«Είναι έγκυος η Στικούδη»; Το σχόλιο ενός follower πυροδότησε τις φήμες για την τραγουδίστρια

Κατερίνα Μπούσιου
«Είναι έγκυος η Στικούδη»; Το σχόλιο ενός follower πυροδότησε τις φήμες για την τραγουδίστρια

Μπορεί η Κατερίνα Στικούδη να έχει δηλώσει πως είναι πολύ νωρίς ακόμη να μιλά για την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού, ενώ ο γιος της Βύρωνας μόλις πριν από δύο μήνες έγινε ενός έτους, αλλά κάποιοι θαυμαστές της θεωρούν πως στην αρχή της νέας χρονιάς ήδη έχει πάρει το δεύτερο ωραιότερο δώρο της ζωής της. 

Το J2US τελείωσε και λίγο πριν το δούμε ξανά στις οθόνες μας τον Φεβρουάριο, η Κατερίνα Στικούδη θα έχει όλο το χρόνο για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της, στον ενός έτους γιο της Βύρωνα, αλλά και στον σύζυγό της Βαγγέλη Σερίφη. Θα είναι και ένα διάστημα για νέα επαγγελματικά σχέδια, εκτός αν η υπόνοια από κάποιους θαυμαστές της πως μπορεί να περιμένει ήδη το δεύτερο της παιδί, αλλάξει τα δεδομένα.

https://www.instagram.com/p/CdSftUDNm1b

«Με το καλό το δεύτερο...»

Η Κατερίνα Στικούδη μόλις στα μέσα του Οκτωβρίου γιόρτασε τα πρώτα γενέθλια του γιου της Βύρωνα, μαζί με τον σύζυγό της, γνωστό ως Dj Rico, Βαγγέλη Σεφίφη. Η ευτυχισμένη μαμά είχε μιλήσει στο The2night show και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσει η οικογένειά τους με την απόκτηση ενός δεύτερου παιδιού:«Μου λέει ο Βαγγέλης να πάμε για δεύτερο παιδί, αλλά εγώ του λέω, ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική βέβαια. Θέλω ότι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό».

Kατερίνα Στικούδη: Η τρυφερή αφιέρωση στον Βαγγέλη Σερίφη και οι #couplegoals φωτογραφίες τους

Η τραγουδίστρια παράλληλα με το J2US, είχε ξεκινήσει τον Οκτώβριο και τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Στράτου Μαρκίδη «Μερικοί τον προτιμούν νεκρό» και το full time πρόγραμμά της, είχε και νέες μουσικές συνεργασίες, παράλληλα με τις υποχρεώσεις της μητρότητας, την οποία ωστόσο απολαμβάνει ιδιαίτερα όπως έχει δηλώσει: «Ο γιος μου μεγαλώνει πολύ γρήγορα. Είναι καλός και πολύ χαμογελαστός. Τρελαίνεσαι, δεν το πιστεύεις ότι μπορεί ένα παιδάκι να δώσει τόση ευτυχία αν δεν το ζήσεις».

https://www.instagram.com/p/ClGhaSsNdSi

Κάποιοι όμως θαυμαστές της, άρχισαν να υποπτεύονται πως στην ζωή της έρχεται και ένα δεύτερο παιδί.

https://www.instagram.com/p/Cm14gM6omtr

Στην ανάρτηση που εκείνη έκανε από την βραδιά του τελικού του J2US, υπήρξαν followers της που είτε ήταν σίγουροι, ευχόμενοι με το καλό το δεύτερο παιδί για την νέα χρονιά, ήταν αναρωτήθηκαν αν η Κατερίνα είναι έγκυος.

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν έχει επιβεβαιωθεί από την ίδια, όπως αντίστοιχα όμως έκανε και στην πρώτη της εγκυμοσύνη, όπου ξαφνικά την είδαμε στην έναρξη του περσινού J2US και λίγες εβδομάδες πριν γεννήσει τον γιο της. Μπορεί να είναι απλά εικασίες ή επιθυμίες για να ξαναζήσει η αγαπημένη τους σταρ ξανά την μητρότητα. Η εικόνα της πάντως δεν αφήνει άλλου τύπου ερμηνείες και μένει να δούμε αν το 2023 ήρθε με ένα ανέλπιστο και τόσο υπέροχο δώρο για εκείνη και την οικογένειά της.