Μετά την κατακραυγή στα social media, η Κατερίνα Στικούδη είπε τον λόγο που έβαψε τα μαλλιά της

Μετά την κατακραυγή στα social media, η Κατερίνα Στικούδη είπε τον λόγο που έβαψε τα μαλλιά της

Η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη τη βρήκε έξω από το θέατρο στο οποίο παίζει και τη ρώτησε για το θέμα που συζητούσαν όλοι από την προηγούμενη εβδομάδα.

Την προηγούμενη εβδομάδα, η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε να βάλλεται στα social media για την αλλαγή στο χρώμα των μαλλιών της που από μελαχρινά τα έκανε ξανθά για το J2US. Ο κόσμος άρχισε να γράφει αγενή σχόλια για την 37χρονη παρουσιάστρια και μοντέλο, ξεπερνώντας τα όρια και βασιζόμενος στην ευκολία που του δίδεται μέσω των κοινωνικών δικτύων.

https://www.instagram.com/p/CjlHQjhtg_F

Τελικά, στη χτεσινή εκπομπή του J2US, η Στικούδη εμφανίστηκε έχοντας σκουρύνει τα μαλλιά της και όλοι άρχισαν να σχολιάζουν ότι άκουσε τους φανς της που δεν ενθουσιάστηκαν με το πλατινέ.

https://www.instagram.com/p/Cjv3umxt--F

Τελικά γιατί άλλαξε η Κατερίνα Στικούδη τα μαλλιά της;

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και του Open Weekend, η δημοσιογράφος εντόπισε τη Στικούδη καθώς εκείνη έβγαινε από το θέατρο Βέμπο, όπου παίζει στην παράσταση Άντρες με τα όλα τους, και τη ρώτησε σχετικά με την αλλαγή που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα καθώς και για την αντίδραση του κοινού.

«Πάντα δεχόμουν αλλαγές, πάντα έκανα αλλαγές και, αν μου ζητηθεί να αλλάξω κάτι άλλο πάλι, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το έχω ξανακάνει. Έχω ξαναγίνει ξανθιά. Δε λέει κάτι αυτό. Πολλές φορές λόγω ενός ρόλου, λόγω κάποιου πρότζεκτ έχει τύχει να αλλάζουμε την εικόνα μας. Είχα καιρό να κάνω μία αλλαγή, αλλά τους έκατσε κάπως. Εγώ το γκάλοπ μου το κάνω στο δικό μου το Instagram και προτείνω ιδέες. Μετά, ο κόσμος μου λέει αν με θέλει μελαχρινή ή ξανθιά, οπότε ακόμη είμαι σε δίλημμα, δεν έχω κατασταλάξει», είπε εντελώς ακομπλεξάριστη η Στικούδη.

Πόση χολή μπορεί να στάξει και φέτος το Twitter για τη Στικούδη; Μαλλιά, κιλά, όλα στο μικροσκόπιο

Τα πρώτα γενέθλια του γιου της

Χτες, πάντως, η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης γιόρτασαν πανευτυχείς τα πρώτα γενέθλια του γιου τους, Βύρωνα, με ένα υπέροχο πάρτι με ναυτική διακόσμηση.

«Πέρασε ένας χρόνος. Ένας χρόνος γεμάτος συναισθήματα που δεν περιγράφονται με λόγια … Και μόνο στη σκέψη των επόμενων χρόνων…μαζί σου», έγραψε η ευτυχισμένη μανούλα που μετράει 12 χρόνια σχέσης με τον καλό της και μπαμπά του παιδιού της.