Ποιος Σασμός; Δύο σχέδια εκδίκησης για τον Αστέρη και τον Αντώνη μπαίνουν σε εφαρμογή

Κατερίνα Μπούσιου
Ποιος Σασμός; Δύο σχέδια εκδίκησης για τον Αστέρη και τον Αντώνη μπαίνουν σε εφαρμογή

Μετά τις χαρές και το γλέντι του γάμου του Μαθιού, ξεκινά ο αγώνας για εκδίκηση. Ο Αντώνης και ο Αστέρης μπαίνουν στο στόχαστρο, ενώ κάποιοι ξεκινούν τις διαδικασίες του σασμού. 

Καλοί οι έρωτες, ακόμη καλύτερη η προσμονή να δούμε κάποια ζευγάρια του Σασμού να ζουν ευτυχισμένα, αλλά εδώ μιλάμε για μυθοπλασία. Και στον Σασμό, επιστρέφουμε στην κανονική ροή της βεντέτας και των εχθροπραξιών, μετά το γλέντι του γάμου του Μαθιού, που έφερε μία μικρή ανακωχή. Αστέρης και Αντώνης βρίσκονται στο στόχαστρο. Η ζωή τους κινδυνεύει, αυτή τη φορά στα σοβαρά.

Τα fake dreams και οι επιθέσεις

Η Στέλλα και ο Αστέρης δεν θα γίνουν τελικά ζευγάρι στον Σασμό, παρόλο που η Αργυρώ φαντασιώνεται και μία ερωτική σκηνή μεταξύ τους, μόλις μαθαίνει από τον Σταύρο, ότι τους είδε μαζί. Ο σύζυγος της Αργυρώς, έχει ξεπεράσει πια τα επιτρεπτά όρια της ζήλιας.

Η Ευγενία Σαμαρά και πάλι βρήκε τον λάθος άνθρωπο για να αγαπήσει στον Σασμό και δεν είναι ο Αστέρης

Και δεν θα παραλείψει να επιτεθεί, αυτή τη φορά πιο σοβαρά, στον Αστέρη. Αφού καταλάβει πως η Αργυρώ τον σταμάτησε από το να εγκαταλείψει την Κρήτη, θα ζητήσει την ενίσχυση του αδελφού του. Στήνοντας καρτέρι επίθεσης προς τον Αστέρη για να τον φοβίσουν και προφανώς να τον συνετίσουν.

https://www.instagram.com/p/CkybZnisgqH

Ο Αστέρης δεν θα πάθει όμως το μεγαλύτερο κακό στην ιστορία μας. Γιατί εκείνος που πραγματικά κινδυνεύει είναι ο αστυνόμος Φραγκιαδάκης, ο αγαπημένος Αντώνης του κοινού. Μπορεί ο Alpha να διέψευσε την περασμένη εβδομάδα, ότι στον γάμο του με την Μαρίνα θα βρει τραγικό θάνατο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κινδυνέψει η ζωή του.

Ο Ευθύμης σκηνοθετεί ένα ατύχημα και ο Αντώνης που βρίσκεται στο ίδιο αυτοκίνητο με την Μαρίνα, θα κινδυνέψει να χάσει τη ζωή του. Ευτυχώς όμως θα σωθούν και οι δύο. Ας γινόταν και αλλιώς. Θα είχαμε «επανάσταση» από το Twitter.

Όπως συνήθως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις, αυτός που προκαλεί, λαμβάνει και την κατάλληλη αντίδραση. Ο Αστέρης φέρεται πιο έξυπνα σε αυτή την περίπτωση. Μόλις μαθαίνει πως η Αργυρώ κληρονόμησε την περιουσία του Άγγελου - που ξεσηκώνει την Καλλιόπη - αποφασίζει με την βοήθεια του Μαθιού να την προσεγγίσει και να κάνουν μία πρώτη προσπάθεια ανακωχής και σασμού. Αγνοεί τις απειλές του Σταύρου, γιατί έχει καταλάβει πως εκείνος δεν μπορεί να τον βλάψει σοβαρά.

https://www.instagram.com/p/CiVUPUtovz-

Ο δε Αντώνης χρησιμοποιεί τα μέσα της δουλειάς του για να παγιδέψει τον Ευθύμη. Ξεκινά μεγάλη έρευνα για να μπορέσει να τον κλείσει τελικά φυλακή. Και θα έρθει η στιγμή να μάθει τελικά τον μυστικό ρόλο του Λευτέρη, ως αστυνομικού που θα τον βοηθήσει τελικά για να εξοντώσουν τον Ευθύμη. Αυτή η σύμπραξη Γιώργου Γεροντιδάκη και Δημήτρη Ήμελλου, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον τελικά.