Η Αλεξία νίκησε το GNTM 5 σε έναν τελικό με απρόοπτα, Covid και παράπονα από το κοινό

Η Αλεξία νίκησε το GNTM 5 σε έναν τελικό με απρόοπτα, Covid και παράπονα από το κοινό

Η εντυπωσιακή custom made δημιουργία της Βίκυς Καγιά, η φιναλίστ θύμα του covid, η αλλαγή της Κότυ, η εντυπωσιακή Βυτινάρος αλλά και η νικήτρια του GNTM μονοπώλησαν τα σχόλια στο Twitter. 

Με νοσταλγία ξεκίνησε ο τελικός του GNTM 5 και με τις τρεις φιναλίστ να θυμούνται τις όμορφες στιγμές τους στον διαγωνισμό. Λίγο πριν εγκαταλείψουν το σπίτι που τους φιλοξένησε τους 3,5 τελευταίους μήνες και λίγο πριν κάνουν την τελευταία δοκιμασία τους με την συμμετοχή του νικητή του GNTM 3 Ηρακλή Τσουζίνοφ. Μέχρι εκεί όλα πήγαν καλά. Γιατί μετά ξεκίνησε το δίωρο των ανατροπών. Στο live είχαμε αλλαγές αλλά και καραντίνα.

H Μαρίτα εμφανίστηκε από διπλανό στούντιο και όχι με τις άλλες δύο φιναλίστ, επειδή βρέθηκε θετική στο covid test πριν ξεκινήσει η βραδιά. Οι χρήστες του Twitter επικρότησαν την νικήτρια που ήταν φαβορί, αλλά είχαν πολλά παράπονα τόσο για την συνολική εικόνα του φετινού GNTM, όσο και για τον ήχο του live και το υπερβολικό photoshop σε κάποιες φωτογραφίες των φιναλίστ.

Την παράσταση έκλεψε το look της Βίκυς Καγιά αλλά και της Μαίρης Βυτινάρος.

https://www.instagram.com/p/CmhfIpYqLmY

Ο νικητής που έκρινε την νικήτρια

Η Αλεξία Τράικο λίγο πριν φύγει από το σπίτι του GNTM με δάκρυα στα μάτια μίλησε για την εμπειρία της και δήλωσε πως είναι περήφανη για τον εαυτό της και όσα κατάφερε. Και δικαιώθηκε.

Με την Μαρίτα και την Βικτώρια βρέθηκαν στην συνέχεια σε ένα νεοκλασσικό σπίτι για να γυρίσουν ένα ιδιαίτερο video clip με θέμα το κόκκινο κραγιόν. Εκεί τους περίμεναν οι coaches Μαίρη Βυτινάρος και Χρήστος Μπίρμπας και ο κριτής Τάσος Σοφρωνίου.

Η πρωτοτυπία του project ήταν πως θα έβλεπαν στο video wall τον Ηρακλή, θα έπρεπε να τον φλερτάρουν εξ αποστάσεως να κάνουν τις αντίστοιχες σέξι κινήσεις και τελικά να βάλουν το κραγιόν τους. Φαινόταν εύκολο αλλά δεν ήταν. Και τελικά η δοκιμασία με έναν νικητή, θα έκρινε την νικήτρια.

Στο Twitter από τα πρώτα λεπτά είχαν ξεκινήσει τα σχόλια για την δοκιμασία, με πολύ χιούμορ.

marita.JPG

Και με κάποια παράπονα για τα κορίτσια που φέτος διαγωνίστηκαν στο GNTM, που ενώ είχε όλες τις προυποθέσεις σε επίπεδο παραγωγής να είναι ο καλύτερος κύκλος, τελικά δεν ήταν. Κάποιοι νοστάλγησαν τα αγόρια που πέρασαν από τον διαγωνισμό ομορφιάς και ήδη κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας.

emiliano.JPG

Η συνέχεια ήταν στο πλατό για να ακούσουν τα τρία κορίτσια την συνολική βαθμολογία και για τις τρεις δοκιμασίες του τελικού που έγιναν σε δύο μέρες μαζί με το ταξίδι στην Ιταλία, στο οποίο δυστυχώς αποχώρησε μετά το ατύχημά της, το μεγάλο φαβορί, η Κότυ.

