Ακόμα μια αναποδιά για τη Χριστίνα Μπόμπα και όλες οι μαμάδες συμπάσχουν

Ακόμα μια αναποδιά για τη Χριστίνα Μπόμπα και όλες οι μαμάδες συμπάσχουν

Η περιπέτεια με την υγεία της και ο «αγώνας» για να προστατεύσει τις δίδυμες Τανιμανίδη.

Καταβεβλημένη βρήκε η νέα χρονιά την Χριστίνα Μπόμπα, η οποία ταλαιπωρείται έντονα από τις εποχικές ασθένειες που κυκλοφορούν. Η γνωστή influencer παρέθεσε ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και υποδέχθηκε το 2023 με την οικογένειά της και αγαπημένους φίλους.

Η 34χρονη είναι νέα μητέρα, με αποτέλεσμα να εκτίθεται σε περισσότερο κόσμο και στις ιώσεις που κολλούν καθημερινά τα μικρά παιδιά.

Χριστίνα Μπόμπα: Το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε ότι έχει «χτυπηθεί» από διάφορες ιώσεις το τελευταίο διάστημα. Η Μπόμπα κόλλησε πρόσφατα την Γρίπη Α, μια ακόμη ίωση και πριν λίγες ώρες ανακοίνωσε ότι έχει φαρυγγίτιδα.

Mpompa1.jpg

«Μέσα σε 3 Εβδομάδες: Γρίπη Α, άγνωστη ίωση και τώρα… φαρυγγίτιδα», έγραψε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram-story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Ε, κάτι καταλαβαίνουμε Χριστίνα κι εμείς, που έχουμε κάνει το θερμόμετρο και τα αντιπυρετικά τους καλύτερους φίλους μας το διάστημα αυτό.

«Δεν ήταν στημένο»: Η Χριστίνα Μπόμπα είπε την αλήθεια για τις δίδυμες κόρες της

https://www.instagram.com/p/Cmmksf2qblN

Ειλικρίνεια πάνω από όλα:

Από τότε που έγινε μαμά, η Χριστίνα μοιράζεται με ειλικρίνεια κάθε δυσκολία στο ταξίδι της μητρότητας.

«Στην αρχή ήταν δύσκολα γιατί ήμουν αφοσιωμένη στα μωρά, ήμουν αγχωμένη να θηλάσω και να δώσω και στα δύο όλο αυτό που ήθελα. Ο Σάκης είχε κατανόηση, όπως κάθε άντρας πρέπει να στηρίζει τη γυναίκα του. Η γυναίκα αλλάζει ταυτότητα και γίνεται μάνα, θέλει τον χρόνο της, δεν αισθανόμουν μονάδα αλλά τριπλή οντότητα, κοιταζόμουν στον καθρέπτη τους πρώτους έξι μήνες και δεν ήξερα αν είμαι η Χριστίνα, αν είμαι η Χριστίνα μαμά, είχα μπερδευτεί, για μια γυναίκα όλο αυτό είναι μεγάλο σοκ. Ο Σάκης με στήριξε απόλυτα, ειδικά τους πρώτους δύο μήνες. Εκεί που ήμασταν οι δύο μας και κάναμε τις δραστηριότητές μας, άλλαξε η ισορροπία, αλλά σιγά σιγά, ξαναγίνομαι γυναίκα, επιχειρηματίας, αυτής είναι η φυσιολογική εξέλιξη. Πριν δεν ήθελα να βγω έξω, έλεγαν οι γιαγιάδες πηγαίνετε για ένα φαγητό και έλεγα πως δεν θέλω να φύγω από τα παιδιά, τώρα τα απέκτησα», είπε η Μπόμπα όταν τα μωρά της ήταν έξι μηνών.

Για τον θηλασμό είχε εξηγήσει χαρακτηριστικά:

«Ο θηλασμός είναι σίγουρα η πιο μαγική εμπειρία που βιώνω με τις κόρες μου...αλλά έχει και τις δυσκολίες του! Και καμία νέα μανούλα δεν είναι προετοιμασμένη για αυτό (ή είναι μόνο για μένα δύσκολο λόγω του ότι έχω δυο μωράκια;)

Ζω το πιο μαγικό συναίσθημα, να θηλάζω τα μωρά μου! Αλλά και την πιο απαιτητική περίοδο της ζωής μου! Ειδικά στην αρχή είχα τόση αγωνία που το γάλα δεν έφτανε και για τις δυο, που ο χρόνος δεν έφτανε και για τις δύο (μην κοιτάς τώρα που καταφέρνουμε κάπου κάπου το παράλληλα), μην αναφέρω την εξάντληση και την αϋπνία.

Η Χριστίνα Μπόμπα ζει το δικό της όμορφο Survivor at home με τις δίδυμες, Αριάνα και Φιλίππα

Όταν έπρεπε να δώσω ξένο γάλα γιατί δεν έφτανε το δικό μου με κατέκλυσαν οι ενοχές!

Οι μισές συμβουλές έλεγαν «κόψτο τελείως να ησυχάσεις, δώσε μόνο ξένο» και οι άλλες μισές τόνιζαν «πως ο θηλασμός είναι προσφορά και ζήτηση και πως αν τα είχα κάνει όλα σωστά θα είχα αρκετό γάλα!»

Τελικά αποφάσισα να κάνω αυτό που εγώ θεωρούσα το καλύτερο για τις μικρές μου. Και κάπως έτσι συνέχισα να θηλάζω, να συμπληρώνω με ξένο γάλα, να κάνω pump και καθημερινά να απολαμβάνουμε το τάισμα μαμά και κόρες. Βρήκαμε μετά από δύο μήνες τις ισορροπίες μας, αν και κάθε μέρα έχει τις προκλήσεις της. Μοιράζομαι τη δική μου εμπειρία γιατί θα ήθελα και εγώ να ακούσω μια πιο ρεαλιστική ιστορία για το θηλασμό προτού γεννήσω.

Κι όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο η Χριστίνα Μπόμπα είχε ποστάρει σε Instagram-story μια φωτογραφία με την κόρη της στο ασανσέρ, εξηγώντας πως όταν είναι μόνη επιλέγει να παίρνει εναλλάξ τις δίδυμες για βόλτα.

«Επειδή πολλοί αναρωτιέστε, όταν είμαι μόνη και κανείς δεν μπορεί να με συνοδεύσει κάποιος, αφήνω τη μία στο σπίτι μαζί με τη γιαγιά και πάω την άλλη. Και κάθε ημέρα τις πάω εναλλάξ. Εκτός αν είναι διαθέσιμος ο μπαμπάς μας και πάμε όλοι μαζί», είχε γράψει η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram.

1672834189154-98691001-mpompa3.jpg

«Έχουμε διπλό καρότσι και διπλό μάρσιπο και τις παίρνω και έτσι. Αλλά μου αρέσει να περνάω και χρόνο χωριστά με την καθεμία κάπου κάπου», συμπλήρωσε η 34χρονη μανούλα.

1672834416183-170928115-mpompa4.jpg

Η Αριάνα και η Φιλίππα είναι σήμερα 18 μηνών και δεν σταματούν να παίζουν και να γελούν. Σε παλαιότερο Q&A που έκανε η Χριστίνα Μπόμπα στο Instagram απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις περί μητρότητας και μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από την καθημερινότητα με τις κόρες της.

Πηγή κεντρικής: chrismpo