«Θα σ' αγαπώ ως το τέλος του κόσμου» Η Jennifer Aniston θρηνεί την απώλεια του πατέρα της

Κατερίνα Μπούσιου
«Θα σ' αγαπώ ως το τέλος του κόσμου» Η Jennifer Aniston θρηνεί την απώλεια του πατέρα της

Ο ελληνικής καταγωγής πατέρας της Γιάννης Αναστασάκης, ή John Aniston πέθανε πριν από λίγες ώρες και η Jennifer του αφιέρωσε ένα πολύ συγκινητικό post, εκφράζοντας την θλίψη αλλά και την αγάπη της. 

Παρά τις δυσκολίες που είχαν στο παρελθόν, η σχέση της Jennifer Aniston με τον πατέρα της John, ήταν ένας δυνατός δεσμός. Πριν από λίγο η ίδια ανακοίνωσε την απώλειά του, μιλώντας για εκείνον με σεβασμό, γλυκύτητα αλλά και περηφάνια.

«Ήσουν ο πιο γλυκός άνθρωπος που γνώρισα»

Η Aniston με μία ανάρτηση της στο Instagram και φωτογραφίες από την παιδική της ηλικία με τον πατέρα της αλλά και πριν από μερικούς μήνες, ανακοίνωσε τον θάνατό του, μιλώντας για τον άντρα που θαύμαζε και αγαπούσε: «Γλυκιέ μου μπαμπά. Ήσουν από τους πιο όμορφους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στον ουρανό με ειρήνη και χωρίς πόνο. Και στις 11/11. Πάντα είχες ένα τέλειο συγχρονισμό. Αυτός ο αριθμός θα έχει πια για μένα μία ιδιαίτερη σημασία. Θα σ' αγαπώ μέχρι το τέλος του κόσμου».

https://www.instagram.com/p/Ck8aKjLrYzs

Η σχέση της Jennifer Aniston με τον ελληνικής καταγωγής (από τα Χανιά) πατέρα της και επίσης ηθοποιό John Aniston, ο οποίος «έφυγε» στα 89 του χρόνια, δεν ήταν πάντα ανέφελη. Όπως είχε αποκαλύψει στο παρελθόν, είχαν χρειαστεί πολλά χρόνια ψυχοθεραπείας, για να μπορέσει να αποβάλλει τα κατάλοιπα της παιδικής της ηλικίας, όταν ο πατέρας της, εγκατέλειψε εκείνη σε μικρή ηλικία και την μητέρα της Nancy, στα ξαφνικά.

aniston_pateras.jpg

Όπως είχε πει σε μία παλαιότερη συνέντευξή της: «Είχα πάει σε ένα πάρτι γενεθλίων και όταν επέστρεψα η μητέρα μού είπε ότι «Ο πατέρας σου δεν θα βρίσκεται εδώ για λίγο καιρό». Δεν μου είπε ότι θα φύγει για πάντα. Θυμάμαι να κάθομαι να κλαίω. Δεν ξέρω τι έκανα μετά. Δεν θυμάμαι τίποτε άλλο από αυτό το περίεργο συναίσθημα, ότι ξαφνικά ο πατέρας μου δεν θα ήταν εκεί».

Στην ουσία η oριστική συγχώρεση, ήρθε τα προηγούμενα δύο χρόνια λόγω της πανδημίας και των σοβαρών προβλημάτων υγείας που εκείνος αντιμετώπιζε. Η συμφιλίωση αυτή οδήγησε και σε αυτό το γλυκό αντίο. Είχε προηγηθεί και ένα τηλεοπτικό reunion στην εκπομπή της Ellen DeGeneris, όταν και οι δυό τους έπαιξαν σε μία παρωδία αμερικανικής σαπουνόπερας.

H Jennifer Aniston έκανε τα πάντα για να μείνει έγκυος: «Έκανα IVF και έλεγαν πως δεν ήθελα παιδί»

O John Aniston, είχε μείνει στην ιστορία της αμερικανικής τηλεόρασης, από τον ρόλο του στην μεγάλη επιτυχία του NBC «Days of our lives» που του είχε χαρίσει και μία υποψηφιότητα για βραβείο Emmy. Ο Γιάννης Αναστασάκης, όπως ήταν το ελληνικό του όνομα, έφυγε με την οικογένειά του από τα Χανιά για την Αμερική, όταν ήταν δύο χρονών.

Οι γονείς του άνοιξαν εστιατόριο στην Πενσυλβάνια και από τα νεανικά του χρόνια και όταν σπούδαζε υποκριτική είχε γίνει φίλος με τον εξίσου ελληνικής καταγωγής ηθοποιό, Τέλι Σαβάλας, ο οποίος είναι και ο νονός της Jennifer Aniston. Απέκτησε και έναν γιο από τον δεύτερο γάμο του, με την επίσης ηθοποιό Σέρι Ρούνει.