Η Μαριλένα Ράδου κάθε άλλο παρά «Παγιδευμένη» ήταν στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη-To chic look

Η Μαριλένα Ράδου κάθε άλλο παρά «Παγιδευμένη» ήταν στην πιο αποκαλυπτική της συνέντευξη-To chic look

H αλωπεκίαση και o έρπητας ζωστήρας, η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση και η κατάψυξη ωαρίων και η αποκάλυψε για πρώην σύντροφό της: «Όταν ήμουν φοιτήτρια στην Άρτα, ο σύντροφός μου χρησιμοποιούσε το σπίτι μου όταν έφευγα, για να βλέπει μια άλλη γυναίκα, παντρεμένη»

 

Αυτή τη σεζόν, η Μαριλένα Ράδου πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι» όπου υποδύεται την πρόεδρο δικαστηρίου Κατερίνα Μαυρίδη. Η εντυπωσιακή και ταλαντούχα κοπέλα, κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον του κοινού και σε συνέντευξη που παραχώρησε το βράδυ της Τρίτης (15/11) στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, θέλησε να μοιραστεί κάποια προσωπικά πράγματα με τον κόσμο που την παρακολουθεί και θέλει να τη γνωρίσει λίγο καλύτερα. Εκτός από την ενδιαφέρουσα συνέντευξη, η Μαριλένα μαγνήτισε τα βλέμματα και με την εμφάνισή της στο πλατό του «The 2Night Show».

Το look της για την περίσταση

Η Μαριλένα επέλεξε ένα knitted, λευκό φόρεμα με λαιμό ζιβάγκο και ιδιαίτερη πλέξη, τύπου ψαροκόκκαλο. Και ενώ όλο το shape ήταν σε στυλ second skin, δηλαδή εφαρμοστό, το τελείωμα του ήταν πιο παιχνιδιάρικο, με θηλυκά βολάν και ένα μικρό cut out στην πλάτη. Πρόκειται για ένα item του ελληνικού brand, Ananke clothing, το οποίο συνδύασε ιδανικά με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με sparkly λεπτομέρειες και ασορτί, μακριά σκουλαρίκια. Η turtleneck λαιμόκοψη στα βραδινά φορέματα είναι η πιο ενημερωμένη τάση για τα party looks της σεζόν, που φοράνε ήδη τα πιο ενημερωμένα fashion girls (βλέπε τη Hailey Bieber και Kaia Gerber).

«Απόψε στις 23.30 στον @ant1tv στην εκπομπή του @grigorisarnaoutoglou.official 🤩 στο @the2nightshow_ant1tv θα μιλήσουμε για πολλά, θα γελάσουμε, θα συγκινηθούμε, θα τραγουδήσουμε, θα παίξουμε! Ευχαριστώ πολύ για την υπέροχη φιλοξενία», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση που έκανε λίγο πριν προβλήθεί το επεισόδιο το βράδυ της Τρίτης μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Ας δούμε τώρα κάποια σημεία της συνέντευξης:

Η όμορφη «δικαστίνα», που φέρνει τα πάνω-κάτω στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Παγιδευμένοι», μιλάει για την πορεία της και αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές της ζωή της. Πώς έχει βιώσει την εμπειρία της απιστίας και με ποιο τρόπο το ανακάλυψε; Πότε βρέθηκε «αντιμέτωπη» με δύο ψυχοσωματικές ασθένειες; Η ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τη μεγάλη της επιθυμία να αποκτήσει παιδιά και για το «plan B» που έχει ενεργοποιήσει, με τη διαδικασία κατάψυξης ωαρίων.

