Ο μπαμπάς Παπακαλιάτη είναι περήφανος για τον Χριστόφορο: «Από μικρός είχε κλίση στα καλλιτεχνικά» 

Ο μπαμπάς Παπακαλιάτη είναι περήφανος για τον Χριστόφορο: «Από μικρός είχε κλίση στα καλλιτεχνικά» 
NDP

«Δεν έδειχνε κανένα ενδιαφέρον για τα αθλητικά».

Ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, Μανώλης, μίλησε στην τηλεοπτική εκπομπή Winner του τοπικού σταθμού Creta και δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον αγαπημένο του γιο, Χριστόφορο. Με αφορμή τη επιτυχία του Maestro και το γεγονός πως η σειρά ταξιδεύει στο Netflix, ο γνωστός επιχειρηματίας είπε:

Το μυστήριο του Maestro με το μυστικό του Παπακαλιάτη και η μεγάλη έκπληξη με τον Αντίνοο Αλμπάνη

«Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας περήφανος όταν βλέπει τα παιδιά του να πηγαίνουνε καλά, να ανεβαίνουνε. Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μια κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι, θεωρώ ότι κάτι πήρε από τη γιαγιά του. Από τη μητέρα μου. Ήταν ζωγράφος η μητέρα μου, ερασιτέχνης μεν, αλλά ζωγράφος. Ο Χριστόφορος δεν έχει ιδέα από αθλητισμό. Θυμάμαι όταν έπαιξε το πρώτο παιχνίδι διαιτησίας ο Γιάννης Ράλλης, ήτανε το ‘83, λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Έπαιζε αγώνας Α1 το παιχνίδι στο Παπαστράτειο Ολυμπιακός – Πανελλήνιος και είχαμε πάει τότε με φίλους από ΟΔΚΕ (Ομοσπονδία Διαιτητών Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος) να το δούμε και είχα πάρει και τον Χριστόφορο μαζί. Και τού λέω έλα εδώ να δούμε το παιχνίδι και δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Σηκώθηκε και έφυγε. Είχε άλλα ενδιαφέροντα».

Οι δύο άντρες διατηρούν μία άψογη σχέση και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν φωτογραφηθεί δημόσια σε εξόδους.

Η ακριβής συγγένεια με τη Ναταλία Γερμανού

Πριν από λίγες ημέρες, κατά τη διάρκεια του «Καλύτερα δε γίνεται!», η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της στον ALPHA σχολίασαν την επιτυχία του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και το γεγονός πως το «Maestro», κατάφερε να μπει στο Netflix.

Το απίστευτο τρολάρισμα του Γιάννη Τσιμιτσέλη στον Παπακαλιάτη και η selfie με την Στικούδη

Η παρουσιάστρια δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει το παράπονό της που κανείς δεν της είπε συγχαρητήρια καθώς είναι γνωστό πως οι δυο τους είναι συγγενείς.

«Εμένα κανένας σας δε μου είπε συγχαρητήρια για το Netflix. Δεν είμαι εγώ μέλος της οικογένειας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη: Δεν είμαι ξαδέρφη του; Η οικογένειά μας μπήκε στο Netflix. Όλο το σόι μπήκε. Άσχετα που εγώ δε θα πάρω δραχμή από τα ποσοστά αλλά μπήκαμε ως οικογένεια. Οι μανάδες μας είναι ξαδέρφες, άρα νιώθουμε ότι όλο το σόι μπήκε στο Netflix. Του αξίζει και είναι μεγάλη χαρά».

Maestro και στα νούμερα τηλεθέασης ο Παπακαλιάτης; Τα ποσοστά που σημείωσε στο 5ο επεισόδιο

Οι Maestro της ζωής του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι ο πατέρας του και τα αδέλφια του

Πριν από λίγο καιρό, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, έκανε ένα ταξίδι στην Κρήτη, εκεί που γεννήθηκε και έχει περάσει αρκετά από τα καλοκαίρια του προκειμένου να περάσει λίγες στιγμές με τον πατέρα του και maestro της ζωής του αλλά και τα αδέλφια του με τα οποία έχει δημιουργήσει έναν ισχυρό δεσμό. Μαζί με την μητέρα του και τη γιαγιά του, δημιουργούν τον υπέροχο του κόσμο, που τον καθόρισε σε ότι έχει κάνει στη ζωή του.

