O Romeo Beckham παραδέχθηκε τα ευχάριστα για την προσωπική του ζωή

O Romeo Beckham παραδέχθηκε τα ευχάριστα για την προσωπική του ζωή

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής έχει βρει το άλλο του μισό και δεν διστάζει να φανερώσει τα αισθήματά του.

Ξανά μαζί είναι όπως φαίνεται ο Romeo Beckham και η Mia Regan. Το ερωτευμένο ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση του, μόλις τέσσερις μήνες μετά τον απρόσμενο χωρισμό τους.

O Romeo Beckham είναι ερωτευμένος

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής και το μοντέλο βρίσκονται αυτή την περίοδο στο Λονδίνο όπου και περνούν ξέγνοιαστες στιγμές, χάρη στο γεγονός ότι ο Romeo άφησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στο Μiami.

Οι δυο τους είχαν χωρίσει λόγω απόστασης η οποία εκμηδενίστηκε μετά την μεταγραφή του Romeo για την αγγλική Brentford. O γνωστός ποδοσφαιριστής μένει πλέον στην έπαυλη των γονιών του στο Holland Park και δείχνει απόλυτα ευτυχισμένος με την εκλεκτή της καρδιάς του.

https://www.instagram.com/p/ClJMOvvjp3h

Ο μεσαίος γιος της οικογένειας Beckham, επιβεβαίωσε την επανασύνδεση με την πρώην σύντροφό του, μέσα από μια φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram.

Το ζευγάρι είχε χωρίσει τον περασμένο Φεβρουάριο, όμως ο 20χρονος ποδοσφαιριστής μοιράστηκε ένα κοινό τους στιγμιότυπο στο Instagram από το πάρτι των 20ων γενεθλίων της Ρegan με την οποία είναι ζευγάρι τα τελευταία τρία χρόνια.

Τέλος στο δράμα με την Victoria Beckham έβαλε η νύφη της Nicola Peltz με μια κίνηση

Tο ερωτευμένο ζευγάρι φωτογραφήθηκε πρόσφατα στο Λονδίνο με τα δημοσιεύματα των ξένων sites να αναφέρουν ότι πρόσωπο «κλειδί» στην επανασύνδεση ήταν η μητέρα του Romeo, Victoria. Η Victoria Beckham πάντα έχει στενή σχέση με τα κορίτσια των γιων της και όπως έχει διαρρεύσει από τα ξένα μέσα, η Μia Regan είναι η «αδυναμία» της σχεδιάστριας.

Ποια είναι η Mia Regan

Η 19χρονη Αγγλίδα έχει γίνει ευρέως γνωστή ως το κορίτσι του Romeo Beckham ωστόσο έχει κάνει αρκετές αξιόλογες συνεργασίες στον χώρο της μόδας. Ο Olivier Rousteing βρήκε στο πρόσωπό της την Βarbie των ονείρων του με την Regan να πρωταγωνιστεί σε μια από τις πιο viral καμπάνιες του οίκου Balmain.

https://www.instagram.com/p/CiIaKYys1wF

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες του εντυπωσιακού μοντέλου.

Πηγή κεντρικής: getty