Όλος ο Maestro η Καβογιάννη και η Αλεξίου - Το κοινό αποθέωσε τo συναίσθημα και τις ερμηνείες τους

Κατερίνα Μπούσιου
Όλος ο Maestro η Καβογιάννη και η Αλεξίου - Το κοινό αποθέωσε τo συναίσθημα και τις ερμηνείες τους

Σε έναν κόσμο με βία, να είσαι η Χάρις και η Μαρία, έγραφαν οι followers του Maestro, χθες το βράδυ στο Twitter. Συγκίνηση και υπόκλιση για δύο μοναδικές γυναίκες που θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει και το κοινό του Netflix. 

Στερεότυπα, μοναξιά, βία, θλίψη, μοναξιά. Συναισθήματα τόσο δυνατά όσο και οι εικόνες και οι ερμηνείες στο χθεσινό επεισόδιο του Maestro, όπου ένα θέμα που μας πονά και μας προβληματίζει, όπως η ενδοοικογενειακή βία, ήταν σε πρώτο πλάνο. Με την Μαρία Καβογιάννη για μία ακόμη φορά καθηλωτική και με μία σκηνή της Χάρις Αλεξίου να κλέβει την παράσταση με το τραγούδι της. Σε έναν κόσμο γεμάτη βία και ασχήμια, ας είσαι η Χάρις και η Μαρία. Το κοινό αποθέωσε και τις δύο στο Twitter και περιμένει τη σειρά να μεταδοθεί στο Netflix για να τις γνωρίσει και το παγκόμιο κοινό.

Η Μαρία Καβογιάννη έδωσε και ένα μικρό spoiler για την συνέχεια με την πιο μαγική σκηνή που έρχεται στα επόμενα επεισόδια και αποκάλυψε τι ενώνει τη σειρά Dolce Vita με τον Maestro.

kavogianni_christoforos.jpg

Ο ρεαλισμός και η συγκίνηση

Η Μαρία Καβογιάννη, ως η Μαρία που έχει την ταβέρνα στους Παξούς στον Maestro, η γυναίκα που έζησε μία ζωή στη βία και ζει την ταπείνωση και το αδιέξοδο, βρίσκει την αγάπη που στερήθηκε, στη μουσική. Εκεί αναζητά τη δύναμη για να τα ανατρέψει όλα, με μόνο στόχο, να έχει την ευκαιρία ο γιος της να ζήσει μία άλλη ζωή. Και στο τέλος την βλέπουμε να έχει πάρει την απόφαση για να σκοτώσει τον δυνάστη της. Αλλά δεν ξέρουμε ακόμη αν τελικά αυτή είναι η δολοφόνος. Ο τρόπος που η ηθοποιός ερμήνεψε αυτό το τραγικό πρόσωπο, ήταν απλά καθηλωτικός.

Σε αυτό το επεισόδιο αφιερωμένο κυρίως στην ιστορία της Μαρίας, οι σχέσεις ήταν στο προσκήνιο. Η ρήξη ανάμεσα στον Φάνη, την Σοφία και τα παιδιά τους, οι αμφιβολίες του Ορέστη για τον έρωτα της Κλέλιας, η λαχτάρα της γιαγιάς Χάρις να ζήσουν τα εγγόνια της ευτυχισμένα μακριά από την οικογενειακή τους δυστυχία.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους - Φάνης Μουρατίδης: Οι έφηβοι γιοι τους και οι αποκαλύψεις της ηθοποιού

Η Χάρις Αλεξίου χάρισε μία μοναδική στιγμή στο κοινό του Maestro όταν ακούστηκε το τραγούδι της «Προσευχή» με την ίδια να αυτοτρολάρεται για τη φωνή της και προσπαθώντας να κάνει φάλτσο. Άλλωστε το σενάριο την θέλει να έχει υπέροχη φωνή ως μικρό κορίτσι και να μην τραγουδά για 50 χρόνια, έχοντας μέσα στην ψυχή της ένα καλλιτεχνικό απωθημένο. Η σκηνή ήταν χιουμοριστική και ταυτόχρονα μαγική.

alexiou_trolarismamaestro.JPG

Η Μαρία Καβογιάννη η οποία ήταν καλεσμένη και στο podcast του Maestro που ακολούθησε του επεισοδίου, αποκάλυψε πως θα δούμε μία ακόμη σκηνή με την Χάρις Αλεξίου που είναι μοναδική: «Όταν είδα αυτή τη σκηνή είπα «Θεέ μου σε ευχαριστώ». Όλες οι βάρκες στον Γάιο φωτισμένες, όλοι οι κάτοικοι μαζεμένοι, ο ουρανός λες και είχε συνομωτήσει μαζί μας για αυτό το υπέροχο φως και τη φωνή της Χαρούλας να ακούγεται σε όλο το νησί». Φυσικά μίλησε και για τον δικό της ρόλο: «Την αγάπησα πολύ αυτή την γυναίκα γιατί ο Χριστόφορος έχει έναν μοναδικό τρόπο να γράφει, μία τεράστια ευαισθησία για τον κάθε ήρωα. Ήταν ένα τεράστιο δώρο να κάνω αυτή την ηρωίδα. Ήταν δύσκολο».

https://www.instagram.com/p/Cis6UBRti5V

Με τον Χριστόφορο να παραδέχεται πως μόλις έβλεπε τις σκηνές της στο μοντάζ αναφώνησε: «Ρε συ, πόσο καλή ηθοποιός είναι, πώς το κάνει αυτό;». Οι δυό τους θυμήθηκαν την πρώτη φορά που γνωρίστηκαν: «To Dolce Vita ήταν η αφορμή για να γνωριστούμε και να αγαπηθούμε. Και το πρώτο καλοκαίρι μετά τη σειρά είχαμε πάει για διακοπές στους Παξούς. Και τώρα μετά από τόσα χρόνια ξαναβρεθήκαμε στο ίδιο νησί».