«Έχεις μήνυμα» Τα απειλητικά sms στον Μαθιό του Σασμού αντί για αγωνία προκάλεσαν γέλια στο κοινό

Κατερίνα Μπούσιου
«Έχεις μήνυμα» Τα απειλητικά sms στον Μαθιό του Σασμού αντί για αγωνία προκάλεσαν γέλια στο κοινό

Έρχεται και νέος καβγάς με τον Ευθύμη για τον Μαθιό του Σασμού που χθες δέχτηκε και τα πρώτα απειλητικά μηνύματα, προφανώς από εκείνη που τον θεωρεί πατέρα της. 

Μία περίεργη συνθήκη ζει ο Μαθιός στα τελευταία επεισόδια του Σασμού. Από τη μία προσπαθεί να κατευνάσει την βεντέτα, από την άλλη έχει την ζήλια του για την Βασιλική λόγω του Ευθύμη και εσχάτως απέκτησε και τρίτο πρόβλημα. Τα μηνύματα από άγνωστο αποστολέα και ο φόβος μήπως κάποιος ξέρει τα μυστικά του, αντί να προκαλέσει αγωνία στο κοινό για τις εξελίξεις, έφερε και γέλια.

Κυρίως για το ρετρό κινητό του και το ύφος του.

https://www.instagram.com/p/CmG5yzrIIIg

Νάντια is calling

Εκτός από την περίεργη συνθήκη, διανύουμε και την περίοδο των αχρείαστων ιστοριών στον Σασμό. Είναι οι λεγόμενες παρενθετικές ιστορίες για να τραβήξει η εξέλιξη στα επεισόδια. Πώς θα καλυφθεί όλη η σεζόν; Μία τέτοια είναι και εκείνη της Νάντιας που αναζητεί τον χαμένο της πατέρα και επειδή τον λένε Μαθιό, νομίζει ότι είναι ο δικός μας Μαθιός. Ένας Μαθιός σε όλη την Κρήτη προφανώς υπάρχει #not.

https://www.instagram.com/p/ClN8lXkKy3v

Ο Δημήτρης Λάλος κάνει κουράγιο με την εξέλιξη του ρόλου του, αλλά χθες τον βρήκαν απανωτά χτυπήματα ως Μαθιό. Από την μία ο Παύλος που όλο του άφηνε σπόντες για τον θάνατο του Στεφανή, από την άλλη τα απειλητικά μηνύματα που έλαβε στο κινητό του, ότι στήριξε την ευτυχία του στην δυστυχία των άλλων.

Λάλος και Λαμπροπούλου «περιέγραψαν» το φινάλε του Σασμού - Η κοινή εμφάνιση ενθουσίασε το κοινό

Φυσικά και μοιράστηκε με την μαμά - Καλλιόπη τους προβληματισμούς του. Και τον φόβο του ότι κάποιος ξέρει πως σκότωσε τον Στεφανή και τον απειλεί. Σε πολλούς πήγε το μυαλό στον Τόλη (που όντως το ξέρει) αλλά όλοι ξέρουμε ότι είναι η Νάντια. Μέχρι να ξεκαθαριστεί ότι πατέρας της είναι ο Στεφανής θα ζήσουμε ένα δράμα.

Προς το παρόν οι χρήστες του Twitter το καταδιασκέδασαν χθες με το ρετρό κινητό του Μαθιού και τα sms.

Σήμερα θα το διασκεδάσουν και μία ακόμη έκρηξη ζήλιας για την Βασιλική μόλις δει τον Ευθύμη να της μιλά στο ξενοδοχείο. Διαιτητής θα γίνει άθελά της η Αργυρώ.

Αλλά πριν δούμε την τελική έκβαση με την πατρότητα, θα ζήσουμε ένα ακόμη μαρτύριο της βεντέτας με τα ξαδέλφια των Σταματάκηδων να αποφασίζουν να κάψουν τα χωράφια της Αργυρώς με την βοήθεια του Νικηφόρου. Εκεί παραλίγο και να είχαμε τραγωδία, αλλά ήδη σε έχουμε πληροφορήσει πως ο Αστέρης αυτή τη φορά θα είναι εκείνος που θα σώσει τη ζωή του Παύλου Βρουλάκη.

Εναλλάξ πάνε οι σωτηρίες στον Σασμό.