Ο Snik χώρισε και ακολουθεί μόνο ένα άτομο στο Instagram: την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ο Snik χώρισε και ακολουθεί μόνο ένα άτομο στο Instagram: την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τίτλοι τέλους στη σχέση του Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου και το Instagram «μίλησε».

Νέα σελίδα στην προσωπική του ζωή έχει γυρίσει ο Snik. Ο γνωστός τράπερ, σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Το Πρωινό και του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μπάκα, έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους με τη Γιώτα Ιωαννίδου, με την οποία ήταν ζευγάρι τους τελευταίους μήνες.

Μάλιστα, ο 35χρονος trapper ακολουθεί μόνο ένα άτομο στο Instagram, και αυτό δεν είναι η Γιώτα Ιωαννίδου, αλλά… η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η Ηλιάνα μοιράζει καυτά φιλιά στα Κουφονήσια και ο Snik μες της Μυκόνου τα στενά με τη σύντροφό του

Τα ταξίδια με τη Γιώτα Ιωαννίδου και οι κοινές photos... που δεν υπάρχουν πια

Ένα scroll στο Instagram του Snik αρκεί για να καταλάβεις ότι ο trapper χώρισε με τη Γιώτα Ιωαννίδου μιας και έχει σβήσει όλες τις κοινές φωτογραφίες τους, ενώ δεν την ακολουθεί. Αντιθέτως, εκείνη έχει κρατήσει στο προσωπικό της προφίλ μόνο μία κοινή τους φωτογραφία, από τις καλοκαιρινές διακοπές στη Σαντορίνη. Που δεν ήταν και οι μόνες.

moni_photO-giota.jpg

Ο Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου στις διακοπές τους στη Σαντορίνη. Η μόνη φωτογραφία που έχει κρατήσει στο προφίλ της η Γιώτα στο πλάι του trapper.

Διότι το πρώην ζευγάρι έκανε κοινές διακοπές και στη Μύκονο, αλλά και στο Παρίσι τον περασμένο Ιούνιο.

snik_giwta.jpg

Κοινή φωτογραφία του Snik με τη Γιώτα Ιωαννίδου από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το follow στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η επανασύνδεση με τον πρώην σύζυγό της

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα της εκπομπής Το Πρωινό, πριν λίγες μέρες ο Snik δεν ακολουθούσε κανέναν στο Instagram, και τώρα ακολουθεί μόνο ένα πρόσωπο: την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Προφανώς, αυτό το follow έγινε τώρα τελευταία και… δημιουργεί ερωτηματικά.

iliana_snik.JPG
iliana.JPG

Πάντως, το μοντέλο και παρουσιάστρια το περασμένο καλοκαίρι επανασυνδέθηκε – 4 χρόνια μετά τον χωρισμό- με τον πρώην σύζυγό της, Γιάννη Καραβασάνη, με τον οποίο έκαναν μαζί διακοπές στα Κουφονήσια.

Ωστόσο, λίγο πριν επιστρέψει στην τηλεόραση με το «Love Island» και συγκεκριμένα στα μέσα Αυγούστου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκε στην Πάτμο όπου και εθεάθη να κάνει tour με φουσκωτό. Μαζί της ήταν κι ένας γοητευτικό κύριος με τη Soula Glamorous να ανεβάζει στο Instagram το στιγμιότυπο και να γίνεται αναφορά για νέο σύντροφο.

soula_iliana.jpg

Στα τέλη Οκτωβρίου, όμως, η 34χρονη Ηλιάνα μοιράστηκε μια κοινή της φωτογραφία με τον Γιάννη σε Insta Story, ως απάντηση σε ερώτηση follower της για το πώς ήταν η επανασύνδεση λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στη δική μου περίπτωση έτσι. Μην πείτε στον Γιάννη ότι ανέβασα φωτογραφία μας. Θα είναι το μυστικό μας! Απαγορεύεται και δε θα ξαναγίνει».

iliana_proin.jpg

Ενώ και τώρα, όπως είδες στο παραπάνω βίντεο και το αποκλειστικό ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γρηγόρη Μπάκα, Ηλιάνα και Γιάννης είναι μαζί και full in love.