10 ατάκες της Βίκυς Καγιά από το The 2night Show που δείχνουν πως δεν το βάζει κάτω ό,τι κι αν λένε

10 ατάκες της Βίκυς Καγιά από το The 2night Show που δείχνουν πως δεν το βάζει κάτω ό,τι κι αν λένε

Η Βικύ Καγιά ήταν καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου και έδωσε ίσως μία από τις πιο ειλικρινείς συνεντεύξεις στη ζωή της. 

Δεν είναι εύκολη η φετινή τηλεοπτική σεζόν για τη Βίκυ Καγιά. Η επιστροφή στο GNTM μετά από έναν χρόνο απουσίας, δεν φάνηκε να φέρνει τα νούμερα τηλεθέασης που όλοι περίμεναν. Την ίδια στιγμή, η Βίκυ δεχόταν πολλαπλές επιθέσεις από παλιές παίκτες του ριάλιτι μοντέλων, άκουγε τα σχόλια του Twitter για το πόσο υπερβολική είναι στο GNTM και έπρεπε να αντιμετωπίσει και τις δηλώσεις της Ηλιάνα Παπαγεωργίου περί μπούλινγκ χωρίς να την κατονομάζει.

Η Καγιά προτίμησε να βρεθεί απέναντι από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και να του πει τις δικές της αλήθειες με μεγάλη ειλικρίνεια χωρίς να έχει τίποτα να κρύψει πια. Και είναι ίσως αυτή η ώριμη φάση της Καγιά, προσωπικά και τηλεοπτικά που την κάνει να λέει τις αλήθειες της χωρίς να φοβάται τίποτα και κάνενα.

1.Η αντίδραση στην κριτική

«Έχω αποφασίσει ότι ο μόνος τρόπος για να μην δηλητηριάζω το μυαλό μου είναι να μην συνδέω τον εαυτό μου με κανέναν άλλο και δεύτερον τα περνάω όλα πιο επιδερμικά. Γιατί η πολλή ανάλυση φέρνει παράλυση».

2.Το ξεκίνημα

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, είχα την τύχη να έχω μάνατζερ τη Μαίρη Δρακοπούλου, με δυσκόλεψε πολύ, με μαστίγωνε για τα λάθη μου λάθη, αλλά την ευχαριστώ για όσα έμαθε».

3.Τι πιστεύει ο κόσμος για εκείνη

«Πιστεύω ότι ο κόσμος έχει ανάμεικτα συναισθήματα για εμένα. Με χτυπάνε στο γεγονός ότι είμαι αυστηρή».

4. Η αδικία

«Το λέω με το χέρι στην καρδιά, όσα χρόνια δουλεύω δεν έχω αδικήσει και ενοχλήσει κανέναν, το αντίθετο. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου, με ό,τι έχω, με διασυνδέσεις, με χρήματα, με ότι μπορώ να βοηθήσω και το έχω κάνει με χαρά χωρίς να περιμένω ποτέ ευχαριστώ. Απλά δεν περίμενα και το αντίθετο...Με το χέρι στην καρδιά δεν έχω αδικήσει και δεν έχω ενοχλήσει κανέναν. Έχω βοηθήσει με την καρδιά μου χωρίς να περιμένω ευχαριστώ αλλά όχι και το αντίθετο. Αν είχα να ζητήσω συγγνώμη θα το έκανα, είμαι καθαρή με τη συνείδησή μου».

5. Η Lima, η Ambrosio και η Καγιά

«Όταν ξεκίνησα την καριέρα μου, μόνο έκλαιγα, δεν το εξομολογήθηκα στους γονείς μου για να μην με φέρουν πίσω. Όταν πήγα στο Παρίσι συγκατοικούσα με την Olga Kurylenko, την Adiana Lima και την Alessandra Ambrosio, τότε δεν ήταν γνωστές».

6. Η τηλεόραση

«Αν θα έκανα κάτι, θα έκανα ένα break. Πρωινό δεν ξέρω αν θα ξαναέκανα».

7. Τα σχόλια για την εμφάνισή της

«Όταν ξεκίνησα, άκουγα αρνητικά σχόλια για την εμφάνισή μου. Κοιτάχτηκα στον καθρέφτη και είπα δεν είναι προσωπικό, είναι η δουλειά μου. Δεν νιώθω πίκρα και είναι απόλυτα λογικό και εντάξει. Υπάρχει μία λογική που λέει ότι οι άνθρωποι που σε διαβάλλουν θέλουν κάτι που έχεις».

8. Το GNTM και η Σοφία Χατζηπαντελή

Το GNTM είναι πολλά πράγματα μαζί, δεν έχω εγώ την πρώτη και την τελευταία λέξη. Έχω την τύχη ή την ατυχία να υπηρετώ ξένα formats, δεν είναι format που τα φτιάχνω εγώ και επιλέγω τους συνεργάτες, προτείνω βεβαίως, αλλά μετά περνάνε από το κανάλι και την παραγωγή όπου εκεί οι άνθρωποι έχουν και την τελική απόφαση.

Υπάρχουν φορές που έχω θυμώσει πάρα πολύ που δεν με άκουσαν γιατί ήξερα ότι θα ήταν ωραίο κάτι. Η Σοφία Χατζηπαντελή ήταν δική μου επιλογή, έτσι είναι ο χαρακτήρας της, δεν είναι σκηνοθετημένο όλο αυτό. Εγώ την ήξερα από πέρυσι και όταν την γνώρισα της είπα: Εσύ πρέπει να κάνεις τηλεόραση κάποια στιγμή».

9. Η επιτυχία

«Όσες φορές είπα το έχω, έφτασα, έφαγα μια τσεκουριά στα γόνατα και έπεσα κάτω. Έκανα σόου της Channel, φωτογράφιση για την αμερικανική Vogue και πήγα στο fashion week του Μιλάνου, εκεί κόλλησα σταφυλόκοκκο και έμεινα στον πάγκο για ενάμιση χρόνο, εκεί έσπασα».

10. Το πιο τέλειο πράγμα στη ζωή είναι τα παιδιά

«Η Μπιάνκα είναι 7,5 και ο Κάρολος 4,5 είμαι μαμά και έχουμε και δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του Ηλία, οπότε καταλαβαίνεις τι γίνεται Σαββατοκύριακο στο σπίτι, περνάμε τέλεια. Αν μπορώ να πω τι είναι το τέλειο στη ζωή, αυτό είναι τα παιδιά, ο τρόπος που σκέφτονται, ο τρόπος που ψυχολογούν τα πράγματα, βλέπεις πρώτη φορά πώς έπρεπε να είσαι, είναι μαγικό αυτό το πράγμα. Η κόρη μου έρχεται συχνά στα γυρίσματα, όποτε μπορεί, θέλει να γίνει καλλιτέχνης γιατί ζωγραφίζει, αν μου έλεγε να πάει για μοντέλο με χαρά, αλλά να ρωτήσετε τον Ηλία Κρασσά, δεν υπάρχει περίπτωση».

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τη μαμά της στην πασαρέλα και τα καλά γονίδια δεν κρύβονται