Στον Σασμό έχουμε συγκίνηση και δάκρυα με την Αργυρώ να μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι ο σωτήρας της

Κατερίνα Μπούσιου
Στον Σασμό έχουμε συγκίνηση και δάκρυα με την Αργυρώ να μαθαίνει πως ο Αστέρης είναι ο σωτήρας της

Η αποκάλυψη στα επόμενα επεισόδια που θα «σφραγίσει» ένα ολόκληρο κεφάλαιο στον Σασμό. Πώς θα αντιδράσει η Αργυρώ;

Οι τηλεθεατές εδώ και καιρό, ήδη έχουν καταλάβει πως ένα από τα πιο αγαπημένα πρώην ζευγάρια του Σασμού, η Αργυρώ και ο Αστέρης, θα γίνουν και πάλι νυν ζευγάρι, αφού ο έρωτάς τους θα αναζωπυρωθεί. Οι συντελεστές της σειράς ετοιμάζονται να κάνουν λίγο πριν τα Χριστούγεννα το επεισόδιο της χρονιάς, για να γλυκάνουν το κοινό και τους fans της σειράς. Πώς όμως θα μάθει η Αργυρώ την γενναιοδωρία του Αστέρη και πως εκείνος είναι ο σωτήρας της; Η αποκάλυψη θα γίνει ανάμεσα σε νέες εντάσεις και απειλές.

https://www.instagram.com/p/CfriwyUrn8x

Γκόλ από τα αποδυτήρια

Με τις μεταδόσεις των αγώνων του Μουντιάλ από τον ΑΝΤ1 και κατά την διάρκεια της prime time ζώνης, πολλές σειρές μυθοπλασίας θα επηρεαστούν ως προς την τηλεθεάσή τους. Η δυναμική του Σασμού φαίνεται ότι θα «τραυματιστεί», αλλά υπάρχει πιστό κοινό που θα κρατήσει τη σειρά στην κορυφή. Ειδικά και λόγω των εξελίξεων που θα έχουμε στο σενάριο. Γιατί έχουμε αρκετό σασπένς.

Όπως θα δεις στα επόμενα επεισόδια θα έχουμε μία πρώτη προσπάθεια σασμού, μεταξύ της Αργυρώς, του Αστέρη και του Μαθιού για να μην ξεκινήσει ξανά η βεντέτα για τα χωράφια του Άγγελου τα οποία κληροδοτήθηκαν στην Αργυρώ. Θα συμφωνήσουν να δοθεί ένα κομμάτι και στην οικογένεια των Σταματάκηδων, πριν εμφανιστεί όμως η Καλλιόπη που θα βάλει φωτιά. Κυριολεκτικά φωτιά στα χωράφια με βοηθό τον ανηψιό της Νικηφόρο, που θα φέρει και το ξέσπασμα της Βασιλικής.

Αυτές οι κρυφές συναντήσεις της Αργυρώς με τον Αστέρη θα γίνουν όμως αντιληπτές από τον Σταύρο και η αρχή του τέλους του γάμου τους, έχει μόλις ξεκινήσει. Με εντάσεις, με απειλές στον Αστέρη και με πολύ θυμό, ειδικά από τον αδελφό του Σταύρου, που έχει έρθει στην Κρήτη για συμπαράσταση, αλλά μάλλον πυροδοτεί τις καταστάσεις.

https://www.instagram.com/p/ClGt-0gqYxy

Πριν όμως δούμε και την θλιβερή κατάληξη που θα έχει και ο ίδιος ο Σταύρος, βυθίζοντας ξανά σε τύψεις την Αργυρώ θα έχουμε και την πρώτη φορά που με τον Αστέρη θα ξαναβρεθούν ερωτικά. Αυτή η νύχτα πάθους είναι και η νύχτα των αποκαλύψεων. Γιατί οι πληροφορίες λένε, πως τότε θα δει το σημάδι και θα καταλάβει πως εκείνος ήταν τελικά ο άγνωστος δότης νεφρού που της έσωσε την ζωή.

«Λύσε τον γρίφο» Το μεγάλο λάθος του Σασμού ξεσήκωσε τις αντιδράσεις του κοινού

https://www.instagram.com/p/ClBJ_GuKdA6

Μοιάζει σαν χριστουγεννιάτικος μποναμάς, αυτή η σκηνή, γιατί αυτή είναι μία στιγμή λύτρωσης για τον Αστέρη. Πήρε μία ζωή από την Αργυρώ, δολοφονώντας τον αδελφό της, αλλά έδωσε σε εκείνη ζωή. Σεναριακά έξυπνη εξέλιξη. Και αρκετά συγκινητική για τους fans του ζευγαριού που θα δουν τον Ορφέα Αυγουστίδη και την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σε μία άκρως ενδιαφέρουσα σκηνή. Με δάκρυα.