Το ξέσπασμα της Στικούδη: «Είπαν ότι έκανα πλαστικές, ότι είχα παρένθετη μητέρα»

Το ξέσπασμα της Στικούδη: «Είπαν ότι έκανα πλαστικές, ότι είχα παρένθετη μητέρα»

«Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου  (πολύ σύντομα λέει αφήνω το παιδί μου λέει, ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες)», έγραψε ανάμεσα σε άλλα η Κατερίνα Στικούδη..

Τον τελευταίο χρόνο, η Κατερίνα Στικούδη έγινε μαμά αλλά παράλληλα γνώρισε σφοδρή κριτική τόσο για την επιλογή της να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη της όσο και για το γεγονός πως επέστρεψε μετά τη γέννηση του γιου της Βύρωνα, πολύ νωρίς στη δουλειά της.

Πρόσφατα, η παρουσιάστρια του backstage του Just the 2 of Us, δέχτηκε κριτική και για την απόφασή της να αλλάξει το χρώμα των μαλλιών με τα σχόλια να είναι από φαρμακερά ως κακόβουλα. Φαίνεται λοιπόν πως τα σχόλια που ακούει το τελευταίο διάστημα και όχι μόνο, έκαναν την Κατερίνα να ξεσπάσει στο Instagram με ένα ποστ όλο νόημα.

Το ποστ- γροθιά της Στικούδη

«Μου λέγανε,
Α μπράβο που γέννησες φυσιολογικά … και σκεφτόμουν δηλαδή αν έκανα καισαρική ποιο θα ήταν το θέμα;
Μετά μου έλεγαν…
Μπράβο που θηλάζεις .. δηλαδή αν δεν μπορούσα, θα ήταν κακό ?
Μετά ενοχλήθηκαν που γύρισα στη δουλειά μου (πολύ σύντομα λέει αφήνω το παιδί μου λέει ένα Σάββατο έλειπα εν τω μεταξύ για λίγες ώρες).

Μετά είπαν ότι ειχα παρένθετη μητέρα και πως δεν γίνεται να χάσω τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Άλλοι είπανε ότι έκανα πλαστικές αμέσως μετά…
Θυμάμαι όμως και τα πρώτα σχόλια όταν έβγαλα το πρώτο μου τραγούδι όταν παρουσίασα την πρώτη μου εκπομπή, όταν έπαιξα σε μια σειρά όταν ανέβηκα στο σανίδι όταν έμαθα πιάνο!

Α ναι θα μου πεις έτσι είναι αυτή η δουλειά θέλει γερό στομάχι να αντέχεις!

Ήρθε λοιπόν στη ζωή μου αυτός ο άγγελος που λέγεται Βύρωνας, να με κάνει να καταλάβω ότι είμαι πολύ πιο δυνατή από όσο νομίζω να με κανει καλύτερο άνθρωπο και να μου μάθει ένα σωρό πράγματα. Δε θα σταματήσω ποτέ να ονειρεύομαι», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Οι τύψεις για το παιδί

«Δεν νιώθω καθόλου τύψεις, όπως δεν ξέρω αν κάνετε αυτήν την ερώτηση σε πατεράδες και την κάνετε μόνο σε γυναίκες. Α, την κάνεις και στους άνδρες, αν νιώθουν τύψεις που αφήνουν τα παιδιά τους; Αν το κάνεις και στους άνδρες, εντάξει το άγχος σου για το παιδί μου μπορώ να το καταλάβω. Δεν είναι μόνος του ποτέ», είπε με εμφανή τον εκνευρισμό της η Κατερίνα Στικούδη πριν μερικές ημέρες και συνέχισε:

«Είμαι κάθε μέρα μαζί του, αφιερώνω χρόνο στο παιδί μου κι ειλικρινά θέλω να πιστεύω ότι αύριο μεθαύριο θα χαίρεται και θα καμαρώνει για εμένα και για όλα αυτά που κάνω για αυτόν φυσικά».

Πόση χολή μπορεί να στάξει και φέτος το Twitter για τη Στικούδη; Μαλλιά, κιλά, όλα στο μικροσκόπιο