Η απόδειξη πως ο Bradley Cooper και η Irina Shayk είναι ξανά μαζί και ευτυχισμένοι

Πατούλια Κατερίνα
Η απόδειξη πως ο Bradley Cooper και η Irina Shayk είναι ξανά μαζί και ευτυχισμένοι
Bradley Cooper, left, and Irina Shayk arrive at the Oscars on Sunday, Feb. 24, 2019, at the Dolby Theatre in Los Angeles. (Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Μπορεί να θέλουν το καλό της κόρης τους αλλά δεν είναι αυτό το μόνο που τους συνδέει.

Μετά τις διακοπές τους στις Μπαχάμες και εκείνη την κοινή φωτογραφία με μαγιό, ο Bradley Cooper και η Irina Shayk αναζωπύρωσαν τις φήμες περί επανασύνδεσης με δύο κοινές εξόδους σε μία ημέρα.

Χαρούμενο Halloween για την οικογένεια

Από κοινή έξοδο σε κοινή έξοδο

Ο 47χρονος ηθοποιός και το 36χρονο super model πέρασαν μαζί τη γιορτή του Halloween στη Νέα Υόρκη εννοείται συνοδεύοντας την 5χρονη κόρη τους Lea, η οποία ήταν μασκαρεμένη και ζητούσε το καθιερωμένο κέρασμα.

Το ζευγάρι ξεκίνησε να βγαίνει το 2015, απέκτησε την κόρη του το 2017 και χώρισε σε φιλικό κλίμα το 2019. Παρόλα αυτά, οι δύο πρώην παρέμειναν κοντά, μεγαλώνουν από κοινού την κόρη τους και δεν έχουν προχωρήσει σε κάτι σοβαρό στην προσωπική του ζωή ο καθένας, με την Irina να έχει συνδεθεί με τον Kanye West, για μικρό χρονικό διάστημα.

Οι κοινές διακοπές στις Μπαχάμες και οι φήμες επανασύνδεσης

Το top model και ο διάσημος ηθοποιός φωτογραφήθηκαν μαζί για πρώτη φορά μετά τον χωρισμό τους το 2019. Το στιγμιότυπο δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό της Shayk στο Instagram, με τα likes να ξεπερνούν κάθε προηγούμενο, αγγίζοντας τις 415 χιλιάδες.

https://www.instagram.com/p/CkW20dlIZXI

Το μοντέλο συνόδευσε το post βάζοντας μία κόκκινη καρδιά ως λεζάντα, ενώ στις υπόλοιπες φωτογραφίες τη βλέπουμε να φορά μπικίνι (που αανδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της) και να κολυμπά ανάμεσα σε γουρούνια.

https://www.instagram.com/p/Ch0hTAfp11I

Και όχι μόνο κοινές διακοπές.

Πηγή της Page Six ανέφερε αποκλειστικά πως ο Cooper με την Shayk όχι μόνο είναι ξανά μαζί αλλά σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο απόκτησης ενός ακόμα παιδιού.

«Δεν μιλάμε για κατάσταση Bennifer 2 όπου το άλλο άτομο είναι πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού. Είναι πιο πολύ μια κατάσταση, γιατί όχι. Πρέπει να μιλούν έτσι κι αλλιώς καθημερινά για το παιδί, και οι δύο σκέφτονται πως είναι ώρα να κατασταλάξουν».

H τελευταία επίσημη κοινή εμφάνιση ήταν στα Oscars 2019, όταν το σκάνδαλο περί σχέσης ανάμεσα σε Lady Gaga και Bradley Cooper εξαιτίας της συνεργασίας τους στην ταινία A Star is Born, ήταν πρώτο θέμα παγκοσμίως.