«Γιατί Άννα»; Το αντίο στον Λεβεντογιάννη και το λάθος που έφερε αντιδράσεις στους Παγιδευμένους

Κατερίνα Μπούσιου
«Γιατί Άννα»; Το αντίο στον Λεβεντογιάννη και το λάθος που έφερε αντιδράσεις στους Παγιδευμένους

Μία απροσεξία της παραγωγής ανάγκασε το κοινό στο Twitter να διαμαρτυρηθεί για τη σειρά «Παγιδευμένοι». Επικά και άκρως χιουμοριστικά ήταν όμως τα σχόλια για τον μικρό χωρισμό Λεβεντογιάννη και Άννας. 

«Τον Λεβεντογιάννη δεν τον παρατάς. Τον Λεβεντογιάννη». Οι τηλεθεατές επιστράτευσαν χθες στα social media όλα τα αποθέματα χιούμορ που διαθέτουν, για να σχολιάσουν την αψυχολόγητη αντίδραση της Άννας, να χωρίσει από τον γοητευτικό εισαγγελέα. Εκτός από όμως από την αστεία πλευρά, έκαναν και μία αυστηρή επισήμανση προς τους συντελεστές της σειράς «Παγιδευμένοι», για να είναι πιο προσεκτικοί σε θέματα που αφορούν στα παιδιά.

leventogiannis_giatianna.jpg

Προσοχή στα λάθος μηνύματα

Όσα ζούμε ως κοινωνία τον τελευταίο χρόνο και ειδικά τον τελευταίο μήνα, μας έχουν κάνει όχι απλά πιο ευαίσθητους σε θέματα που αφορούν στα παιδιά, αλλά και πιο προσεκτικούς. Έχουμε γίνει μάρτυρες σοκαριστικών και ποινικά ακραίων ιστοριών και δεν χωρούν λάθη, ούτε και σε μία δημοφιλή σειρά που παρακολουθούν εκατοντάδες χιλιάδες τηλεθεατές. Η τηλεόραση δεν παύει να είναι διδακτική, εκτός από ψυχαγωγική. Παρόλο που μία τέτοια σειρά, είναι απίθανο να την βλέπουν μικρά παιδιά, οι χρήστες των social media, έκαναν μία φιλική σύσταση για πιο αυξημένα αντανακλαστικά και προσοχή στην λεπτομέρεια.

https://www.instagram.com/p/CkG39WTIW4v

Αιτία ήταν η σκηνή, όπου ο άγνωστος μέχρι σήμερα παππούς της μικρής Δάφνης, εμφανίζεται στο σχολείο και δείχνει προθυμία για να την πάει στο σπίτι. Την έχει ξαναδεί μόνο μία φορά, χωρίς να της αποκαλύπτει την συγγένειά τους. Το σενάριο ήθελε την μικρή να τον εμπιστεύεται και να τον ακολουθεί, παρόλο που λέει και την ατάκα, πως ο πατέρας της δεν την αφήνει να μιλά με αγνώστους. Μπορεί να μιλάμε ίσως και για μία ακραία περίπτωση ευαισθησίας του κοινού, αλλά οι λεπτομέρειες μπορεί καμιά φορά να κρύβουν περισσότερη ουσία από όσο φανταζόμαστε.

Κατά τα άλλα, η σειρά εκτός από το αστυνομικό ενδιαφέρον, γιατί πλέον ο εισαγγελέας Μαρκέτος και η Άννα, κατάφεραν να βρουν στοιχεία για να κλείσουν στη φυλακή τον δολοφόνο της αδελφής της, είχε και μία χιουμοριστική εσάνς. Ειδικά όταν εκείνη, μετά την σκηνή του παραλίγο φιλιού μεταξύ τους, αρνείται να βγει μαζί του για να γιορτάσουν την επιτυχία τους και τον αφήνει κόκκαλο λέγοντάς του ότι θα ξανασυναντηθούν στο μέλλον, λόγω επαγγελματικής ιδιότητας σε κάποιο γραφείο και σε κάποιο δικαστήριο.

Ο ημίγυμνος Λεβεντογιάννης, το φιλί και ένα μεγάλο μυστήριο - Οι fans των Παγιδευμένων ταράχτηκαν

Τα «Γιατί Άννα»; το «Τρέξε Δημήτρη να την προλάβεις», ή «Άν δεν σε θέλει εκείνη, σε θέλουμε εμείς» έπεσαν «βροχή», ως μηνύματα. Όπως και να το κάνουμε είναι το τηλεοπτικό ζευγάρι της χρονιάς, κανείς δεν τους θέλει χωρισμένους. Δες και θα καταλάβεις.

Η σειρά, θα συνεχιστεί και την επόμενη εβδομάδα, ενώ με την έναρξη του Μουντιάλ και για ένα μήνα περίπου, θα διακοπεί. Για να μείνουμε με την αγωνία για τη σχέση τους. Μην ανησυχείς. Θα ζήσουν παράφορο έρωτα.

https://www.instagram.com/p/CkbwpMwg84A