«Επειδή αποκάλυψα ότι περίμενε αγοράκι, η Κατερίνα Στικούδη με έκανε block στο Instagram»

«Επειδή αποκάλυψα ότι περίμενε αγοράκι, η Κατερίνα Στικούδη με έκανε block στο Instagram»

Η διάσημη τραγουδίστρια είπε δημόσια πως η Στικούδη την μπλόκαρε από τα social media της.

Η Κατερίνα Στικούδη στην παρούσα φάση απολαμβάνει υπέροχες στιγμές με τον γιο της, Βύρωνα, ο οποίος στα μέσα του Οκτωβρίου έγινε 1 έτους. Η 37χρονη τραγουδίστρια διοργάνωσε το πιο τρυφερό πάρτι με ναυτικό θέμα για τον γιο της με τον Βαγγέλη Σερίφη, ενώ μέσα από αυτό ξεχώρισε η τούρτα στους τόνους του άσπρου, του γαλάζιου και του μπλε.

«Πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια… Και μόνο στη σκέψη των επόμενων χρόνων… μαζί σου», έγραψε στο post.

https://www.instagram.com/p/Cju_xt4NxiO

Το πρώτο διάστημα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο, η Στικούδη θέλησε κάποια πράγματα να τα κρατήσει εκτός της δημοσιότητας και δεν είχε αποκαλύψει το φύλο του μωρού για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα. Ώσπου κάποια στιγμή, η τραγουδίστρια Νάγια αποκάλυψε σε μία συνέντευξή της ότι η Κατερίνα περίμενε αγοράκι.

Η Κατερίνα Στικούδη έκανε block τη Νάγια

Η Νάγια έρχεται τώρα να δηλώσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» πως παραδέχεται το λάθος της, όμως, ξεκαθαρίζει ότι δεν το έκανε επίτηδες. Το θέμα είναι πως η Στικούδη εκνευρίστηκε πολύ από την κατάσταση και πέρασε στα… αντίποινα.

«Τότε στη συνέντευξη, χωρίς να το θέλω, όντως είπα ότι περιμένει αγοράκι, Όταν βγήκε η συνέντευξη συνειδητοποίησα ότι δεν το έχει πει η ίδια αυτό το πράγμα και λέω ‘Τι έκανα τώρα; Το είπα εγώ’ Μεγάλο λάθος. Φάουλ. Το παραδέχομαι, αλλά δεν έγινε επίτηδες. Από τότε, η Κατερίνα δε μου μιλάει. Με έχει κάνει block», είπε η Νάγια.

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης ή αλλιώς DJ Rico.

Όσο για την ίδια τη Στικούδη, είναι μαζί με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, για πάνω από μία δεκαετία κι απλά κάποια στιγμή, με πολύ cool διάθεση αποφάσισαν να παντρευτούν.

https://www.instagram.com/p/CXyXH3FtwYn

«Να σου πω κάτι; Θέλεις να παντρευτούμε, να χαρούν και οι γονείς μας;», με τον Βαγγέλη να απαντάει «Αν το θέλεις, πάμε να το κάνουμε».

Στις 17 Οκτωβρίου του 2021, το ζευγάρι υποδέχτηκε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, τον Βύρωνα.