«Γεια σου Φίλιππε λεβέντη» Η Ντορέτα Παπαδημητρίου δέχθηκε το πιο επικό comment για τον γιο της

«Γεια σου Φίλιππε λεβέντη» Η Ντορέτα Παπαδημητρίου δέχθηκε το πιο επικό comment για τον γιο της

Το αστείο σχόλιο από συνάδελφό της, που δέχθηκε η Ντορέτα Παπαδημητρίου για τον γιο της Φίλιππο με τον οποίο κάνει ταξίδι στο εξωτερικό. 

Η μεγάλη λατρεία της Ντορέτας Παπαδημητρίου τους τελευταίους μήνες, όπως έχουμε δει από τις αναρτήσεις της, είναι η μικρή της ανιψιά Κατερίνα, με την οποία περνά αρκετές ώρες μαζί της, Η μεγάλη και παντοτινή αγάπη της, ωστόσο είναι οι δύο γιοί της. Σήμερα αποφάσισε να μας αποκαλύψει τον γιο της Φίλιππο, αλλά ούτε και η ίδια δεν περίμενε το σχόλιο που ακολούθησε και μάλιστα από φίλο και συνάδελφό της ηθοποιό.

https://www.instagram.com/p/Chka2lOAEpO

Ο πανύψηλος Φίλιππος και το ταξίδι στην Γερμανία

Η Ντορέτα έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο θαυμάζει και αγαπά τα δύο της καμάρια. Τους δύο γιους της. Τον 18χρονο Διονύση και τον 16χρονο Φίλιππο από τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Ντορέτα είχε μιλήσει για την ευλογία της μητρότητας και την ευτυχία της: «Δεν μπορώ να περιγράψω την ευτυχία μου για τους γιους μου. Είναι το σωστότερο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου και το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά ότι έγινε, όπως έπρεπε να γίνει. Είμαστε δεμένοι μεταξύ μας. Μεγαλώνοντας, αποκτώ την ωριμότητα να είμαι ευγνώμων για όσα έχω».

https://www.instagram.com/p/Cent8hagcIA

Ο μεγαλύτερος γιος της έχει ήδη ξεκινήσει τις σπουδές του και τις τελευταίες ημέρες η ηθοποιός και παρουσιάστρια κάνει ένα road trip με τον γιο της Φίλιππο στην Γερμανία και την Γαλλία και είναι κατενθουσιασμένη. Αν και κατάκοπη από τα δεκάδες σκαλιά που αναγκάστηκε να ανέβει σε έναν πύργο, για να δουν τη θέα από ψηλά. Αλλά χαλάλι η κούραση, όταν έχει τέτοια παρέα.

Στο σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου στα Νότια Προάστια θα ήθελες να μείνεις asap

Όμως στο post που ανέβασε, μας παρουσίασε τον Φίλιππο, ο οποίος αν και έφηβος είναι πανύψηλος. Η αλήθεια είναι πως η Ντορέτα σπάνια μας έχει αποκαλύψει στιγμές με τους γιους της, όταν ήταν μικρότεροι. Και όπως σχολίασε: «Πόσο μου αρέσει να ταξιδεύω με τα παιδιά μου...να δημιουργούμε αναμνήσεις. Αξία ανεκτίμητη».

https://www.instagram.com/p/ClJHfAEIpEV

Ο ψηλός όμως Φίλιππος, έφερε και το πιο ιδιαίτερο comment, από τον συνάδελφο της και γνωστό ηθοποιό Σπύρο Χατζηαγγελάκη (ο γνωστός μας Άγγελος από το «Μην αρχίζεις την μουρμούρα»). Και φυσικά και εκείνος παρατήρησε το ύψος του: «Kαλά σοκ. Γεια σου Φίλιππε λεβέντη», όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

giosdorettas.JPG

Οι δυό τους είναι φίλοι εδώ και χρόνια και ξέρει τον Φίλιππο, από μικρή ηλικία. Κυρίως από το διάστημα που ο ηθοποιός είχε σχέση με την στενή φίλη της Ντορέτας, Μαίρη Συνατσάκη.

doretagios.jpg