Δύο ακόμη άτομα στον Σασμό μαθαίνουν πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

Κατερίνα Μπούσιου
Δύο ακόμη άτομα στον Σασμό μαθαίνουν πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή

Ο Μαθιός κινδυνεύει πια να τα χάσει όλα. Ο ρόλος του Άγγελου και το κρυφό μήνυμα. 

«Όλα γύρω σου γυρίζουν, σκέψεις, λέξεις, σχέσεις, όλα», όπως έλεγε ο Σάκης Ρουβάς και το τραγούδι ταιριάζει απόλυτα στον Μαθιό του Σασμού. Κάποιοι μαθαίνουν ότι είναι ο δολοφόνος του Στεφανή και διχάζονται για το αν θα τον κλείσουν στη φυλακή. Τα 2 άτομα που θα το μάθουν θα βγάλουν από τη δύσκολη θέση και τον Μανόλη. Θα την γλιτώσει τελικά ο γοητευτικός Σταματάκης;

Η σκηνή που θα κρίνει την τύχη του στα επόμενα επεισόδια

Έχουμε ήδη καταλάβει από την εμμονή του Κώστα να συναντήσει την Άσπα στα τελευταία επεισόδια του Σασμού, πως κάτι κρύβει. Το τι, θα σου το πούμε σήμερα. Λίγο πριν δολοφονήσει τον Άγγελο, έχει ακούσει τον γιατρό να λέει στην Καλλιόπη ότι γνωρίζει πως ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του Στεφανή. Ο Κώστας αυτό το μυστικό θέλει να το πει σε όλους, για να ελαφρύνει τη θέση του. Μάλιστα με τον δικηγόρο του, το κατοχυρώνει και σε μία επιστολή.

Αυτή η επιστολή θα φτάσει όμως στην Άσπα, αφού γίνει η συμπλοκή στη φυλακή που οργανώνει ο Ευθύμης με εντολή του Παύλου και δολοφονείται ο Κώστας. Την οποία ωστόσο θα αργήσει να χρησιμοποιήσει. Προς το παρόν ο Μαθιός γλιτώνει.

https://www.instagram.com/p/CjGW-35LjJ3

Μάρτυρας μυστικού Νο2. Το κοινό έχει εκνευριστεί πολλές φορές με τον Μανόλη και το έχει εκφράσει στα social media, για το φόβο του να πει εδώ και δύο τηλεοπτικές σεζόν, ότι έχει δει. Μόνο στον Άγγελο και στη Θοδώρα κατάφερε να το εκμηστηρευτεί, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Όμως οι πληροφορίες λένε, πως θα το πει σύντομα και σε ένα ακόμη πρόσωπο, προσδοκώντας να κάνει κάτι. Αλλά θα το πει στον πλέον ακατάλληλο άνθρωπο. Γιατί δεν θα μπορεί να κάνει κάτι ουσιαστικό.

https://www.instagram.com/p/Cj0L0OdIJxf

Ο Μανόλης λοιπόν τα λέει όλα στον συμπαθή παπά του χωριού. Άφωνος θα μείνει ο παπά -Μιχάλης. Σοκαρισμένος με την αλήθεια, σοκαρισμένος με τα όσα προκάλεσε αυτός ο φόνος σε αθώα θύματα της υπόθεσης, όπως η Αργυρώ και ο Αστέρης. Η στάση του όπως θα δούμε, θα αλλάξει απέναντι στο Μαθιό. Λόγω του ρόλου του, δεν μπορεί να διαρρεύσει ένα μυστικό εξομολόγησης, αλλά με τις πράξεις του, θα προσπαθήσει αφενός να τον αφυπνίσει για να το ομολογήσει μόνος του, ενώ από την άλλη πλευρά θα κινητοποιεί υποσυνείδητα τον αστυνόμο. Είναι βαρύ το χρέος του.

«Όχι και τον Αντώνη» - Μία νέα κόντρα στον Σασμό οδηγεί σε ματωμένο γάμο και το κοινό θύμωσε

https://www.instagram.com/p/Cj-0x3_qlYm

Βέβαια η σειρά, δεν μπορεί να στερηθεί αυτή την στιγμή έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του, όπως ο Δημήτρης Λάλος. Η αποκάλυψη δεν θα γίνει ακόμη από κανέναν. Οι σεναριογράφοι αυτό το ενδεχόμενο το αφήνουν για πολύ αργότερα στην ιστορία μας. Γιατί αυτό θα οδηγήσει και στην κορύφωση της σειράς.

https://www.instagram.com/p/Ch_5xbOobDo

Προς το παρόν ο Νικηφόρος κυνηγά φαντάσματα και πιστεύει ότι ο Παύλος Βρουλάκης είναι ο δολοφόνος του πατέρα του.