Η φωτό της Άντζελας Γκερέκου με την 21χρονη κόρη της & τα δεύτερα Χριστούγεννα χωρίς τον Τόλη

Η φωτό της Άντζελας Γκερέκου με την 21χρονη κόρη της & τα δεύτερα Χριστούγεννα χωρίς τον Τόλη

Οικογενειακά στέλνουν ευχές από το γιορτινό οικογενειακό τραπέζι. (+η φωτό της Μαρίας με ρούχο που φορούσε η μαμά της στην εφηβεία). 

Η Άντζελα Γκερέκου και η Μαρία Βοσκοπούλου έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση μαμάς-κόρης. Μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου, οι δυο τους είναι αχώριστες και στηρίζουν έμπρακτα η μία την άλλη.

Πριν λίγα 24ωρα η γνωστή ηθοποιός-πολιτικός μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους ακόλουθούς της στο Instagram στην οποία ποζάρει με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Τα δεύτερα Χριστούγεννα χωρίς τον Τόλη Βοσκόπουλο

Η τηλεοπτική Αθηνά από τη Γη της Ελιάς, πέρασε την ημέρα των Χριστουγέννων με την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου, τον αδελφό της, Αλέξανδρο, τον ανιψιό της Σπύρο και τη μητέρα της Μαρία. Η αγαπημένη οικογένεια πόζαρε ενωμένη στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι με την ηθοποιό να γράφει κάτω από το post της: «Xριστούγεννα με την οικογένεια».

https://www.instagram.com/p/CmovIlTIiln

Στη Γη της Eλιάς έχουμε νέο ζευγάρι και η Αθηνά δεν θα αντισταθεί στο φλερτ του εισαγγελέα

Η μητέρα της Άντζελας Γκερέκου βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια διακριτικά στο πλευρό της κόρης της και της εγγονής της. Παρά την απόσταση (Κέρκυρα-Αθήνα), βρίσκουν πάντα τον τρόπο να αναπληρώνουν τον χαμένο χρόνο και να περνούν ξέγνοιαστες στιγμές.

Οι #familygoals φωτογραφίες μαμάς-κόρης

Τόσο η Άντζελα Γκερέκου αλλά και η Μαρία Βοσκοπούλου έχουν ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Μαμά και κόρη ποζάρουν συχνά μαζί στον φωτογραφικό φακό, χαρίζοντάς μας υπέροχες εικόνες.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις μερικές από τις ωραιότερες κοινές φωτογραφίες τους.

Η συγκινητική ιστορία και το φόρεμα της κόρης της

Πριν 2 χρόνια η πρόεδρος του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ) ταξίδεψε στην ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κέρκυρα και θέλησε να ξεναγήσει την κόρη της, Μαρία Βοσκοπούλου στις ομορφιές και την ιστορία του νησιού.

Η Άντζελα Γκερέκου έχει ενεργή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και είχε ποστάρει μια φωτογραφία της κόρης και της αγαπημένης της θείας. Η Μαρία Βοσκοπούλου φορούσε ένα φόρεμα που είχε ράψει η η θεία Αφροδίτη για την πολιτικό. Η στιγμή ήταν συγκινητική με την ηθοποιό να γράφει στη λεζάντα του post της: «Είναι κάποιες απλές στιγμές που με συγκινούν βαθειά. Η εικόνα της σχεδόν 90 χρονών αγαπημένης θείας με την κόρη μου να φοράει, για να της δώσουμε χαρά, το φόρεμα που μου είχε ράψει όταν ήμουνα έφηβη… σημειώνει συγκινημένη. Σπουδαία μοδίστρα η θεία Αφροδίτη! Δώστε αγάπη στους ηλικιωμένους μας!».

https://www.instagram.com/p/CBPyRFPJcOC

Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου

Στις 19 Ιουλίου 2021 ο Τόλης Βοσκόπουλος έφυγε από τη ζωή. Ο σπουδαίος τραγουδιστής πέθανε από ανακοπή καρδιάς στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν και άφησε πίσω του ένα σπουδαίο έργο. Ο θάνατος του Τόλη Βοσκόπουλου σκόρπισε θλίψη σε όλη τη χώρα και βύθισε στο πένθος τη σύζυγό του Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του, Μαρία Βοσκοπούλου.

tolis_voskopoulos.jpg

Η Μαρία Βοσκοπούλου με αφορμή τις 40 ημέρες από τον θάνατο του πατέρα της είχε κάνει μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram. Η νεαρή ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια κοινή φωτογραφία με τον Τόλη Βοσκόπουλο γράφοντας: «Σ’ αγαπώ και μου λείπεις».

Πηγή κεντρικής: angela_gerekou