Ο νέος άντρας στη ζωή της Gisele ήταν και το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τoυς υποστηρίζει ο Tom Brady

Κατερίνα Μπούσιου
Ο νέος άντρας στη ζωή της Gisele ήταν και το τρίτο πρόσωπο στο γάμο τoυς υποστηρίζει ο Tom Brady

 (AP Photo/Peter Kramer)

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στο φως, τόσο για το νέο φημολογούμενο φλέρτ της Gisele, όσο και για το ενδεχόμενο να ήταν εκείνος τελικά η αφορμή για την διάλυση του γάμου της με τον Tom Brady. 

Οι φωτογραφίες της Gisele με τον δάσκαλο ζίου - ζίτσου Joaquim Valente, μετά από ρομαντικό δείπνο στην Κόστα Ρίκα, έκαναν το γύρο του κόσμου και σήμερα, ήρθαν νέες και πιο αποκαλυπτικές πληροφορίες. Κάποια διεθνή δημοσιεύματα αναφέρουν πληροφορίες από το περιβάλλον του συζύγου της Tom Brady, που φωτογραφίζουν την Gisele, ως την άπιστη στον γάμο τους και τον προπονητή της, ως την πέτρα του σκανδάλου.

https://www.instagram.com/p/CaUpSVGDGa7

Ήταν ο προπονητής της το τρίτο πρόσωπο στο γάμο της;

Αν και η ίδια η Gisele , δεν σχολίασε τις φωτογραφίες της με τον Valente, με τον οποίο κάνει προπόνηση στις πολεμικές τέχνες τα τελευταία δύο χρόνια, το φιλικό της περιβάλλον έχει διαρρεύσει τις τελευταίες ώρες προς τον τύπο σύμφωνα με την Daily Mail, πως δεν υπάρχει δεσμός και πως η σχέση τους είναι καθαρά φιλική.

Είναι ξανά ερωτευμένη η Gisele; Ο νέος άντρας στο πλευρό της και το ρομαντικό δείπνο

Παρόλο που δεν υπήρχε τρυφερό στιγμιότυπο μεταξύ τους που να υποδηλώνει ερωτικό ενδιαφέρον, το ότι είναι και οι δύο τόσο ευδιάθετοι, σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή στην ζωή της Gisele, έβαλε πολλούς σε υποψίες, πως συμβαίνει κάτι πολύ παραπάνω, από αυτό που φαίνεται.

Όμως σήμερα, «έσκασε» και νέα βόμβα. Σύμφωνα με το ΤΜΖ που ήρθε σε επαφή με το περιβάλλον του πρώην συζύγου της και διάσημου ποδοσφαιριστή Tom Brady , συμβαίνει κάτι πολύ παραπάνω. Μάλιστα όπως αναφέρει το άρθρο, αμφισβητεί το χρονικό διάστημα με το οποίο η πρώην αγαπημένη του και μητέρα των δύο από τα τρία του παιδιά, ήρθε σε τόσο κοντινή σχέση με τον Joaquim Valente. Θεωρεί πως η σχέση τους είχε ξεκινήσει πολύ νωρίτερα. Για να το πούμε απλά, αφήνει υπόνοιες πως τον είχε απατήσει.

https://www.instagram.com/p/ClBCMtvur1u

«Φαινόταν πάντα περίεργο που εκείνη τελείωσε τον γάμο τους, μέσα σε μόνο μία μέρα», αναφέρεται στο δημοσίευμα, ως σκέψη του περιβάλλοντος του Brady. Ο ίδιος ωστόσο, όπως και η Gisele, έχουν αποφύγει να απαντήσουν δημόσια είτε εκείνοι, είτε οι δικηγόροι τους, για το αν στερνίζονται αυτές τις εικασίες.

Το πρώην μοντέλο που μετά το διαζύγιό της, φρόντισε να αγοράσει μία έπαυλη αξίας 11 εκατομμυρίων δολαρίων, ακριβώς απέναντι από το προηγούμενο σπίτι της, για να είναι τα παιδιά της κοντά στον πατέρα τους, δεν έχει ρίξει προς το παρόν γέφυρες επικοινωνίας με τον πρώην σύζυγό της μέχρι να ολοκληρωθούν οι νομικές διαδικασίες και να υπάρξει και το μοίρασμα της κοινής τους περιουσίας.

Ο Βrady που επίσης περνά μία δύσκολη περίοδο στη ζωή του μετά τον χωρισμό τους, αφαίρεσε σήμερα και την κοινή φωτογραφία εξωφύλλου που είχε μαζί της και με τα παιδιά τους από το προφίλ του στο Twitter. Και επίσημα άλλωστε είναι single.

brady-twitter.JPG