Η βέρα στο χέρι της Eva Mendes αποκάλυψε τον μυστικό γάμο της με τον Ryan Gosling;

Κατερίνα Μπούσιου
Η βέρα στο χέρι της Eva Mendes αποκάλυψε τον μυστικό γάμο της με τον Ryan Gosling;

(Photo by Greg Allen/Invision/AP)

Ένα τατουάζ και μία βέρα στο δεξί, αποκάλυψαν τον μυστικό γάμο του Ryan Gosling και της Eva Mendes, μετά από 11 χρόνια σχέσης και την απόκτηση δύο παιδιών. 

Από την αρχή της σχέσης τους το 2011, ο Ryan Gosling και η Eva Mendes, μπορεί να υπήρξαν ένα από τα πιο δημοφιλή και αγαπητά ζευγάρια του Hollywood, αλλά κατάφεραν - πράγμα σπάνιο - να κρατήσουν την σχέση και την οικογένειά τους, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Εδώ και λίγες ώρες, τα διεθνή μέσα υποστηρίζουν, πως το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά και δύο είναι τα βασικά στοιχεία που το αποδεικνύουν.

https://www.instagram.com/p/CiX1qJiLMZZ

Το τατουάζ και η βέρα

Ένα δημοσίευμα το 2011, που έδειχνε τον μέχρι τότε περιζήτητο εργένη Ryan Gosling και την Eva Mendes σε βόλτα τους στο Los Angeles, αποκάλυψε τον μέχρι τότε κρυφό δεσμό τους. Το ίδιο τυχαία, τον Σεπτέμβριο του 2014 μάθαμε και την απόκτηση της πρώτης τους κόρης, της Esmeralda με την μικρή Amada να ακολουθεί δύο χρόνια μετά. Το ζευγάρι απέφευγε πεισματικά, ακόμη και να εμφανίζεται συχνά μαζί στο red carpet, σε επίσημες εκδηλώσεις. Το έκαναν σπάνια.

Έτσι σχεδόν κατά τύχη, κάποιοι από τους θαυμαστές της Eva Mendes, διέκριναν πριν από λίγες ημέρες, το τατουάζ της, σε μία φωτογραφία της στο Instagram, που έγραφε στο χέρι της το «De Gosling». δηλαδή στα ισπανικά, «Κυρία Gosling».

https://www.instagram.com/p/Ck-xM-DvqKO

Και δεν έφτανε αυτό. Η ηθοποιός σε τηλεοπτική της συνέντευξη σε κανάλι της Αυστραλίας την ώρα που μιλούσε, αποκάλυψε την βέρα στο δεξί της χέρι. Πλέον οι fans της αλλά και οι δημοσιογράφοι πείστηκαν πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί μυστικά. Το πότε έγινε αυτό χρονικά, μάλλον θα μας το πουν οι ίδιοι, αλλά πρέπει να είναι σχετικά πρόσφατα. Η ίδια πάντως ρωτήθηκε στην συνέντευξη και απάντησε σιβυλλικά: «Θα ήθελα να το κρατήσουμε ως μυστήριο αυτό. Έχω όμως το τατουάζ στο χέρι μου».

Η Eva Mendes έχει ταπετσαρία τον Ryan Gosling και οι Χολιγουντιανοί έρωτες δεν ήταν ποτέ πιο epic

Κάποια διεθνή media ωστόσο αναφέρουν πως το ζευγάρι, όπως λέει ανεπίσημα εκπρόσωπός τους, δεν έχει παντρευτεί.

Στην ίδια συνέντευξη η Mendes παραδέχτηκε πως ποτέ δεν είχε σκεφτεί να κάνει οικογένεια. Μόνο όταν ερωτεύτηκε τoν Gosling, αποφάσισε πως ήθελε να κάνει κοινά όνειρα μαζί του.

Από τις σπάνιες επίσης φορές που και ο Gosling έχει μιλήσει για εκείνη, ήταν στην απονομή του 2017 για τις Χρυσές Σφαίρες για την ταινία του La La Land: «Ενώ τραγουδούσα, χόρευα και έπαιζα πιάνο και ζούσα μια από τις καλύτερες εμπειρίες μου στον κινηματογράφο, η σύντροφός μου μεγάλωνε την κόρη μας, ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί μας και προσπαθούσε να βοηθήσει τον αδερφό της που έδινε μάχη με τον καρκίνο. Αν δεν τα είχε αναλάβει όλα αυτά για να έχω αυτή την εμπειρία, σίγουρα θα ήταν κάποιος άλλος εδώ πάνω. Γλυκιά μου, σε ευχαριστώ».

https://www.instagram.com/p/Ci-YufODK6Y