«Δεν ήταν στημένο»: Η Χριστίνα Μπόμπα είπε την αλήθεια για τις δίδυμες κόρες της

«Δεν ήταν στημένο»: Η Χριστίνα Μπόμπα είπε την αλήθεια για τις δίδυμες κόρες της

Η οικογένεια Τανιμανίδη υποδέχθηκε το νέο έτος με κόκκινα matching outfits, καλούς φίλους και πολύ αγάπη.

Πρωτοχρονιά στο σπίτι με φίλους και συγγενείς επέλεξαν να κάνουν φέτος η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Η Χριστίνα και ο Σάκης είχαν πραγματοποιήσει μια σύντομη απόδραση με τις δίδυμες Αριάνα και Φιλίππα στην Αράχωβα όπου πέρασαν τις διακοπές των Χριστουγέννων ωστόσο το 2023 τους βρήκε στο σπίτι τους, με την καλύτερη παρέα.

Η Χριστίνα Μπόμπα δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στο Instagram από το ρεβεγιόν όπου είδαμε πώς πέρασαν την πρώτη ημέρα του έτους, τα υπέροχα looks των διδύμων Τανιμανίδη και μάθαμε ποιος ήταν ο τυχερός που κέρδισε το φλουρί.

Η οικογένεια Τανιμανίδη στην πρώτη φωτογραφία του 2023

Πριν λίγες ώρες η 34χρονη δημοσίευσε ένα καρουζέλ φωτογραφιών στο οποίο ποζάρει με τον Σάκη Τανιμανίδη και τις δίδυμες κόρες τους. Η Αριάνα και η Φιλίππα ήταν ντυμένες με κόκκινα και λευκά ρούχα και δεν έπαψαν να χαμογελούν στην αγκαλιά των γονιών τους.

mpompa1.jpg

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσε γούνα και τα fluffy παντοφλάκια της, ανέβηκε στην ταράτσα και άνοιξε μια σαμπάνια για όλους τους καλεσμένους τους.

https://www.instagram.com/p/Cm7YI9XqFmx

«Νέα χρονιά! 2023 ευχές για μια μαγική χρονιά γεμάτη υγεία και πολλές πολλές χαρούμενες στιγμές με όσους αγαπάμε! Σε εμάς το φλουρί το κέρδισαν τα κοριτσάκια μας!!! Έπεσε την ώρα που κόβαμε τα κομμάτια τους ανάμεσα τους ! Αυτό πάει να πει τύχη ♥️ (πραγματικά δεν ήταν στημένο!) , εσάς ποιος το κέρδισε; Αγάπη και τα πιο θετικά vibes σε όλους 🤍🤍"», έγραψε η influencer.

Στο νέο ταξίδι της Μπόμπα τα είδαμε όλα διπλά: Η «δίδυμη» Ελίνα και το grande σπίτι στην Αράχωβα

Η αποκάλυψη για το φλουρί

mpompa2.jpg

Στο τέλος της βραδιάς η οικογένεια Τανιμανίδη έκοψε την βασιλόπιτα και προς μεγάλη έκπληξη όλων το φλουρί κέρδισαν...οι δίδυμες μιας και το φλουρί βρισκόταν ανάμεσα στα κομμάτια τους. Η influencer θέλησε να τονίσει πως το αποτέλεσμα προέκυψε εντελώς τυχαία και δεν ήταν στημένο.

mpompa3.jpg

Λίγο αργότερα η Χριστίνα Μπόμπα πόσταρε την πρώτη φωτογραφία του 2023 από το κινητό της, στην οποία την βλέπουμε μισοκοιμισμένη στο κρεβάτι με τις κορούλες της.

«Αυτή είναι η πρώτη photo του 2023 στο κινητό μου. Ο μπαμπάς μας έκανε καραόκε μετά την αλλαγή του χρόνου 2η ώρα το βράδυ, τα μωρά ξύπνησαν, η μαμά αποφάσισε να βγάλει επιτέλους selfie και το φλας μας τύφλωσε οικογενειακώς. Happy New Year σε όλους. Υ.Γ Κοιμηθήκαμε ξανά στις 4 το πρωί», έγραψε η 34χρονη.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: chrismpo