Θα έχουμε δύο νέους έρωτες στον Σασμό; Η μεγάλη έκπληξη με την Καλλιόπη και την Αιμιλία

Κατερίνα Μπούσιου
Θα έχουμε δύο νέους έρωτες στον Σασμό; Η μεγάλη έκπληξη με την Καλλιόπη και την Αιμιλία

Καλή η βεντέτα αλλά η καπετάνισσα θα δεχθεί και φλερτ από εκεί που δε το περιμένει κανείς στον Σασμό. Η Αιμιλία δεν αντέχει επίσης μακριά από τον Παύλο. 

Δύο νέες ιστορίες, με δύο νέους έρωτες θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του Σασμού για να κερδίσουμε χρόνο μέχρι να γίνουν οι μεγάλες αποκαλύψεις που αφορούν στον Μαθιό. Η Αιμιλία δεν αντέχει δίχως τον Παύλο και η καπετάνισσα Καλλιόπη θα νιώσει πολύ οικεία και τρυφερά για έναν άλλον άντρα. Αυτό αναφέρουν οι πληροφορίες και μας είναι δύσκολο ακόμη να το πιστέψουμε.

Ένας θάνατος και μία αποφυλάκιση πριν τα love stories

Από σήμερα και για αρκετά επεισόδια, θα δούμε στον Σασμό, το μαρτύριο που θα τραβήξει η Αργυρώ με τον Σταύρο, ο οποίος παίρνει τον γιο της και εξαφανίζεται. Θα λυθεί στο τέλος το θέμα, αλλά η αλήθεια είναι πως παράλληλα θα έχουμε και το βιολογικό τέλος του πρώην συζύγου της. Ο Σταύρος θα χάσει τη ζωή του, εξαιτίας του αδελφού του Βαγγέλη και τις σχέσεις του με το τζόγο, ως αντίποινα.

https://www.instagram.com/p/CllM9EJqIzb

Παράλληλα «τρέχει» ακόμη το σασπένς με την αποκάλυψη πως ο Αστέρης είναι ο δότης νεφρού της Αργυρώς. Η μητέρα της αλλά και εκείνος θα προσπαθήσουν να της πουν την αλήθεια, γιατί την βλέπουν ότι το έχει υποψιαστεί, αλλά τελικά θα τους προλάβει η Βασιλική. Το ζευγάρι θα είναι ξανά μαζί, όπως ήδη σου έχουμε πει, αλλά για λίγο. Αυτός ο δεσμός είναι καταδικασμένος στις δυσκολίες.

https://www.instagram.com/p/Cl_0wcQqyFR

Σχεδόν καταστροφικός, είναι ένας άλλος δεσμός. Εκείνος της Αιμιλίας (Γιώτα Φέστα) και του Παύλου (Στέλιος Μάινας). Τους έχεις δει, αν παρακολουθείς τη σειρά, ότι το παρελθόν τους καθορίζει το παρόν τους και δε μπορεί πια ο ένας μακριά από τον άλλον. Οι κόντρες με τον σύζυγό της, έχουν μόλις ξεκινήσει.

Το ότι αυτοί οι δύο θα είναι κοντά, σημαίνει ότι ο σύζυγος της εισαγγελέως Αιμιλίας, θα αναγκαστεί να τεθεί στο περιθώριο. Ο Δημήτρης, ήδη έχει μία καλή σχέση με την Καλλιόπη, ως θεράπων γιατρός και ως ασθενής εκείνη. Θα της εκμηστηρευτεί όσα τον βασανίζουν και θα υπάρχει μία υποψία φλερτ. Λέτε να έχουμε και έρωτα όπως υποστηρίζουν κάποιες πληροφορίες;

Απίθανο μας φαίνεται γιατί η καπετάνισσα είναι ταμένη στην μνήμη του Βασίλη της. Αν τυχόν έχουμε ειδύλλιο, ετοιμάσου για απίθανο τρολάρισμα από τους fan της.