Stephen 'tWitch' Boss: Ποιος ήταν ο 40χρονος συνεργάτης της Ellen DeGeneres που αυτοκτόνησε

Μαρία Ροδίτη
Stephen 'tWitch' Boss: Ποιος ήταν ο 40χρονος συνεργάτης της Ellen DeGeneres που αυτοκτόνησε

Photo by Christopher Smith/Invision/AP, File

2022 Invision

Η Jennifer Lopez, ο Channing Tatum, η Alyssa Milano και πολλοί ακόμη ξένοι stars αποτίουν φόρο τιμής στον Stephen 'tWitch' Boss, που έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Συγκλονισμένο είναι το Hollywood μετά τα νέα της αυτοκτονίας του Stephen “tWitch” Boss. Ο 40χρονος DJ και – τον τελευταίο έναν χρόνο- συμπαραγωγός του Ellen DeGeneres Show, αλλά και χορευτής που έγινε γνωστός μέσα από το «So You Think You Can Dance» της Αμερικής, πέθανε, όπως επιβεβαίωσε στο CNNi η σύζυγός του, Allison Holker Boss.

«Με βαριά καρδιά σάς ανακοινώνω ότι ο σύζυγός μου, Stephen, μάς άφησε», ανέφερε σε δήλωσή της η Holker Boss. Και συμπλήρωσε: «Ο Stephen φώτιζε κάθε δωμάτιο στο οποίο έμπαινε. Εκτιμούσε την οικογένεια, τους φίλους και την κοινωνία πάνω από όλα και η καθοδήγηση με αγάπη και φως ήταν το παν για αυτόν. Ήταν ο στυλοβάτης της οικογένειάς μας, ο καλύτερος σύζυγος και πατέρας και πηγή έμπνευσης για τους θαυμαστές του… Ζητάμε ιδιωτικότητα σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για εμένα και ειδικά για τα 3 παιδιά μας».

Φινάλε της Ellen DeGeneres με δάκρυα, διάσημους celebrities και την χρυσή συμβουλή της Oprah

Ο Boss αυτοκτόνησε την Τρίτη (13/12) στις 11.25 το πρωί, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή του Λος Άντζελες, ο οποίος δημοσίευσε την αναφορά για τον θάνατό του την Τετάρτη (14/12). Η σύζυγός του ολοκλήρωσε τη δήλωσή της λέγοντας χαρακτηριστικά: «Stephen, σε αγαπάμε, μας λείπεις, και πάντα θα κρατώ τον τελευταίο χορό για σένα».

Η αυτοκτονία του συνεργάτη της Ellen DeGeneres έγινε αμέσως πρώτο θέμα στα αμερικανικά media, ενώ ήταν πολλοί και οι αστέρες του Hollywood που έσπευσαν να αποτίσουν φόρο τιμής στον 40χρονο μέσα από τα social media.

Τα μηνύματα JLo, Alyssa Milano, Jessica Alba και άλλων

https://www.instagram.com/p/CmKZQRoyI_C

«Ο Twitch ήταν μια όμορφη ψυχή… Είμαι σοκαρισμένη και βαθιά λυπημένη. Η καρδιά μου έχει γίνει κομμάτια για τη γυναίκα του και τα παιδιά του. Σας στέλνω αγάπη και δύναμη», έγραψε η Jennifer Lopez δημοσιεύοντας φωτογραφίες από το παρελθόν με τον Boss.

https://www.instagram.com/p/CmKy6p8psqR

«Δεν έχω λόγια. Δεν υπάρχουν λόγια. Ο νους και η καρδιά μου δεν μπορούν να το συνειδητοποιήσουν. Είναι τόσα πολλά… Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω. Σε αγαπώ. Θα σε ξαναδώ, φίλε μου. Μέχρι τότε», έγραψε ο Channing Tatum.

Η Alyssa Milano έβαλε το παρακάτω tweet:

Ποιος ήταν ο Stephen “tWitch” Boss

Γεννημένος στο Μοντγκόμερι της Αλαμπάμα, ο Boss απέκτησε το παρατσούκλι «tWitch» (σ.σ. σημαίνει κουνιέμαι, τινάζομαι) όταν ακόμα ήταν παιδί γιατί δεν μπορούσε να καθίσει σε ησυχία. Αποφοίτησε από το Λύκειο Lee στο Μοντγκόμερι το 2000 και συνέχισε τις σπουδές του στο Dance Performance στο Southern Union State Community College και στο Chapman University.

Σε συνέντευξή του σε podcast 6 χρόνια πριν, ο Stephen αποκάλυψε ότι μεγάλωσε σε μονογονεϊκή οικογένεια, με τη μητέρα του, ενώ εξήγησε πώς τον βοήθησε να διαμορφωθεί η απουσία του πατέρα του. Το 2003, ο Boss βρέθηκε στον ημιτελικό του διαγωνισμού χορού «The Wade Robson Project» του MTV, ενώ βγήκε επίσης δεύτερος στον διαγωνισμό τηλεοπτικών ταλέντων «Star Search».

https://www.instagram.com/p/CmDH0uuJ_rT

Το 2008, ο «tWitch» βγήκε δεύτερος στο «So You Think You Can Dance», γεγονός που σηματοδότησε την αρχή της επαγγελματικής ανόδου του. Αργότερα, επέστρεψε στο show χορού, αυτήν τη φορά στη θέση του κριτή. Η Ellen DeGeneres τον πήρε στο show της ως DJ το 2014, ενώ τον τελευταίο χρόνο ο Boss εκτελούσε και χρέη συμπαραγωγού στην εκπομπή.

Ο Stephen “tWitch” Boss ήταν αρκετά ενεργός στα social media και δημοσίευε συχνά βίντεο με τον ίδιο και τη γυναίκα του να χορεύουν. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στην 7η σεζόν του «So You Think You Can Dance» το 2010, όπου και οι δύο ήταν χορευτές. Aπό τότε ήταν μαζί και δεν χώρισαν ούτε μέρα. «Χορέψαμε μαζί στο πάρτι για το τέλος του ''So You Think You Can Dance'' και από τότε είμαστε μαζί», είχε δηλώσει ο Boss στο People τον Φεβρουάριο.

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μαζί 3 παιδιά.