Άνοιξαν τα στόματα και μαθεύτηκε η ύπουλη κίνηση του Kanye στην Kim όσο ήταν παντρεμένοι ακόμα

Άνοιξαν τα στόματα και μαθεύτηκε η ύπουλη κίνηση του Kanye στην Kim όσο ήταν παντρεμένοι ακόμα

Οι κατηγορίες για τον Kanye από ανθρώπους που συνεργάστηκαν μαζί του και ο τρόπος που ρεζίλευε την Kim Kardashian 

Πριν από έναν χρόνο, τον Δεκέμβριο του 2021, η Kim Kardashian ζητούσε να ανακηρυχθεί και επίσημα ελεύθερη ενώ ήταν Φεβρουάριος του 2021, όταν η Kim κατέθετε αίτηση διαζυγίου. Τότε η Kim ζητούσε με θέρμη να χωρίσει τα πάντα με τον Kanye εξηγώντας πως έχουν ακουστεί πολλές ψεύτικες πληροφορίες σχετικά με ιδιωτικά ζητήματα.

Οι προσωπικές στιγμές της Kim στα χέρια τρίτων

Αυτό που δεν φανταζόμασταν τότε, είναι πως ο Kanye είχε ήδη εκθέσει ανεπανόρθωτα την Kim σε κόσμο που συνεργάστηκε μαζί του χωρίς η Kardashian να γνωρίζει πως οι πιο προσωπικές στιγμές της βρίσκονταν στο κινητό του συζύγου της ο οποίος τις έδειχνε παντού.

Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ του περιοδικού Rolling Stone, ένας άνθρωπος που πέρασε από συνέντευξη για δουλειά και συνάντησε τον Kanye το 2018, ήρθε σε δύσκολη θέση όταν είδε τον 43χρονο West να του δείχνει φωτογραφία της Kim γυμνή και να του λέει:

Άλλος εργαζόμενος της φίρμας με την οποία είχε συνεργασία ο West υποστήριξε πως σε σύσκεψη μαζί του, ο ράπερ έδειξε ταινία πορνό με πρωταγωνίστρια την Kim.

https://www.instagram.com/p/ClG5DjtpJlk

Όλες αυτές οι αλήθειες έχουν αποτυπωθεί σε ένα ανοιχτό γράμμα που εξασφάλισε το Rolling Stone με τίτλο, The Truth About Yeezy: A Call to Action for Adidas Leadership.

Στο γράμμα αυτό, αφήνεται να εννοηθεί πως μικρή γεύση από την προβληματική συμπεριφορά του Kanye όλα αυτά τα χρόνια έχουν φτάσει στο κοινό, του West, που ανάγκαζε τους συνεργάτες του να παρακολουθήσουν υποχρεωτικά τα βίντεο με πρωταγωνίστρια τη γυναίκα του στις ιδιωτικές τους στιγμές.

Ο West πάντως έχει ήδη παραδεχτεί πως η εμμονή του με το πορνό κατέστρεψε την οικογένειά του.

Ο δύσκολος χωρισμός:

Τον Φεβρουάριο του 2021, η Kim Kardashian υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον Kanye West, ύστερα από σχεδόν επτά χρόνια γάμου, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, ζήτησε να δηλωθεί νόμιμα ανύπαντρη.

Ο διάσημος ράπερ είχε προηγουμένως αμφισβητήσει το αίτημα της πρώην συζύγου του να δηλωθεί νόμιμα άγαμη και συνέχιζε να την αποκαλεί «σύζυγό» του Η Kim Kardashian και ο Kanye West ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2012 και παντρεύτηκαν τον Μάιο του 2014. Οι δυο τους έχουν τέσσερα παιδιά: τη North, τον Saint, τη Chicago και τον Psalm.

Η κρίση στον γάμο του Kanye με την Kim ξεκίνησε το 2020, εξαιτίας των δημόσιων εκρήξεων του West. Όταν ο ράπερ έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, αποκάλυψε πολύ προσωπικά στοιχεία για την οικογένεια και τον γάμο του στην προεκλογική εκστρατεία του, αλλά και στο Twitter ενώ η Kim είχε δηλώσει ξεκάθαρα πως θέλει να χωρίσει:

«Θέλω πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Kanye να κρατήσει μυστικό το διαζύγιο μας, αλλά δεν το έκανε. Ο Kanye έχει δώσει πολλές ψεύτικες πληροφορίες σχετικά με ιδιωτικά οικογενειακά ζητήματα και την από κοινού γονική μέριμνα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που μου έχει προκαλέσει συναισθηματική αγωνία. Πιστεύω ότι το δικαστήριο θα βοηθήσει τον Kanye να αποδεχθεί ότι η συζυγική μας σχέση έχει τελειώσει και να ακολουθήσουμε μια καλύτερη οδό που θα μας βοηθήσει ειρηνικά να μεγαλώσουμε από κοινού τα παιδιά μας».

Σήμερα, η Kim έχει προχωρήσει στη ζωή της, έχει αφήσει πίσω της έναν δεσμό πολλών μηνών με τον Pete Davidson αλλά και τον επταετή γάμο με τον West και έχει επικεντρωθεί στα παιδιά και την καριέρα της.

Για τον δεσμό του πρώην της Pete Davidson με την Emily Ratajkowski η Kim είπε σύμφωνα με το Entertainment Tonight:

Η Kim προσπαθεί να επικεντρωθεί στην ευτυχία τη δικιά της και των παιδιών της αυτή τη στιγμή. Και σε ότι αφορά στον πρώην της και την ερωτική του ζωή; Δεν ενοχλείται. Η Kim δεν ενοχλείται από τη σχέση του Pete και της Emily και ξέρει ότι τα πράγματα είχαν ήδη τελειώσει μεταξύ εκείνης και του Pete. Θέλει απλώς όλοι να ζήσουν πολύ καλά και να είναι ευτυχισμένοι».

https://www.instagram.com/p/Ce6Ndx8FUxn

Όσο για τον Kanye West, καθώς η πηγή σημειώνει πως η Kim θέλει το καλύτερο για τα παιδιά τους:

«Η Kim συνεχίζει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί όταν πρόκειται για την από κοινού ανατροφή των παιδιών με τον Kanye. Προσπαθεί να επικεντρωθεί στον εαυτό της και στην ευτυχία των παιδιών της. Έχει στηριχθεί σε αυτό το πολύ ρυθμισμένο και ισορροπημένο πρόγραμμα εργασίας, τη δίαιτα και το πρόγραμμα φυσικής κατάστασης αλλά και την οικογενειακή ρουτίνα και πολλά άλλα. Η οικογένειά της λειτουργεί ως βράχος για εκείνη και της αρέσει να ασχολείται με οτιδήποτε σχετίζεται με την οικογένεια. Τα παιδιά της τα πάνε πολύ καλά και νιώθουν ότι τα φροντίζουν όλοι».

«Ένα πράγμα που συνειδητοποίησα είναι ότι όλα καταλήγουν πάντα καλά. Μερικές φορές ακόμα καλύτερα από όσο φαντάζεστε. Να το θυμάστε αυτό όταν αισθάνεστε ότι βρίσκεστε σε μια δύσκολη θέση ή αισθάνεστε ότι σας προκαλούν περισσότερο. Πιστέψτε εκεί που πηγαίνετε. Δείτε τη μεγαλύτερη εικόνα», έγραψε πρόσφατα σε post της η Kim.

Ποιος Brad Pitt; Η Emily Ratajkowski είναι ζευγάρι με τον Pete Davidson