Οι πόζες της Μελίνας Νικολαΐδη με τις δύο Δέσποινες και τα χριστουγεννιάτικα looks

Οι πόζες της Μελίνας Νικολαΐδη με τις δύο Δέσποινες και τα χριστουγεννιάτικα looks
Instagram

Η 19χρονη πόζαρε με τη μαμά της αλλά και με ακόμα μία αγαπημένη της, Δέσποινα. 

Στα πάτρια εδάφη βρίσκεται λόγω εορτών η Μελίνα Νικολαΐδη η οποία πλέον είναι ιδιαίτερα δραστήρια και στα social media, καθώς πριν από λίγες ημέρες έκανε το προφίλ της στο Instagram δημόσιο. Η όμορφη κοπέλα που σπουδάζει υποκριτική στο Λονδίνο και που τον Φεβρουάριο θα γίνει 19 ετών, διατηρεί μία πολύ όμορφη σχέση με τον γυμναστή και αθλητή, Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη. Οι δυο τους δεν κρύβονται και οι γλυκές αφιερώσεις μεταξύ τους γίνονται και δημόσια μέσα από το δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Η Βανδή αλά Victoria Beckham και η Γαρμπή με look σαν της Madonna άφησαν άφωνο το κοινό του J2US

Σε άλλα νέα, η Μελίνα εκτός από το ταλέντο της μαμάς της Δέσποινας Βανδή σε τραγούδι και υποκριτική, φαίνεται πως της μοιάζει και στην αξία της φιλίας. Είναι γνωστό πως η Δέσποινα είναι μία πολύ καλή φίλη και διατηρεί πάρα πολλές και μακροχρόνιες φιλίες με άτομα του χώρου. Στο ίδιο πνεύμα είναι και η Μελίνα η οποία κάνει παρέα με τους φίλους της μαμάς της. Στο Instagram της τραγουδίστριας υπάρχουν αμέτρητα post που επιβεβαιώνουν τα λεγόμενά μας.

Στα πιο πρόσφατα νέα της νεαρής Μελίνας, θα δεις πως πόζαρε με δύο αγαπημένες της γυναίκες που ακούνε στο όνομα Δέσποινα. Με τη μαμά της και με τη Δέσποινα Καμπούρη. Η νεαρή στην πιο επίσημη έξοδο ποζάρει με τη μητέρα της με ένα εντυπωσιακό φόρεμα, ενώ στο πιο basic look ποζάρει με ένα κόκκινο ζιβάγκο το οποίο είναι ό,τι πιο χριστουγεννιάτικο σε συνδυασμό με το μανικιούρ της.

Η φωτογραφία με τη μητέρα της, Δέσποινα Βανδή

«Χρόνια ευτυχισμένα και πολλά! Merry Christmas everybody ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ #merrychristmas #love #family #hapiness».

https://www.instagram.com/p/Cmm1uzoMbsM

Ωδή στο κόκκινο & στο μπλε ο ημιτελικός του J2US:Βανδή, Γαρμπή, Σταυροπούλου & Στικούδη «νικήτριες»

Η φωτογραφία με τη Δέσποινα Καμπούρη

«Η Μελίνα, η Χριστίνα και η Δέσποινα σας εύχονται καλά Χριστούγεννα. Αρχικά η ιδέα ήταν να σας ευχηθούν μόνο η Μελίνα και η Δέσποινα. Όμως κάνοντας ένα Swipe left θα καταλάβετε ότι η Χριστίνα δεν υπήρχε περίπτωση να μη συμμετέχει… Αυτά από εμάς! Φιλιά σε όλους με πολλή αγάπη ❤️».

https://www.instagram.com/p/CmjvZNxo3cv