Στο «Μια νύχτα του Αυγούστου» είχαμε επιστροφές από το «Νησί» και το κοινό αποθέωσε τους ηθοποιούς

Κατερίνα Μπούσιου
Στο «Μια νύχτα του Αυγούστου» είχαμε επιστροφές από το «Νησί» και το κοινό αποθέωσε τους ηθοποιούς

«Τι συγκίνηση είναι αυτή» Ο μικρός Δημητράκης και ο Τάσος Νούσιας από το «Νησί» εμφανίστηκαν ξανά μετά από 12 χρόνια και στο Twitter επικράτησε πανικός. 

Δεν είχε προηγούμενο για τηλεοπτική σειρά, αυτό που συνέβη χθες το βράδυ στα social media και ειδικά στο Twitter για τη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου», το sequel της θρυλικής σειράς «Το Νησί».

Η επανεμφάνιση πρωταγωνιστών της προηγούμενης σειράς, όπως ο Μάνος Τσαγκαράκης που υποδυόταν τον μικρό Δημητράκη και ο Τάσος Νούσιας, έφεραν μεγάλη συγκίνηση στο κοινό και τους αποθέωσε για τις ερμηνείες τους. Κάποιοι μάλιστα ζήτησαν και την επιστροφή της Κατερίνας Λέχου έστω ως...φάντασμα.

https://www.instagram.com/p/CjktF5vodVz

Ο μικρός Δημητράκης...επέστρεψε

Ο ηθοποιός Μάνος Τσαγκαράκης έκανε όταν ήταν μόλις 8 ετών, έναν από τους πιο σημαντικούς και συγκινητικούς ρόλους στο «Νησί». Ήταν ο μικρός Δημήτρης, ο οποίος αναγκάστηκε να αφήσει την οικογένειά του και να πάει στην Σπιναλόγκα, στο νησί των λεπρών. Η ατάκα του «Θα την κάνω μάνα μου» που είχε πει για την Κατερίνα Λέχου, που υποδυόταν την δασκάλα του και ήταν εκείνη που τον φρόντισε, έχει μείνει στην τηλεοπτική ιστορία.

petrakis.JPG

Εκείνο το επεισόδιο με την σχέση μαθητή και δασκάλας, είχε ξεπεράσει το 70% σε τηλεθέαση. Νούμερα που φαντάζουν ως...όνειρο για την τηλεοπτική πραγματικότητα του σήμερα.

Ο ηθοποιός είχε επιλεγεί ανάμεσα σε δεκάδες παιδιά από τον σκηνοθέτη της σειράς Θοδωρή Παπαδουλάκη. Και μόλις πέρισυ είχαμε δει τον Μάνο, να κάνει έναν μικρό ρόλο στον Σασμό.

Χθες είχαμε την επιστροφή του. Μαζί με τον Τάσο Νούσια συνάντησαν ξανά τον γιατρό Αντώνη Κυρίτση (τον υποδύεται ο Αλέξανδρος Λογοθέτης όπως και τότε) στο «Μια νύχτα του Αυγούστου».

Υποδύθηκε ξανά τον εαυτό του και έκανε μία μικρή αναδρομή για τα υπόλοιπα παιδιά της Σπιναλόγκα, τα περισσότερα από τα οποία χάθηκαν. Εκείνος έχει αναλάβει ως καθήκον να είναι κοντά στον κοινοτάρχη του νησιού (Τάσο Νούσια) ο οποίος αρρώστησε ξανά. Η αναφορά στην δασκάλα του με ατάκες του παρελθόντος, έφεραν μεγάλη συγκίνηση στους τηλεθεατές. Δες στη photo gallery που ακολουθεί.

Οι τηλεθεατές ζήτησαν να δουν έστω και ως... φάντασμα την Κατερίνα Λέχου, η οποία ως γνωστόν είχε πεθάνει ως ρόλος και ως δασκάλα Ελένη στο «Νησί», αλλά και τον Στέλιο Μάινα. Αναζήτησαν επίσης και την Ευγενία, δηλαδή την Μαρία Πρωτόπαππα, η οποία φέτος είναι η Μαρίνα του Σασμού. Εκεί έγινε και ένα μικρό λογοπαίγνιο.

evgenia.JPG