Η Rihanna δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της και η ομοιότητα απλά δεν κρύβεται

Μαρία Ροδίτη
Η Rihanna δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της και η ομοιότητα απλά δεν κρύβεται

Photo by Richard Shotwell/Invision/AP

Η Rihanna και ο A$AP Rocky έγιναν γονείς τον Μάιο του 2022 με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Σήμερα, ο μικρός είναι 7 μηνών και κάνει νάζια στην κάμερα.

Η Rihanna έχει γεννήσει από τον περασμένο Μάιο, όμως μέχρι σήμερα κανένας δεν είχε δει το μωρό της. Να, λοιπόν, που τώρα η ίδια η τραγουδίστρια και επιχειρηματίας αποφάσισε να μοιραστεί με τους fans της όλα τα νάζια που ο μικρούλης τής κάνει όταν περνούν χρόνο μαζί.

Η star κοινοποίησε ένα βίντεο στο TikTok το Σάββατο (17/12) στο οποίο δείχνει για πρώτη φορά το πρόσωπο του γιου της, αλλά και όλες τις χαριτωμενιές που εκείνος της κάνει. Και, βέβαια, δεν χρειάζεται να παρατηρήσεις καλά το 7 μηνών αγοράκι για να καταλάβεις ότι είναι ο κλώνος της Rihanna. Μαμά και γιος είναι ολόιδιοι και το αντιλαμβάνεσαι με μια ματιά μόνο.

Η νυχτερινή έξοδος της Rihanna συνοδεύτηκε με μια αποκάλυψη για το όνομα του γιου της

Το cute βίντεο με τον γιο της Rihanna και το σχόλιο της Paris Hilton

Στο βίντεο ο μικρούλης φαίνεται να χαμογελά στη μαμά του και να κάνει νάζια την ώρα που βρίσκεται μέσα στο αυτοκίνητο. Η Rihanna ακούγεται να λέει από πίσω: «Προσπαθείς να πάρεις το τηλέφωνο της μαμάς;». Στο τέλος του clip, το 7 μηνών αγοράκι, το όνομα του οποίο η Rihanna και ο A$AP Rocky δεν έχουν αποκαλύψει, φαίνεται να χασμουριέται γλυκά καθώς χαζεύει από το παράθυρο του αυτοκινήτου.

Αυτή είναι και η πρώτη ανάρτηση της Rihanna στο TikTok στην οποία και έχει βάλει το caption «hacked». Τα likes ήδη έχουν ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια, ενώ τα σχόλια είναι περισσότερα από 62.000. Ανάμεσά τους κι ένα σχόλιο της Paris Hilton, η οποία έχει γράψει στην τραγουδίστρια: «Είμαι πολύ χαρούμενη για εσένα».

paris_hilton.jpg

Η εγκυμοσύνη και η γέννηση του πρώτου παιδιού της Rihanna

Το περιοδικό PEOPLE ήταν το πρώτο που αποκάλυψε τον Μάιο του 2022 ότι η 34χρονη star και ο A$AP Rocky είχαν φέρει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ότι περνούσαν τις πρώτες τους στιγμές ως οικογένεια στο σπίτι τους, στο Los Angeles. «Η Rihanna είναι καλά. Είναι ενθουσιασμένοι που έγιναν γονείς. Η Rihanna ήδη είναι μια υπέροχη μαμά», είχε αναφέρει η πηγή στο περιοδικό.

Η τραγουδίστρια και ιδιοκτήτρια του brand Fenty Beauty γνωστοποίησε την εγκυμοσύνη της τον Ιανουάριο του 2022 με φωτογραφίες στις οποίες πόζαρε με ακάλυπτη τη φουσκωμένη κοιλιά της στη Νέα Υόρκη και δίπλα στον σύντροφό της, A$AP Rocky.

https://www.instagram.com/p/CZZi7sxuq2m

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια event για τη Fenty Beauty τον περασμένο Φεβρουάριο, η Rihanna είχε δηλώσει ότι έχει πλάκα αλλά είναι και μια πρόκληση να «παίζει» με το στυλ της ως εγκυμονούσα. «Μου αρέσει. Το διασκεδάζω που δεν πρέπει να ανησυχώ για να καλύπτεται η κοιλίτσα μου», είχε πει η star.