Στο σπίτι της Mairiboo & του Ίαν Στρατή το νέο έτος έφερε το ωραιότερο δώρο

Στο σπίτι της Mairiboo & του Ίαν Στρατή το νέο έτος έφερε το ωραιότερο δώρο

Το ερωτευμένο ζευγάρι υποδέχθηκε το νέο έτος με την νεογέννητη κορούλα του και η χαρά τους είναι απερίγραπτη.

H Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποχαιρέτισαν γλυκά το 2022, την πιο σημαντική χρονιά για την κοινή τους πορεία, καθώς δημιούργησαν τη δική τους οικογένεια με τον ερχομό της κόρης τους.

Το τρυφερό post και η πρώτη φωτογραφία της κόρης της

Το βράδυ της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, η παρουσιάστρια και ο τραγουδιστής πόζαραν από το εσωτερικό του σπιτιού τους φορώντας τις φόρμες τους, όπως ακριβώς είχαν ποζάρει ένα χρόνο πριν, όσο διένυαν τους πρώτους μήνες της σχέσης τους.

https://www.instagram.com/p/Cm17O4nr_Nl

Η νεογέννητη κόρη τους έκλεψε τις εντυπώσεις στα social media με το post να συγκεντρώνει άμεσα χιλιάδες likes και τρυφερά σχόλια.

«Θεωρούσα ότι οι ορμόνες μου ήταν τέλεια. Μου συνέβη όμως αυτή η θλίψη όταν γυρίσαμε στο σπίτι από το μαιευτήριο. Ήταν η επιστροφή στο συνηθισμένο μας περιβάλλον σε μία… όχι συνηθισμένη συνθήκη. Είναι περίεργες αυτές οι αλλαγές, βάλε και τις ορμόνες μέσα… Εξαιτίας των δικών μου θεμάτων ψυχικής υγείας και των διαταραχών με το άγχος και των κρίσεων πανικού, ήταν πάντα οι κεραίες μου πολύ ανοιχτές με αυτό και είχα ενημερώσει το περιβάλλον μου», εξομολογήθηκε πρόσφατα η Μαίρη Συνατσάκη.

H γνωστή παρουσιάστρια και ο καλλιτέχνης έγιναν γονείς για πρώτη φορά στις 5 Δεκεμβρίου.

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την καλύτερη στιγμή μέσα στο μαιευτήριο μετά τη γέννα

To υπέροχο σπίτι που στεγάζει την ευτυχία τους

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια περίπου και όπως είναι γνωστό, συγκατοίκησαν σε ένα νέο σπίτι από την αρχή της σχέσης τους.

https://www.instagram.com/p/CYKHAhhLriR

Στον εναλλακτικό χώρο, στον οποίο κουμάντο κάνουν οι τρεις γάτες τους φυσικά, έτσι γιατί μπορούν, κυριαρχούν τα χρώματα, τα μοντέρνα έπιπλα, τα βιβλία, και φυσικά η τεχνολογία. Όπως ήδη θα γνωρίζεις, δεν είναι λίγες οι φορές που η Mairiboo έχει δείξει στους χιλιάδες followers της πλάνα από το φωτεινό σπίτι στο οποίο στεγάζει τον έρωτά της με τον 30χρονο τραγουδιστή.

https://www.instagram.com/p/CUsX88uDiDn

Όπως θα δεις και στις παρακάτω φωτογραφίες στο σπίτι του ζευγαριού πρωταγωνιστούν τα ζωηρά χρώματα, τα μοντέρνα έπιπλα και οι γάτες τους. Στο σαλόνι δεσπόζει ένα βελούδινος πράσινος καναπές στον οποίο χαλαρώνουν και βλέπουν ταινίες.

Η κρεβατοκάμαρα έχει γήινες αποχρώσεις που είναι κατάλληλες για ένα ήρεμο υπνοδωμάτιο. Η γκαρνταρόμπα της Μαίρης Συνατσάκη είναι το όνειρο κάθε fashionista αφού φιλοξενεί αμέτρητα παπούτσια, ρούχα και τσάντες της παρουσιάστριας.

Πηγή κεντρικής: mairiboo