Η Βίκυ Καγιά μαζί με τη μαμά της στην πασαρέλα και τα καλά γονίδια δεν κρύβονται

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τη μαμά της στην πασαρέλα και τα καλά γονίδια δεν κρύβονται

Μαμά και κόρη περπάτησαν μαζί στην πασαρέλα του Βασίλη Ζούλια και ο σκοπός ήταν σημαντικός και συγκινητικός.

Η πασαρέλα είναι υπόθεση οικογενειακή και το σύνθημα «we are family», ήταν κεντρικό στην επίδειξη του σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας Athen's Exclusive.

Η Βίκυ Καγιά κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα επάνω της, περπατώντας στην πασαρέλα πιασμένη χέρι- χέρι με τη μαμά της Αλεξάνδρα Καγιά.

Μαμά και κόρη σαν αδερφές

«We are family», έγραψε η 44χρονη Βίκ περπατώντας με την 62χρονη μαμά Αλεξάνδρα στο πλευρό της

https://www.instagram.com/p/ClCQos6KEwD

Η πασαρέλα με το ξεχωριστό μήνυμα

Μαμά και κόρη έκαναν το κοινό να ενθουσιαστεί και η Βίκυ έκανε repost δεκάδες stories από την ξεχωριστή και ιδιαίτερη για εκείνη πασαρέλα με τη μαμά της που έκρυβε και ένα ξεχωριστό μήνυμα μιας και μέρος των εσόδων από την πασαρέλα αυτή θα διατεθεί στον οργανισμό ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ που βοηθά τα παιδιά και εφήβους που δίνουν μάχη με τον καρκίνο:

«Με ιδιαίτερη χαρά, υποστηρίζουμε τις δράσεις και το έργο της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ, Ενημέρωση για τον Καρκίνο στην Παιδική και Εφηβική Ηλικία, η οποία δημιουργήθηκε από γονείς παιδιών με καρκίνο για να καλύψει το ενημερωτικό κενό που υπάρχει σήμερα στην Ελλάδα αναφορικά με τον καρκίνο της παιδικής και εφηβικής ηλικίας και να στηρίξει έμπρακτα τις οικογένειες που βρίσκονται αντιμέτωπες με την ασθένεια.
Μέρος των εσόδων από την επίδειξη του Vassilis Zoulias, θα διατεθεί για τους σκοπούς της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ», έγραψε χαρακτηριστικά ο λογιαριασμός της Athen's Exclusive Designers Week.

https://www.instagram.com/p/ClCO4QetE-b

Τον θαυμασμό του για τη Βίκυ με τη μαμά της δεν έκρυψε και ο Γιώργος Καράβας με την Καγιά να απαντά δείχνοντας πως οι σχέσεις τους εκτός πλατό είναι άριστες.

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες:

Η Αλεξάνδρα απέκτησε την κόρη της Βίκυ πριν γίνει 18 ετών και ουσιαστικά μεγάλωσαν μαζί.

«Παιδιά δεν σας έχω πει ιστορία. Μέσα σε όλα αυτά, έχω τη μαμά μου, την Αλεξάνδρα Καγιά, η οποία κάθε φορά που μου έκοβαν έναν πόντο ή μου άλλαζαν χρώμα στα μαλλιά έκλαιγε με χαρτομάντηλα μία εβδομάδα! Ακόμα και τώρα που έχω φτάσει 44 ετών, έτσι και κόψω τα μαλλιά μου, κλαίει» είπε γελώντας η Βίκυ Καγιά σε ένα από τα φετινά επεισόδια του GNTM.

https://www.instagram.com/p/CFB5bollbxo

Εγώ δούλευα κιόλας από νωρίς –στην αρχή σε μια εταιρεία που είχε ο μπαμπάς της, μετά σε άλλες εταιρείες, στα λογιστικά– μέχρι και πριν από πέντε-έξι χρόνια.

Όπως όλες οι μητέρες, προσπαθούσα να συνδυάσω δουλειά και οικογένεια», εξομολογήθηκε η Αλεξάνδρα Καγιά ενώ η κριτής του GNTM είχε πει στο ΟΚ:

«Δεν είχα ποτέ πρόβλημα με το διαζύγιο των γονιών μου. Ίσα ίσα που κι εγώ και ο αδελφός μου είχαμε ανακουφιστεί όταν χώρισαν οι γονείς μας, γιατί δεν ταίριαζαν. Το μόνο που με ενοχλούσε είναι ότι ένιωθα πως η μαμά μου είχε μεγαλύτερη αδυναμία στον αδελφό μου. Μόνο για αυτό της κάκιωνα στην εφηβεία μου. Μετά μου πέρασε».