«Δηλαδή δεν μπορούμε να φάμε έναν κουραμπιέ»; Η Κατερίνα Στικούδη ξεκαθαρίζει πως δεν είναι έγκυος

«Δηλαδή δεν μπορούμε να φάμε έναν κουραμπιέ»; Η Κατερίνα Στικούδη ξεκαθαρίζει πως δεν είναι έγκυος

Ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να περιμένει το δεύτερο παιδί της και η τραγουδίστρια απάντησε όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης αφού υποδέχθηκαν φέτος τη νέα χρονιά με τον μονάκριβο γιο τους, Βύρωνα.

Πριν λίγες εβδομάδες το ερωτευμένο ζευγάρι γιόρτασε τα γενέθλια του Dj-παραγωγού παρέα με καλούς φίλους και η τραγουδίστρια δεν δίστασε να κάνει μια πολύ τρυφερή αφιέρωση στον άντρα της ζωής της. Μετά τον τελικό του J2US στο οποίο η 37χρονη παρουσίαζε το backstage, ολοένα και περισσότερα δημοσιεύματα την ήθελαν να είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της.

Η Κατερίνα Στικούδη έβαλε τέλος στις φήμες εγκυμοσύνης με ένα video

Όλα ξεκίνησαν με μια φωτογραφία που δημοσίευσε η τραγουδίστρια στο Instagram με το στενό φόρεμα που επέλεξε να τονίζει τις καμπύλες της. Αυτό είχε ως συνέπεια οι διαδικτυακοί της φίλοι να αρχίσουν να της στέλνουν ευχές για το νέο μέλος.

Πριν λίγες ώρες η Κατερίνα Στικούδη θέλησε να βάλει οριστικό τέλος στις φήμες περί δεύτερης εγκυμοσύνης, δημοσιεύοντας ένα χιουμοριστικό video στον προσωπικό της λογαριασμό.

https://www.instagram.com/p/CnAIs7xKO51

«Θέλω να κάνω μια πολύ σοβαρή ανακοίνωση… και επίσημα πλέον. Φέτος τα Χριστούγεννα έφαγα και μελομακάρονο και κουραμπιέ. Δεν είμαι έγκυος», είπε ακομπλεξάριστα στην κάμερα η τραγουδίστρια, υπονοώντας πως η φουσκωμένη της κοιλιά οφείλεται στις διατροφικές ατασθαλίες των εορτών.

«Είναι έγκυος η Στικούδη»; Το σχόλιο ενός follower πυροδότησε τις φήμες για την τραγουδίστρια

Η ανάρτηση της 37χρονης συγκέντρωσε περισσότερα από 10 χιλιάδες likes και αμέτρητα υποστηρικτικά σχόλια. Αρκετοί celebrities (Κατερίνα Ζαρίφη, Πηγή Δεβετζή κ.ά) έσπευσαν να την αποθεώσουν για το χιούμορ, την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό της.

sxolia1.jpg

«Και καλά έκανες. Είσαι μια κούκλα! Πρέπει να σταματήσει αυτή η αηδία κάποια στιγμή», έγραψε ένας χρήστης για το body shaming που υπέστη η τραγουδίστρια.

«Είσαι υπέροχη», «Μπράβο σου», «Θεάρα», ήταν μερικά από τα εκατοντάδες σχόλια.

sxolia2.jpg

Η Κρυσταλλία Ρήγα στήριξε την τραγουδίστρια γράφοντας: «Kαι μ' ένα πόνο (τους). Μωρή τρέλαααα».

«Σ'αγαπώ», έγραψε λίγο αργότερα η Χριστίνα Κεφαλά.

sxolia3.jpg

Δεύτερο παιδί; Όχι ακόμα


Όσον αφορά στο ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού, η Κατερίνα Στικούδη είχε πει το καλοκαίρι πως είναι νωρίς για μια τέτοια σκέψη:

«Είναι πολύ νωρίς για να σκεφτώ ένα δεύτερο παιδί, αλλά δεν το αποκλείω. Τον γιο μου τον νανουρίζω με Μότσαρτ και με την Άγια Νύχτα που μας έμεινε από τα Χριστούγεννα» και είχε συμπληρώσει.