«Έκανα χάρη στα άλλα κορίτσια που έφυγα»: Η Κότυ προβλέπει την νικήτρια του GNTM

Η Βίκυ Καγιά ήταν υπερ - συγκλο που θα έλεγε και η ίδια με το outfit που επέλεξε.

https://www.instagram.com/p/CmhhV-NK9BU

Ήταν μία custom made δημιουργία του Βρεττού Βρεττάκου. Μια κρυστάλλινη haute couture τουαλέτα διακοσμημένη με 800,000 κρύσταλλα σε χρώμα του garnet βαθύ κόκκινο του κρασιού. Η μοναδική αυτή δημιουργία εμπνευσμένη από το studio 54 και τα μοναδικά πάρτι της δεκαετίας του 70'. Body conscious glamorous mood, λάμψη κρυστάλλων και μια αίσθηση εκλεπτυσμένης πολυτέλειας. Ο σχεδιαστής και η ομάδα του εργάστηκαν ειδικά για την εμφάνιση της Βίκυς Καγιά σχεδόν τρεις εβδομάδες, για τον μεγάλο τελικό. Styling: Αποστόλης Γκόφας . Κοσμήματα:Danelian diamonds. Παπούτσια:Giuseppe Zanotti (kalogirou).

https://www.instagram.com/p/CmhhuXDtpop

Όλα τα κορίτσια που έλαβαν μέρος μπήκαν στο στούντιο για το reunion του live και η Κότυ με το νέο hair look, το οποίο ωστόσο δεν την κολάκευε. Μα πιο όμορφη από όλες η coach Μαίρη Βυτινάρος. Real top model.

vitinaros2.JPG

Η μεγάλη ανατροπή ήρθε όμως με την Μαρίτα η οποία βρέθηκε σε διπλανό στούντιο γιατί βρέθηκε θετική στο covid test πριν ξεκινήσει ο τελικός. Η εικόνα της θύμισε το Shopping star γιατί σε αυτό το πλατό βρισκόταν. Ο τελικός είχε αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές με μεγαλύτερης διάρκειας live διαδικασία. Το είπε άλλωστε και η Βίκυ Καγιά: «Τώρα πια όλη η διαδικασία γίνεται live. Όλη η διαδικασία, γιατί παλιά δεν γινόταν έτσι! Θα βγάλουμε τα μυστικά μας στη φόρα, αν και δεν έχουμε πολλά. Έτσι κορίτσια;»

Αν και αρχικά προηγήθηκε η Μαρίτα στην συνέχεια είχαμε ανατροπές. Τελικά ισοβάθμισαν η Μαρίτα με την Αλεξία και την τελική απόφαση την πήρε το κοινό. «Έγινε ένα boom στα τηλεφωνήματα του κοινού και εκτίναξαν στην κορυφή την νικήτρια», όπως είπε η Βίκυ Καγιά, πριν ανακοινώσει το όνομα της Αλεξίας.

Οι χρήστες του Twitter όμως είχαν πολλά παράπονα τόσο για τον κακό ήχο του live, όσο και για το υπερβολικό photoshop στις φωτογραφίες της Μαρίτας αλλά ήταν σίγουροι και για την νίκη της Αλεξίας.

Ποια είναι η Αλεξία Τράικο

Η νικήτρια με καταγωγή από την Αλβανία, έχει μεγαλώσει στην Θεσσαλονίκη και παρόλο που είναι μόλις 19 ετών, έχει ήδη 3 χρόνια προυπηρεσίας στο modeling. Ασχολείται και με τον μοντέρνο χορό και αυτό φάνηκε και από την δοκιμασία του τελικού στην φωτογράφηση του καμπαρέ.

https://www.instagram.com/p/COfgav4NOEC

Η Αλεξία κέρδισε το χρηματικό έπαθλο των 50 χιλιάδων ευρώ, ένα αυτοκίνητο, κοσμήματα αξίας 20 χιλιάδων ευρώ, μία υποτροφία διετούς φοίτησης σε ιδιωτικό ΙΕΚ στον χώρο της μόδας και συμβόλαιο με γνωστό beauty brand. Φέτος δεν είχαμε το συμβόλαιο με πρακτορείο μοντέλων στο εξωτερικό, όπως στο παρελθόν.