Ο ανιχνευτής ψεύδους μίλησε - Η Kris Jenner βοήθησε την Kim Kardashian να κυκλοφορήσει το sex tape;

Ο ανιχνευτής ψεύδους μίλησε - Η Kris Jenner βοήθησε την Kim Kardashian να κυκλοφορήσει το sex tape;

Η διάσημη μάνατζερ και μαμά των Kardashians απάντησε δημόσια για το θέμα που επανήλθε στο προσκήνιο.

Πολλά έχουν ακουστεί για τον τρόπο με τον οποίο η Kim Kardashian αποφάσισε να γίνει γνωστή. Είναι κοινό «μυστικό» πως όλα ξεκίνησαν από εκείνο το περίφημο sex tape του 2007, στο οποίο η πλέον 41χρονη reality star βρίσκεται σε ερωτικές περιπτύξεις με τον τότε σύντροφό της, Ray J.

Οι περισσότεροι εξαρχής πίστευαν πως η Kim ήταν εκείνη που κυκλοφόρησε την ερωτική ταινία, ώστε να αποκτήσει άμεσα διασημότητα -και χρήματα. Τα tabloids έλεγαν τότε πως η Kim πληρώθηκε με 1 εκατομμύριο δολάρια για τα δικαιώματα της ταινίας της που διαρκούσε 41 λεπτά, αλλά εκείνη προσπάθησε να μηνύσει την εταιρεία Vivid Entertainment, με την οποία τελικά τα βρήκαν εξωδικαστικά.

2022 MET Museum Costume Institute Benefit Gala

7 μήνες μετά το sex tape ήρθε το ριάλιτι των Kardashians

Επτά μήνες μετά την κυκλοφορία της ταινίας, η οικογένεια Kardashian βρέθηκε με δικό της ριάλιτι, το οποίο ανέδειξε κάθε μέλος της σε μεγάλο celebrity της σύγχρονης εποχής. Το Keeping Up With The Kardashians διήρκησε 20 σεζόν και ήρθε στο τέλος της την περασμένη χρονιά.

Το θέμα του sex tape επανήλθε στην επικαιρότητα στο πρώτο επεισόδιο του νέου ριάλιτι The Kardashians στο Hulu, όταν η Kim Kardashian ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα ότι ο μάνατζερ του Ray J απειλούσε να κυκλοφορήσει δεύτερο sex tape. Το πρόβλημα έλυσε ο πρώην σύζυγός της, Kanye West, ο οποίος κατάφερε να πάρει το λάπτοπ που περιείχε το υλικό.

Το αινιγματικό μήνυμα της Kim Kardashian και οι αιχμές για τη σχέση της με τον Pete Davidson

Η Kris Jenner απαντάει στον Jimmy Corden για την ταινία

Η 66χρονη μαμά της Kim, Kris Jenner, πήγε με την 25χρονη Kylie Jenner στην εκπομπή The Late Late Show With James Corden στις 8 Σεπτεμβρίου. Η Kris τοποθετήθηκε σε μία καρέκλα και συνδέθηκε με συσκευή ανίχνευσης ψεύδους για να απαντήσει σε μερικές από τις ερωτήσεις του οικοδεσπότη.

Κάποια στιγμή, ο 44χρονος παρουσιαστής ρώτησε την Kris αν βοήθησε την Kim να κυκλοφορήσει τότε το sex tape. Όλοι στο κοινό άρχισαν να κάνουν επιφωνήματα, όμως, η momager εντελώς ακομπλεξάριστη απάντησε: «Δεν πειράζει. Όχι, όχι (δε βοήθησα εγώ)».

Ο άνθρωπος που κοιτούσε τον ανιχνευτή είπε πως η Kris έλεγε αλήθεια, οπότε είτε πράγματι εκείνη δεν είχε καμία σχέση είτε έκρυψε καλά αυτό που συνέβη.