Λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2022 η Eva Mendes έκανε το πιο «φλογερό» makeover

Λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2022 η Eva Mendes έκανε το πιο «φλογερό» makeover

Η Eva Mendes αποφάσισε να υποδεχθεί με εντελώς νέο και διαφορετικό look τη νέα χρονιά.

Λίγο πριν την έλευση του νέου χρόνου όλοι και όλες σκεφτόμαστε τι αλλαγές θέλουμε να κάνουμε, θέτουμε τα New Year’s Resolutions και προσπαθούμε να φανταστούμε κάπως διαφορετικό και πιο εξελιγμένο τον σημερινό εαυτό μας. Είτε αυτό αφορά τους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους, είτε την εμφάνισή μας.

Η Eva Mendes σκέφτεται… περίπου έτσι. Και γιατί λέμε περίπου; Διότι πριν ακόμα εκπνεύσει το 2022 έκανε super makeover. Άλλαξε look μια ανάσα πριν πούμε «welcome 2023».

Η Eva Mendes και ο Ryan Gosling πήραν μία ασυνήθιστη απόφαση για τα παιδιά τους

H Eva Mendes είναι πια φλογερή κοκκινομάλλα

Εδώ και λίγα 24ωρα η Eva Mendes είναι κοκκινομάλλα. Η 48χρονη ηθοποιός, λίγο πριν αποχαιρετήσει το 2022, αποφάσισε να αφήσει τα καστανά μαλλιά που τόσα χρόνια είχε, και να δοκιμάσει ένα νέο, διαφορετικό look.

https://www.instagram.com/p/Cmrp-qPPBc1

Η star δημοσίευσε μία πολύ κοντινή φωτογραφία στο Instagram, όπου όμως φαίνονται ξεκάθαρα τα κόκκινα μαλλιά της, και έγραψε στη λεζάντα: «Κοιτάξτε! Έγινα κοκκινομάλλα». Τα σχόλια και τα likes πήραν αμέσως «φωτιά» με τους θαυμαστές να λένε στην Eva Mendes πόσο της πάει το νέο look, αλλά και πόσο τυχερός είναι ο σύζυγός της, Ryan Gosling.

https://www.instagram.com/p/Cmj4LBkphxZ

4 μέρες πριν, η 48χρονη ηθοποιός είχε δείξει ξανά το νέο look με κόκκινα μαλλιά σε ένα Instagram reel video, αφήνοντας πια πίσω της το καστανό χρώμα μαλλιών της.

Φούντωσαν οι φήμες για γάμο Ryan Gosling και Eva Mendes

Η ανανέωση στο look της Eva Mendes έρχεται λίγο καιρό μετά τις φήμες για γάμο ανάμεσα σε εκείνη και τον επί 11 χρόνια σύντροφό της, Ryan Gosling. Ήταν το 2011 όταν παπαράτσι φωτογραφίες έδειχναν το νέο ειδύλλιο ανάμεσα στην Eva και τον Ryan, το οποίο εξελίχθηκε σε μια υπέροχη οικογένεια με 2 κόρες, την Esmeralda και την Amanda. Το ζευγάρι έκανε τα πάντα για να μη δίνει στόχο και να κρατά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τη σχέση του. Ακόμα και οι επίσημες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί ήταν μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού.

https://www.instagram.com/p/Ck-xM-DvqKO

Πρόσφατα, λοιπόν, εντελώς τυχαία, κάποιοι θαυμαστές του ζευγαριού διέκριναν στο χέρι της Eva Mendes ένα τατουάζ που έγραφε «De Gosling», δηλαδή στα ισπανικά, «Κυρία Gosling». Και υπήρξε και συνέχεια.

Η ηθοποιός σε τηλεοπτική της συνέντευξη σε κανάλι της Αυστραλίας την ώρα που μιλούσε, αποκάλυψε τη βέρα στο δεξί της χέρι, με τους fans της αλλά και τους δημοσιογράφους να είναι πεπεισμένοι πια πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί μυστικά. Το πότε έγινε αυτό χρονικά, μάλλον θα μας το πουν οι ίδιοι, αλλά πρέπει να είναι σχετικά πρόσφατα.

Η ίδια πάντως ρωτήθηκε στην συνέντευξη και απάντησε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να το κρατήσουμε ως μυστήριο αυτό. Έχω όμως το τατουάζ στο χέρι μου».