«Στην πρώτη καραντίνα έφαγα πολύ, είχα πάρει 10 κιλά, αλλά δεν το καταλάβατε γιατί σας είχα τρελάνει στα throwback. Στην εγκυμοσύνη μου πρόσεχα πάρα πολύ, δεν αγχωνόμουν κι έτρωγα σωστά. Δεν είχα τις γνωστές λιγούρες και δεν ζητούσα τίποτα από τον Βαγγέλη Σερίφη», ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.

genna_stikoudi.jpg

Στο 2night Show, 4 μήνες μετά τον ερχομό του γιου της, η Στικούδη είχε πει:

«Μου λέει να πάμε για δεύτερο παιδί αλλά εγώ του λέω ας το απολαύσουμε το πρώτο, να το χαρούμε και θα δούμε μετά. Δεν είμαι αρνητική βέβαια. Θέλω ότι μωράκι έρχεται να έρχεται γερό και δυνατό», ενώ για τον τοκετό είχε αναφέρει:

«Είχα καλή εγκυμοσύνη, αλλά ο τοκετός μου δεν ήταν εύκολη διαδικασία. Ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη, γέννησα φυσιολογικά και είχα καλή ομάδα με τον γιατρό μου. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί με στήριξαν, ήταν δύσκολος ο τοκετός, αλλά επειδή είμαι μαχήτρια δεν το έβαλα κάτω. Ήταν και ο σύζυγος μέσα».

Γιατί η Κατερίνα δεν θέλει να μιλάει για τον γιο της

«Δεν θέλω να μιλάω πολύ γι’ αυτόν γιατί δεν το γνωρίζει ακόμα, όταν μεγαλώσει και αρχίσει να αντιλαμβάνεται, θα τοποθετούμαι κι εγώ δημόσια με μεγαλύτερη άνεση. Είναι ένα πολύ χαρούμενο μωράκι, ασχολούμαι 24 ώρες το εικοσιτετράωρο για να του τραγουδάω, για να κάνω αυτά που πρέπει, θέλω να είμαι ψύχραιμη και ήρεμη, έχει έναν εξαιρετικό πατέρα και είναι τυχερός σε αυτό το κομμάτι. Έχουμε κλείσει τρεις μήνες, είμαστε καλύτερα, έχει αλλάξει πολύ, μεγαλώνει πάρα πολύ γρήγορα, φοράει ρούχα για μωρό εννιά μηνών και είναι μόνο τριών μηνών», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Κατερίνα Στικούδη για τον γιο της, Βύρωνα.

Οι #couplegoals φωτογραφίες με τον σύζυγό της

Το αντισυμβατικό ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού και παραμένουν full in love.

«Δεν μου έχει κάνει ακριβά δώρα, ούτε κοσμήματα, ούτε μονόπετρο. Εγώ προτιμώ να κάνω ένα βίντεο κλιπ με αυτά τα λεφτά, ή να πάω ένα ταξίδι. Ο καθένας τη βρίσκει όπως θέλει», δήλωσε πρόσφατα η Κατερίνα Στικούδη.

«Παιδιά σοβαρά πότε κάναμε πρόταση γάμου στην Ελλάδα για να κάνουμε τώρα; Δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα, γίνονται στο εξωτερικό. Η πρόταση γάμου δεν είναι έθιμο ελληνικό. Η πρόταση γάμου ήταν όταν πήγα όμορφος, κουστουμαρισμένος στην πεθερά μου με γλυκά και κάναμε την “εξήγα”, αυτό που έπρεπε», ανέφερε ο Βαγγέλης Σερίφης.

Πηγή κεντρικής: stikoudikaterin