Chrissy Teigen & John Legend κερδίζουν το βραβείο της ωραιότερης χριστουγεννιάτικης φωτογραφίας

Chrissy Teigen & John Legend κερδίζουν το βραβείο της ωραιότερης χριστουγεννιάτικης φωτογραφίας

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο δημιούργησαν το ωραιότερο οικογενειακό άλμπουμ λίγο πριν υποδεχθούν το τρίτο τους παιδί.

O John Legend και η Chrissy Teigen αποτελούν ένα #couplegoals ζευγάρι του Hollywood. Παντρεύτηκαν πριν από 9 χρόνια και έχουν αποδείξει πως η αγάπη τους δυναμώνει ολοένα και περισσότερο στο πέρασμα του χρόνου. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006 σε ένα γύρισμα και ερωτεύτηκαν παράφορα.

Ο τραγουδιστής και το διάσημο μοντέλο έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και σε λίγους μήνες θα υποδεχθούν το τρίτο τους παιδί αφού η Teigen βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

To χριστουγεννιάτικο party της οικογένειας Legend και οι υπέροχες φωτογραφίες

Το περασμένο Σαββατοκύριακο το ερωτευμένο ζευγάρι διοργάνωσε ένα χριστουγεννιάτικο party το οποίο απόλαυσαν στο έπακρο μαζί με τα 2 τους παιδιά (η 6,5 ετών Luna Simone και ο 4,5 ετών Miles Theodore).

Στην πρώτη φωτογραφία που δημοσίευσαν στο Instagram, η τετραμελής οικογένεια πόζαρε αγκαλιασμένη με φόντο το χωριό του Άγιου Βασίλη.

«Τα μωρά μου μεγαλώνουν», έγραψε ο Legend κάτω από το post του στο Instagram.

H εγκυμονούσα, Chrissy Teigen φορά κόκκινο κολάν και ένα λευκό πλεκτό ζακετάκι που αφήνει εκτεθειμένη τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Στο καρουζέλ που δημοσίευσε το top model βλέπουμε πως τα παιδιά του ζευγαριού απόλαυσαν τη βόλτα τους στο παγοδρόμιο και πόζαραν αγκαλιασμένα στον φωτογραφικό φακό.

Την περασμένη εβδομάδα, η αγαπημένη οικογένεια έβγαλε μερικές #familygoals φωτογραφίες με τον Άγιο Βασίλη κατά τη διάρκεια της εκδρομής τους στο Westfield Century City Mall στο Los Angeles.

O John Legend ομολόγησε πως δεν ήταν καλός σύντροφος στις αρχές της σχέσης του με την Chrissy Teigen

https://www.instagram.com/p/CmATi3KPN4y

Το εντυπωσιακό penthouse του ζευγαριού

Η Teigen και ο Legend αγόρασαν ένα μαγικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη όπου μένουν με τα παιδιά τους κάθε φορά που ταξιδεύουν στην πόλη. Το ζευγάρι είχε αρχικά επενδύσει σε 2 διαμερίσματα στη γειτονιά Nolita του Manhattan, τα οποία ανακαίνισε και δημιούργησε το πιο cozy, πολυτελές penthouse, το οποίο πουλάει στην τιμή των 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/CePZCqUPYQV

Το luxury διαμέρισμα διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια. Ναι, κι όμως. Βρίσκεται σε μια γειτονιά του Manhattan και απέχει τρία οικοδομικά τετράγωνικα από την China Town. Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται μια από τις πιο in σύμφωνα πάντα με τους μεσίτες.

Διακοσμημένο με βαριά, ξύλινα έπιπλα και ιδιαίτερα διακοσμητικά, το σπίτι τους προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας. Τα 3 τζάκια και η ζεστή urban αισθητική που επικρατεί στον χώρο κάνουν το σπίτι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα spots στην Νέα Υόρκη. Το καλύτερο σημείο είναι αναμφίβολα το bar όπου οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ποτά και να συζητήσουν με το ζευγάρι.

Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ αφού το πολυτελές penthouse διαθέτει μια ονειρική ταράτσα με μαγευτική θέα. Τα μεγάλα, γυάλινα παράθυρα βοηθούν να είναι ακόμη πιο φωτεινός ο χώρος ενώ η ταράτσα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κορυφαία rooftop bars της πόλης.

Πηγή κεντρικής: chrissyteigen