H Rihanna δηλώνει έτοιμη να φέρει στον κόσμο ένα ακόμη παιδί με τον A$AP Rocky

H Rihanna δηλώνει έτοιμη να φέρει στον κόσμο ένα ακόμη παιδί με τον A$AP Rocky
Invision

Η τραγουδίστρια ονειρευόταν πάντα να γίνει μαμά και ανυπομονεί να μεγαλώσει την οικογένειά της.

Στα καλύτερά της είναι η Rihanna η οποία ετοιμάζει το δυναμικό της comeback στο Super Bowl 2023. Η 34χρονη σταρ θα εμφανιστεί στο ημίχρονο του event το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2023 και οι fans έχουν ήδη ενθουσιαστεί με την επιστροφή της στη σκηνή, λίγους μήνες μετά τη γέννηση του πρώτου της παιδιού.

Πηγή από το περιβάλλον της τραγουδίστριας δήλωσε στο ET ότι η 34χρονη απολαμβάνει στο έπακρο την μητρότητα αφού ονειρευόταν πάντα να γίνει μητέρα.

«Η Rihanna και ο A$AP είναι πολύ ερωτευμένοι και περνούν τέλεια μαζί», Είναι επίσης μία φοβερή ομάδα ως γονείς για το αγοράκι τους. Η Rihanna πάντα ονειρευόταν να γίνει μαμά και είναι πολύ υπερήφανη που το κατάφερε. Θα ήθελε πολύ να αποκτήσει περισσότερα παιδιά με τον A$AP στο άμεσο μέλλον», ανέφερε η πηγή.

Η Rihanna δηλώνει έτοιμη να ξαναγίνει μητέρα

Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Rihanna εξομολογήθηκε στο ET τον δισταγμό που ένιωσε μετά την αποδοχή της πρότασης να εμφανιστεί στο ημίχρονο του Super Bowl.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είπα ναι. Ήταν ένα από εκείνα τα πράγματα που, ακόμα και όταν το ανακοίνωσα, έλεγα: “Δεν μπορώ να το πάρω πίσω τώρα. Είναι οριστικό. Δεν μπορώ να πιστέψω… σε τι έμπλεξα;”», δήλωσε αρχικά η τραγουδίστρια.

Και πρόσθεσε: «Το Super Bowl είναι μία από τις μεγαλύτερες σκηνές στον κόσμο. Είναι το όνειρο κάθε καλλιτέχνη να βρίσκεται σε μία τέτοια σκηνή, αλλά είναι αγχωτικό. Θέλεις να το κάνεις σωστά. Ξέρεις ότι όλοι σε βλέπουν. Και σε υποστηρίζουν, και θέλω να το κάνω σωστά. Είναι μία πρόκληση που ήμουν πρόθυμη να δεχτώ».

«Ως νέα μαμά, τίποτα δεν θα με έβγαζε από το σπίτι αν δεν ήταν μία τόσο μεγάλη πρόκληση. Ήταν ή τώρα ή ποτέ. Ναι, σίγουρα. Σίγουρα. Μπορείς να νιώσεις πολύ άνετα στο σπίτι ως μαμά», τόνισε η 34χρονη τραγουδίστρια.

Η Rihanna μίλησε επίσης για τα συναισθήματά της ως νέα μαμά αναφέροντας: «Θεέ μου, τα πρωινά, να βλέπω το πρωινό του πρόσωπο! Να βλέπεις ένα μωρό με μικρές σακούλες και να ξυπνάει και να είναι ξαφνιασμένο. Προσπαθούν να καταλάβουν πού βρίσκονται. Είναι το πιο χαριτωμένο, είναι το αγαπημένο μου σημείο της ημέρας».

Η νυχτερινή έξοδος της Rihanna συνοδεύτηκε με μια αποκάλυψη για το όνομα του γιου της

https://www.instagram.com/p/Ckgm4_8vJ7V

Η γέννηση του γιου τους

Στις 22 Απριλίου του 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky διοργάνωσαν το baby shower του μωρού σε πολύ στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Λίγο αργότερα στις 13 Μαΐου 2022, η Rihanna και ο A$AP Rocky έγιναν γονείς με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Η 34χρονη γέννησε στο Los Angeles παρά τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι θα επέλεγε τα Barbados (η γένετειρά της) για την ιδιαίτερη αυτή στιγμή. Προς το παρόν, δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα που θα δοθεί στο μωρό.

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Το ερωτευμένο ζευγάρι βγαίνει από τις αρχές του 2020 και ανακοίνωσε για πρώτη φορά τα νέα της εγκυμοσύνης τον περασμένο Ιανουάριο με μία σειρά από φωτογραφίες κατά τη βόλτα τους στη Νέα Υόρκη. Η Rihanna πόζαρε φορώντας ένα ροζ πανωφόρι κάνοντας τους πάντες να νομίζουν πως κυοφορεί κοριτσάκι.

https://www.instagram.com/p/CcPuykKrwcu

Πηγή κεντρικής: apimages.com