Kατερίνα Στικούδη: Η τρυφερή αφιέρωση στον Βαγγέλη Σερίφη και οι #couplegoals φωτογραφίες τους

Kατερίνα Στικούδη: Η τρυφερή αφιέρωση στον Βαγγέλη Σερίφη και οι #couplegoals φωτογραφίες τους

O Dj Rico είχε γενέθλια και η τραγουδίστρια φρόντισε να του κάνει την ωραιότερη έκπληξη.

Μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης αφού θα γιορτάσουν για πρώτη φορά φέτος τα Χριστούγεννα με τον γιο τους.

Ο γνωστός Dj-παραγωγός είχε πριν λίγα 24ωρα τα γενέθλιά του και δέχθηκε μια δημόσια ερωτική εξομολόγηση από την γυναίκα της ζωής του. Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 14 χρόνια και η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους followers της μερικά στιγμιότυπα από το πάρτι των γενεθλίων του αγαπημένου της που διοργάνωσε η ίδια, σχεδιάζοντας κάθε λεπτομέρεια.

Η τρυφερή αφιέρωση της Κατερίνας Στικούδη στον σύζυγό της

Πριν λίγες ώρες η δημοφιλής τραγουδίστρια-παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία όπου ποζάρει με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη και τον καλό τους φίλο, Νίκο Βουρλιώτη. Στην παρέα τους βρισκόταν ο Ισορροπιστής και μερικοί ακόμα στενοί φίλοι.

«14 χρόνια μαζί ..κάποιοι μου λένε «πολλά ε;» Και απαντάω «είναι σαν να γνωριστήκαμε χτες. Δεν ξέρω πως το κανείς αλλά κάθε μέρα που περνάει με κανείς τόσο χαρούμενη… χρόνια σου πολλά λοιπόν Βαγγέλη Σερίφη .. Σε λατρεύω .. ❤️», έγραψε η Κατερίνα Στικούδη κάτω από το post της.

https://www.instagram.com/p/CmeohxEtRgb

Η τούρτα γενεθλίων του Βαγγέλη Σερίφη έγραφε: «Χρόνια Πολλά Ricko. Σε αγαπώ πολύ. H Κατερίνα σου», ενώ στη συνέχεια το ζευγάρι αντάλλαξε ένα τρυφερό φιλί στο στόμα. Η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο τζιν παντελόνι, μαύρη μπλούζα με ανοιχτό ντεκολτέ και ολοκλήρωσε το look της με μαύρες μπότες και κόκκινο κραγιόν.

Οι #couplegoals φωτογραφίες του ζευγαριού

Το αντισυμβατικό ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και παραμένουν full in love.

«Δεν μου έχει κάνει ακριβά δώρα, ούτε κοσμήματα, ούτε μονόπετρο. Εγώ προτιμώ να κάνω ένα βίντεο κλιπ με αυτά τα λεφτά, ή να πάω ένα ταξίδι. Ο καθένας τη βρίσκει όπως θέλει», δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη.

«Παιδιά σοβαρά πότε κάναμε πρόταση γάμου στην Ελλάδα για να κάνουμε τώρα; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, γίνονται στο εξωτερικό. Η πρόταση γάμου δεν είναι έθιμο ελληνικό. Η πρόταση γάμου ήταν όταν πήγα όμορφος, κουστουμαρισμένος στην πεθερά μου με γλυκά και κάναμε την “εξήγα”, αυτό που έπρεπε», ανέφερε ο Βαγγέλης Σερίφης.

Το σπίτι Στικούδη-Σερίφη έχει στυλ, βιβλία και cd

Η Κατερίνα Στικούδη και ο Dj Rico (Βαγγέλης Σερίφης) παντρεύτηκαν πριν από περίπου τέσσερα χρόνια ωστόσο δεν άλλαξε τίποτα καθώς είναι μαζί πάνω από μία δεκαετία. Μάλιστα, από την αρχή της σχέσης τους συγκατοικούν και το παραδοσιακό σπίτι τους είναι αυτό που στεγάζει την ευτυχία τους. Νέα προσθήκη σε αυτό, τα πολλά παιχνίδια του ενός έτους γιου τους, Βύρωνα.

Η αγάπη τους για την τέχνη έχει αποτυπωθεί και στο σπίτι τους, με τους κλασικούς πίνακες, τις γεμάτες βιβλιοθήκες και τα μουσικά τους όργανα να δεσπόζουν στον χώρο.

https://www.instagram.com/p/CNu_10ZApeV

Το ξέσπασμα της Στικούδη: «Είπαν ότι έκανα πλαστικές, ότι είχα παρένθετη μητέρα»

Το ξύλο πρωταγωνιστεί και κάνει ακόμη πιο ζεστό το σπίτι ενώ τα χαλιά, αλλά και η πέτρα προσθέτουν cozy vibes.

https://www.instagram.com/p/Bbt1kpWjjLc

Τα vintage στοιχεία δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το διαμέρισμα των καλλιτεχνών και βρίσκονται σε μικρά αντικείμενα όπως το ρετρό τηλέφωνο, η τεράστια συλλογή δίσκων και φυσικά στο playroom του ζευγαριού.

Πηγή κεντρικής: stikoudikaterin