«Είχα πάθει αλωπεκίαση και έρπητα ζωστήρα από άγχος, την αλωπεκίαση την έπαθα σε περίοδο έντονης στεναχώριας, τον έρπητα ζωστήρα αφού ηρέμησα»

«Την αλωπεκίαση όταν την έπαθα, ήμουν σε έντονη περίοδο στενοχώριας και στρες. Τον έρπητα ζωστήρα τον έπαθα, αφού ηρέμησα. Η τάση κι η στάση μου είναι πολύ θετική κι ανάλαφρη, Αλλά μάλλον μερικές φορές -παρόλο που αφήνω να πέσω και στο πάτωμα και να βιώσω τη στενοχώρια-, είναι κάτι που δεν το ελέγχεις. Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος που θα με γνωρίσει, θα πει ότι είμαι αγχώδης. Ήμουν τυχερή γιατί ξεκίνησε από μπροστά. Ξύπνησα ένα πρωί κι έλειπε μια τούφα. Είναι αυτό που ξυπνάς και κοιτάς στον καθρέφτη. Έχω περάσει πολλά για αυτό είμαι χαρούμενη και χαμογελαστή κι έχω όρεξη για ζωή γιατί έχω βιώσει κι απώλειες και ξέρω ότι τίποτα δεν είναι δεδομένο. Πρέπει να ζούμε και να ευχαριστιόμαστε με αυτά που έχουμε κι αν μπορούμε και καλύτερα. Αν δεν μπορούμε, δεν πειράζει».

«Άλλαξα το μαλλί μου από καστανό σε ξανθό για το ρόλο μου στη σειρά "Παγιδευμένοι" και έγινε χαμός»

«Άλλαξα το μαλλί μου από καστανό σε ξανθό για τον ρόλο μου και έχει γίνει χαμός. Μου λένε να μην το κάνω ξανά ξανθά, αλλά ήταν κάτι που μου ζητήθηκε για τον ρόλο. Δεν μίλησα με κάποιους εισαγγελείς ή δικηγόρους αλλά προσπαθούσα να φέρω στο μυαλό μου ανθρώπους του χώρου για να καταλάβω τη φιλοσοφία. Έχω βρεθεί στα δικαστήρια στη θέση του κατηγορούμενου. Πήγα αδίκως, αλλά όλα πήγαν καλά. Με το που άκουσαν για τη σειρά ότι επιστρέφω σαν πρώην του Μαρκέτου, με έβγαλαν απευθείας κακιά, οπότε δεν ξέρω εάν θα γίνω πιο σκληρή στα επόμενα επεισόδια. Τα μηνύματα που λαμβάνω προσωπικά ευτυχώς 9 στα 10 είναι θετικά. Τα σχόλια στο Twitter με αυτά που κάνει η Κατερίνα, δεν είναι θετικά».

«Όταν ήμουν φοιτήτρια στην Άρτα, ο σύντροφος μου χρησιμοποιούσε το σπίτι μου όταν έφευγα, για να βλέπει μια άλλη γυναίκα, παντρεμένη»

«Ήμουν στρουμπουλό μωρό και όλοι με δάγκωναν και εγώ νόμιζα ότι έτσι εκφράζεται η αγάπη. Όταν πήγα στο νηπιαγωγείο δάγκωνα όλα τα παιδάκια από την αγάπη. Όταν έφυγα και έμεινα μόνη μου στην Άρτα, έγινε η μετάλλαξη. Η φοιτητική ζωή ήταν όνειρο γιατί δεν είχα ίντερνετ και όλα αυτά. Ήταν όλο πιο παρεΐστικο. Το γεγονός ότι είχα ευθύνες, με έβαλε σε ένα δρόμο πειθαρχίας(...) Όταν ήμουν φοιτήτρια στην Άρτα, ο σύντροφος μου χρησιμοποιούσε το σπίτι μου όταν έφευγα, για να βλέπει μια άλλη γυναίκα, παντρεμένη».

«Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά, ενεργοποίησα το plan B, έκανα κατάψυξη ωαρίων για να έχω την επιλογή»

«Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και πολλά παιδιά. Ενεργοποίησα το plan B, έκανα κατάψυξη ωαρίων για να έχω ένα backup εάν δεν έρθει. Επειδή ήθελα από όταν με θυμάμαι ότι ήθελα να κάνω τρία παιδιά και έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, για αυτό το έκανα. Είναι και δική μου ευθύνη όχι μόνο της μοίρας. Θα μπορούσα να κάνω μονογονεϊκή οικογένεια. Δεν το έκανα σώνει και ντε να το χρησιμοποιήσω αλλά θα ήθελα να έχω επιλογή. Το κόστος είναι περίπου 2500 χιλιάδες ευρώ και διαρκεί για 10 χρόνια. Προφυλάσσονται στο μαιευτήριο, η διαδικασία διαρκεί δύο εβδομάδες. Κάνεις κάποιες ενέσεις από το φαρμακείο και δεν είναι καθόλου επίπονο. Η διαδικασία διαρκεί 20 λεπτά όταν πας να κάνεις την κατάψυξη ωαρίων. Εγώ δεν μπορούσα να βάλω στην άκρη ούτε 50 ευρώ και το έκανα για να βάλω αυτό τον στόχο που θα μου εξασφαλίσει μελλοντικά την επιλογή αυτή, νιώθω πολύ ωραία».

Τα παιδικά χρόνια, οι σχολές Ράδου, η υποκριτική και ο γάμος

Η Μαριλένα Ράδου μεγάλωσε μεταξύ Νέας Σμύρνης και Παλαιού Φαλήρου με τους γονείς της και τον αδελφό της. Ο μπαμπάς της ήταν ιδιοκτήτης των ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων Ράδου, όπου και φοίτησε μέχρι τη Β’ Λυκείου η ηθοποιός. Μετά, συνέχισε σε ιδιωτικό σχολείο του Πειραιά από όπου και αποφοίτησε. «Πήγα στο σχολείο μας έως και τη Β’ Λυκείου που αρρώστησε ο πατέρας μου (σ.σ. τον έχασε στα 18 της). Η φάση θύμιζε όντως το Η κόρη μου η σοσιαλίστρια. Με είχαν βγάλει οι συμμαθητές μου πρόεδρο του 15μελούς σε Γυμνάσιο και Λύκειο. Οπότε τρύπωνα στο διάλειμμα στο γραφείο του και του έλεγα αν π.χ. ένας καθηγητής αδίκησε κάποιον φίλο μου», έχει αναφέρει η Μαριλένα σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η τηλεοπτική Κατερίνα, αφού τελείωσε το σχολείο και για να κάνει το χατίρι των γονιών της, πέρασε ΤΕΙ Αρχιτεκτονικής Τοπίου και Ανθοκομίας της Άρτας, προτού ασχοληθεί με την υποκριτική. Μετέπειτα, αποφοίτησε από την Ανώτερη Σχολή Δραματικής Τέχνης Δήμου Αγ. Βαρβάρας του Ιάκωβου Καμπανέλλη, έκανε σεμινάρια υποκριτικής, πολύ θέατρο και αρκετές διαφημίσεις. Μέχρι να βρεθεί στον δρόμο της η τηλεόραση και να αγαπήσει η μία την άλλη. Πολύ.

Κάπου μέσα σε όλα αυτά, η Μαριλένα Ράδου έκανε κι έναν γάμο και πήρε κι ένα διαζύγιο. Δεν λέει «όχι», όμως, και σε μια δεύτερη φορά. «Εννοείται πως θα έκανα και δεύτερο γάμο. Να μη σου πω και τρίτο και τέταρτο. Δεν ξέρω αν οφείλεται στα βιώματά μου (σ.σ. οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν 12), αλλά ενώ υπάρχει μια ρομαντική πλευρά μου που πιστεύει στο “για πάντα”, συνήθως επικρατεί μια κυνικότητα και ένας ρεαλισμός στη λογική “πάμε να το κάνουμε και όπου βγει”. Δεν μοχθώ να κατακτήσω το “για πάντα”. Με ενδιαφέρει το τώρα».

https://www.instagram.com/p/Ch68qGVsr7M