Αυτό και αν είναι έκπληξη: Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου και όλες οι παρουσιάστριες της έστειλαν ευχές

Αυτό και αν είναι έκπληξη: Έγκυος η Ιωάννα Μαλέσκου και όλες οι παρουσιάστριες της έστειλαν ευχές

H πρώτη φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλιά της Ιωάννας Μαλέσκου και οι ευχές από πολύ γνωστές παρουσιάστριες. 

Κανείς δεν περίμενε πως αυτό το διάστημα που όλοι οι δημοσιογράφοι, ρωτούσαν την Ιωάννα Μαλέσκου για ποιο λόγο δεν είναι στην τηλεόραση, πως εκείνη ζούσε το μικρό της μυστικό με την εγκυμοσύνη της και δεν μπορούσε ακόμη να μας το αποκαλύψει. Το έκανε όμως σήμερα και όλες οι συναδέλφισσες παρουσιάστριες της ευχήθηκαν τα καλύτερα για το πρώτο της παιδί.

https://www.instagram.com/p/Cm65dGWo_3s

«Το ωραιότερο δώρο της ζωής»

Η Ιωάννα Μαλέσκου η οποία χθες είχε την ονομαστική της εορτή, σήμερα αποφάσισε να ευχαριστήσει το κοινό της για τις ευχές αλλά και να ανακοινώσει τα μεγάλα νέα με μία φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

https://www.instagram.com/p/CnKofpNoqE3

Και όπως έγραψε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις αμέτρητες ευχές σας, για τη γιορτή μου και ένα «μικρό μυστικό» που ήρθε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας. Η καρδιά μου χτυπά δυνατά! Πιο δυνατά από ποτέ, μιας και χτυπά «διπλά». Είναι το λεγόμενο «δύο σε ένα». Λένε ότι η ευτυχία βρίσκεται μέσα μας. Στη δική μου περίπτωση κυριολεκτικά ισχύει αυτό. Έτσι, ο νέος χρόνος με φέρνει πιο κοντά στο ωραιότερο «δώρο» της ζωής. Την ίδια τη ζωή! Σε ένα πλασματάκι που μεγαλώνει μέσα μου και ανυπομονώ να έρθει στην αγκαλιά μας. Η οικογένειά μας μεγαλώνει. Το ίδιο και η αγάπη μας! Εύχομαι αυτή η χρονιά να χαρίσει και σε εσάς υγεία, φως και όλα όσα ονειρεύεστε».

Αυτό που έπαθε η Ιωάννα Μαλέσκου στο ταξίδι της με τα κιλά που πήρε το πάθαμε όλοι μέσα στις γιορτές

Γνωστές μας παρουσιάστριες που είναι ήδη μανούλες, έσπευσαν να της ευχηθούν να πάνε όλα καλά.

maleskouparousiastries.JPG

Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει σχέση εδώ και 2 χρόνια με τον Κωνσταντίνο Δανιά που είναι και ο πατέρας του πρώτου της παιδιού.

https://www.instagram.com/p/CferLG9s0Db

Ο 37χρονος σύντροφος της Μαλέσκου πέρα από εκπαιδευτής σκύλων αγαπά τον αθλητισμό και τα extreme sports, λαμβάνοντας μέρος σε αγώνες με τη μηχανή του ενώ στις εξορμήσεις του εκτός Αθηνών έχει μαζί του και την Ιωάννα, η οποία από τη στιγμή που συνδέθηκε με τον καλό της απολαμβάνει τη φύση και έχει μυηθεί και εκείνη στο windsurfing.