Από τον Δημήτρη Λάλο στον Δημήτρη Μαρκέτο - Το κοινό άρχισε τις ευχές στους Μήτσους της καρδιάς μας

Κατερίνα Μπούσιου
Από τον Δημήτρη Λάλο στον Δημήτρη Μαρκέτο - Το κοινό άρχισε τις ευχές στους Μήτσους της καρδιάς μας

Οι αγαπημένοι μας Δημήτρηδες που είτε γιορτάζουν ως ρόλος, είτε είναι το πραγματικό τους όνομα, ήδη δέχονται ευχές μέσω των social media. Ο Δημήτρης Λάλος αλλά και ο Δημήτρης Μαρκέτος που υποδύεται ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχουν την τιμητική τους. 

Η Δήμητρα και ο Δημήτρης έχουν σήμερα την τιμητική τους με την ονομαστική τους εορτή και όπως είναι φυσικό στο προσκήνιο μπαίνουν και οι πιο διάσημοι και αναγνωρίσιμοι σε εμάς καλλιτέχνες που ήδη από το πρωί δέχονται ευχές στα social media καταρχάς από τους θαυμαστές τους όσο και από τους φίλους τους. Την τιμητική του έχει ο Δημήτρης Λάλος, λόγω της δυναμικής του Σασμού, μέχρι και ο Δημήτρης Μαρκέτος ως ρόλος του Μιχάλη Λεβεντογιάννη στην τηλεοπτική έκπληξη της χρονιάς, στη σειρά «Παγιδευμένοι». Δεν είναι όμως οι μόνοι.

Στους Μήτσους της καρδιάς μας

Ο Μαθιός του Σασμού είναι και φέτος στο επίκεντρο των fans. Και θα συνεχίσει να είναι, καθώς σε λίγα επεισόδια από σήμερα, θα ζήσουμε και τον #τηλεοπτικό γάμο της χρονιάς, καθώς επιτέλους θα παντρευτεί τη Βασιλική του. Ο Δημήτρης Λάλος είναι πλέον talk of the town και για τις θεατρικές και κινηματογραφικές του επιτυχίες. Μάλιστα φέτος συνεργάζεται και με την σύζυγό του, σκηνοθέτη και ηθοποιό Έλενα Μαυρίδου στην παράσταση «Άλκηστις». Οι θαυμάστριές του ήδη του εύχονται από το πρωί. Μία μάλιστα του έδωσε και ένα περίεργο χαρακτηρισμό ως ...αρκουδοκούταβο.

lalos2.JPG

Ένας άλλος συνονόματος, στην ίδια σειρά που είναι και φετινό new entry, ο γνωστός ηθοποιός Δημήτρης Αλεξανδρής, γιορτάζει με τη σειρά του. Ως Ευθύμης Φαρμάκης, ήδη έχει κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών, παρά το σκοτεινό του ρόλο. Και σωστά τα λένε. Το Hollywood έχει τον Keanu Reeves, εμείς έχουμε τον Δημήτρη Αλεξανδρή. Υπάρχει ομοιότητα, δεν είναι υπερβολή.

alexandris.JPG

Ο Σασμός έχει και τρίτο εορτάζοντα. Τον αστυνόμο της καρδιάς μας, τον Δημήτρη Ήμελλο. Ο οποίος τους τελευταίους μήνες έχει την μεγάλη αγάπη των social media.

1666773598877-564354266-imellos.JPG

Οι παλιές αγάπες, δεν ξεχνιούνται. Μπορεί να μην βλέπουμε φέτος τηλεοπτικά τον Δημήτρη Γκοτσόπουλο, ο οποίος πρωταγωνιστεί στην νέα παράσταση του Γιώργου Καπουτζίδη «42497», αλλά έχει μείνει στην μνήμη μας ως ο αγαπημένος Λάμπρος των Άγριων Μελισσών. Οι ευχές συνοδεύτηκαν και από θαυμασμό για τους γραμμωμένους κοιλιακούς του. Τους μαρμάρινους.

gkotsopoulos.JPG

Ο συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και ραδιοφωνικός παραγωγός Δημήτρης Ουγγαρέζος δέχεται ήδη ευχές από το πρωί από τους ακροατές του, αλλά και από άλλες τηλεοπτικές εκπομπές.

ouggarezos.JPG

Δημήτρηηηηηη. Αξέχαστη έχει μείνει η Χριστίνα Παππά με την συμμετοχή της στο Asia Express, καθώς σε δύο και μόνο επεισόδια, είδαμε να φωνάζει πάνω από 20 φορές τον γιο της Δημήτρη, τον οποίο συνεχώς έχανε στις δοκιμασίες της Καμπότζης.

Ο Δημήτρης Παππάς έγινε πρόσφατα και μπαμπάς από την αγαπημένη του Άννα Μπεζάν, ένας λόγος παραπάνω για να ευχηθούν στo Τwitter στην μητέρα του που έγινε γιαγιά και σε εκείνον.

Η μεγάλη έκπληξη πάντως ήρθε για κάποιον που σήμερα γιορτάζει λόγω του ρόλου του και όχι λόγω του ονόματός του. Από το πρωί λοιπόν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, δέχεται ευχές ως εισαγγελέας Δημήτρης Μαρκέτος από τους Παγιδευμένους. Και όμως. Από την πρεμιέρα της σειράς μέχρι σήμερα δεν τον έχουν αφήσει σε ησυχία οι θαυμάστριές του. Σήμερα θα τον ξεχνούσαν;

marketos2.JPG

Με προσδοκίες να τον δουν και στο Survivor All Star, ήρθαν και οι ευχές για τον James (Δημήτρη) Καφετζή. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα τον δουν.

kafetzis.JPG

Ένας ακόμη Δημήτρης που θα γίνει σύντομα και μπαμπάς, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, επίσης γιορτάζει σήμερα και έχει ξεκινήσει από το πρωί να αναδημοσιεύει τις ευχές που του στέλνουν φίλοι και θαυμαστές. Όλα για έναν Μήτσο γίνονται.

alexandrou.JPG