https://www.instagram.com/p/CUZtlT0gGKn

Το πριν και το μετά

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης υπήρξε πάντα το στήριγμα του Χριστόφορου. Όπως άλλωστε και η μητέρα του, Βίλλυ. Πριν από μερικές εβδομάδες βρέθηκε στην Κρήτη και στην ξενοδοχειακή μονάδα που έχει ο πατέρας του, και ξύπνησαν αναμνήσεις από το παρελθόν.

https://www.instagram.com/p/CiX8MbAtJ4P

Ο δημιουργός των μεγαλύτερων επιτυχιών στην τηλεόραση, απόλαυσε την σπάνια ηρεμία του τοπίου μαζί με εκείνον, χωρίς περιττά λόγια, παίζοντας ένα παιχνίδι με τον χρόνο και δημοσιεύοντας και μία φωτογραφία από το παρελθόν με τον πατέρα του.

papakaliatis_pateras2.jpg

Το πριν και το μετά της ζωής του με την οικογένειά του, είναι εκείνο που τον καθόρισε, όπως συχνά λέει στις συνεντεύξεις του. Παρά το διαζύγιο των γονιών του όταν ήταν μόλις 4 ετών και τη μετακόμιση με τη μητέρα του και τον μεγαλύτερο αδελφό του, Φίλιππο, στην Αθήνα, διατήρησε πολύ ισχυρούς δεσμούς με τον πατέρα του. «Φυσικά και το διαζύγιο των γονιών μου με καθόρισε. Όλα αυτά φτιάχνουν ένα χαρακτήρα, έναν ψυχισμό. Αν δεν υπήρχαν όλα αυτά, μπορεί και να μην έγραφα σήμερα», έχει πει πολύ χαρακτηριστικά σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Στην οικογένεια του Χριστόφορου προστέθηκαν λίγα χρόνια μετά από τον δεύτερο γάμο του πατέρα του και τα άλλα δύο του αδέλφια, ο Στέφανος και η Νάρα. Και έτσι δημιουργήθηκε η ευρύτερη οικογένεια του, η ασφάλειά του και το λιμάνι του στις δυσκολίες. Αλλά και ένα γεωγραφικό εύρος αγάπης από τους Παξούς όπου μένει μόνιμα η μητέρα του μαζί με την αγαπημένη του γιαγιά, μέχρι την Κρήτη όπου ζει ο πατέρας του και τα δύο από τα τρία αδέλφια του.

https://www.instagram.com/p/B6gM3rGhLHQ

Στους Παξούς άλλωστε επέλεξε να δημιουργήσει και το νέο του τηλεοπτικό θαύμα, το Maestro. Όπως έχει πει και η μητέρα του Βίλλυ Μαλάμη σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της: «Ερχόμασταν με τα παιδιά εδώ, τον Φίλιππο και τον Χριστόφορο τα καλοκαίρια. Έπαιζαν, έτρεχαν, κολυμπούσαν. Έκαναν τις διακοπές που λατρεύουν όλα τα μικρά παιδιά. Μέναμε για λίγες εβδομάδες και φεύγαμε. Κάποια στιγμή αποφάσισα και εγώ να κάνω κάτι επαγγελματικό στους Παξούς».

Οι 3 γυναίκες στη ζωή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι ο λόγος που όλοι θα μιλούν για τον Maestro

1662969970112-611153805-papakaliatis_goneis.jpg

Η μητέρα του διατηρεί και εκείνη μία μικρή ξενοδοχειακή μονάδα, δίπλα από το πατρικό της, το οποίο μάλιστα χρονολογείται από τον 17ο αιώνα και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της νέας του σειράς, ήταν η εμψυχώτριά του και εκείνη που τον βοήθησε και σε πρακτικά θέματα της παραγωγής. Παραμένει η πρώτη και παντοτινή του θαυμάστρια, από τότε που στην ηλικία των 16 ετών ο Χριστόφορος έκανε την πρώτη του απόπειρα να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Από τους «10 μικρούς Μήτσους», μέχρι σήμερα έχουν αλλάξει πολλά, αλλά εκείνη παραμένει σταθερή αξία στη ζωή και στην καρδιά του.