Γιάννης Κουκουράκης: Είπε «ευχαριστώ» από την παραλία και έκανε μια ξεχωριστή ευχή

Γιάννης Κουκουράκης: Είπε «ευχαριστώ» από την παραλία και έκανε μια ξεχωριστή ευχή

O 38χρονος Γιάννης Κουκουράκης έχει βρει τη μεγάλη του αγάπη που δεν είναι άλλη από τη χειμερινή κολύμβηση.

Ο Γιάννης Κουκουράκης είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς της γενιάς του. Τις τελευταίες σεζόν λατρεύτηκε από το τηλεοπτικό κοινό για την συμμετοχή του στην σειρά «Άγριες Μέλισσες» και φέτος επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Ο 38χρονος πρωταγωνιστεί στο «Μαύρο Ρόδο» όπου υποδύεται τον Βίκο, έναν από τους χαρακτήρες που «κινούν τα νήματα» στην πλοκή της σειράς. Τα νέα επεισόδια της σειράς αναμένονται απολαυστικά, με τις εξελίξεις να είναι καταιγιστικές.

Το ευχαριστώ του Γιάννη Κουκουράκη στους θαυμαστές του

Πριν λίγες ώρες ο Γιάννης Κουκουράκης δημοσίευσε ένα Instagram-story στον προσωπικό του λογαριασμό, θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους του ευχήθηκαν για την ονομαστική του εορτή στις 7 Ιανουαρίου.

«Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Να είστε όλοι καλά, ευτυχισμένοι, ερωτευμένοι, υγιείς μέσα-έξω...και να έχετε μόνο καλούς ανθρώπους πλάι σας! (ναι ρε χειμερινός κολυμβητής. Πολλά πολλά φιλιά κα αγάπη!!», έγραψε ο ηθοποιός δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του από την παραλία.

koukourakis1.jpg

Η αγάπη του για την κολύμβηση

Ο γνωστός ηθοποιός επισκέπτεται τις παραλίες της πρωτεύουσας χειμώνα-καλοκαίρι με την κολύμβηση να αποτελεί μια από τις μεγάλες του αγάπες. Η γυμναστική ήταν ανέκαθεν τρόπος ζωής για εκείνον και στο παρελθόν ασχολούταν ενεργά με την κολύμβηση.

https://www.instagram.com/p/CjDzY3MrNnn

Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Μαύρο Ρόδο» δημοσιεύει συχνά φωτογραφίες όπου τον βλέπουμε να φορά μόνο το μαγιό του, χαλαρώνοντας δίπλα στο κύμα.

https://www.instagram.com/p/CjqXy71I4jS

Ο ηθοποιός κάνει εντατική γυμναστική σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή για να διατηρεί το καλλίγραμμο κορμί του.

«Αγαπώ την κολύμβηση. Το νερό είναι άλλος κόσμος, είναι επίσης μια πολύ καλή άσκηση γιατί γυμνάζει όλο το σώμα», είχε δηλώσει στο People.

Ο Γιάννης Κουκουράκης αποφεύγει τα τηγανητά και γενικά οτιδήποτε περιέχει πολύ λάδι, όμως τρώει από όλες τις κατηγορίες τροφών. «Το μυστικό είναι να μη στερείσαι, γιατί είναι κάτι που γυρίζει μπούμερανγκ. Όλα θέλουν μέτρο», είχε τονίσει ο ηθοποιός.

Πηγή κεντρικής: yiannis_koukourakis