Μαράκι, γιατί δεν έπαιξες χθες; Η απάντηση της Κορινθίου στον Λιάγκα & η στήριξη της Χρηστίδου

Μαράκι, γιατί δεν έπαιξες χθες; Η απάντηση της Κορινθίου στον Λιάγκα & η στήριξη της Χρηστίδου

H δημοφιλής ηθοποιός έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση και εξήγησε τους λόγους που την έκαναν να «βάλει φρένο» στην αγαπημένη της παράσταση.

Για την αναβολή των παραστάσεων του «Τζόρνταν» απάντησε χθες η Μαρία Κορινθίου μέσα από το Πρωινό. Η δημοφιλής ηθοποιός δεν εμφανίστηκε προχθές στη σκηνή για λόγους υγείας, και ακύρωσε την χθεσινή παράσταση, με την ίδια να τονίζει πως θα ανακοινώσει πολύ σύντομα τις εξελίξεις για το μέλλον του έργου.

«Μαράκι, γιατί δεν έπαιξες χθες;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Κορινθίου απάντησε:

«Εγώ αυτό που θέλω να πω γιατί και σήμερα δεν θα μπορέσω να παίξω. Χθες δυστυχώς αναβλήθηκε η παράσταση Τζόρνταν για λόγους υγείας. Και σήμερα δυστυχώς δεν θα μπορέσω».

Kαι πρόσθεσε: «Σύντομα θα σας ανακοινώσουμε για την παράσταση».

Οι λόγοι πίσω από την απόφαση της Μαρίας Κορινθίου

Με ένα μακροσκελές κείμενο και ένα βίντεο από τις προετοιμασίες που έκανε κάθε φορά πριν ανέβει στη σκηνή η Μαρία Κορινθίου επέλεξε να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους η παράσταση σταματάει μέχρι νεοτέρας.

Όπως η ίδια τόνισε η σωματική της αντοχή «χτύπησε κόκκινο» και το σώμα της διαμαρτυρήθηκε εντόνως, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να σταματήσει τις παραστάσεις, στις οποίες η ηθοποιός έδινε το 100% των δυνάμεών της μιας και ο ρόλος της ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός.

«Το JORDAN μου, η Σίρλευ μου…..κομμάτι μου. Ένα έργο σπουδαίο, μοναδικό και υπερβολικά δύσκολο και απαιτητικό. Κάθε φορά στην σκηνή, όταν «ενώνομαι» με την Σίρλευ, όταν η ψυχή μου αγγίζει την ψυχή της Σίρλευ, αφήνω τα κομμάτια μου, με πόνο, με κόπο…γίνομαι χίλια κομμάτια ……και κάθε φορά μετά την παράσταση προσπαθώ να τα ξανακολλήσω αυτά τα κομμάτια, να επαναφέρω την ψυχή μου στο σώμα μου, που απλόχερα προσφέρω, και προσπαθώ να επανέλθω στο δικό μου κέντρο, στη Μαρία.

Δυστυχώς αυτή η παράσταση είναι τόσο σκληρή, όσο σκληρή μπορεί να γίνει όχι μόνο ψυχικά αλλά και σωματικά. Διαλύθηκα, έπιασα κόκκινα και εκεί όμως να επιμένω να μην δίνω σημασία στα σωματικά «σημάδια». Έπιασα κόκκινο και φυσικά το σώμα διαμαρτυρήθηκε εντόνως. «Άκουγα», αισθανόμουν, αλλά ήλπιζα ότι όλα καλά είναι. Εντέλει το σώμα αποφάσισε, άσχετα αν η ψυχή μου είναι «εκεί»…….τραβάω χειρόφρενο λοιπόν, αφήνω την λατρεμένη μου Σιρλείτσα να ξεκουραστεί….μαζί και εγώ.

Όσοι έχουν δει την παράσταση απλά ξέρουν…. Σας λατρεύω και επιφυλάσσομαι, για την Σίρλευ, για τον Τζόρτναν, για εσάς……. “Φως, αυτό είναι φως Τζόρνταν, φως, δεν είναι όμορφο; Πάει να πει πως ο Θεός σου χαμογελάει Τζόρτναν!», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Μαρία Κορινθίου.

https://www.instagram.com/p/Cl1qQtBjlko

Η Ισμήνη Αϊβάζη έχει γενέθλια και η Μαρία Κορινθίου έκανε το πιο συγκινητικό post-αφιέρωση

https://www.instagram.com/p/CljKuUlI0U-

Η στήριξη της Σίσσυς Χρηστίδου

Η παρουσιάστρια και η ηθοποιός συνδέονται με στενή φιλία ετών αν και έχουν αρκετό καιρό να πραγματοποιήσουν κοινή δημόσια εμφάνιση. Πριν λίγους μήνες η Μαρία Κορινθίου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Σίσσυς όπου αποκάλυψε την νέα της σιλουέτα και μίλησε για την απόφασή της να ακολουθήσει μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή με στόχο να χάσει κάποια περιττά κιλά.

xristidou_korinthiou.jpg

Το 2020 η παρουσιάστρια και η ηθοποιός ταξίδεψαν οικογενειακώς στην Φινλανδία και επισκέφθηκαν το χωριό του Άγιου Βασίλη.

Πριν λίγες ώρες η Σίσσυ Χρηστίδου ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να στηρίξουν την απόφαση της ηθοποιού, αφήνοντας μια κόκκινη καρδιά. Η παρουσιάστρια θέλησε όπως φαίνεται με αυτό τον διακριτικό τρόπο να εκδηλώσει την αγάπη και την συμπόνοια της προς την Μαρία Κορινθίου.

xristidou.jpg

Πηγή κεντρικής: mariakorinthiou