Ο Γιώργος Κορόμι αφήνει τη γυναίκα της ζωής του και φεύγει για Survivor All Star

Ο Γιώργος Κορόμι αφήνει τη γυναίκα της ζωής του και φεύγει για Survivor All Star

Ο εξολοθρευτής Κόρο κάποιοι υποστηρίζουν πως ήδη βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και ετοιμάζεται για είσοδο στο Survivor All Star.  

Ο Γιώργος Κορόμι δεν υπήρξε μία απλή περίπτωση παίκτη του Survivor. Γιατί ήταν δυνατός αγωνιστικά και πολύτιμος παίκτης για την ομάδα του και στο θέμα του φαγητού. Τώρα ετοιμάζεται να μπει ξανά στο Survivor All Star, περιμένοντας να πάρει την νίκη που έχασε μέσα από τα χέρια του, την τελευταία στιγμή πριν από δύο χρόνια.

Ο μόνος λόγος που δεν μπαίνει και τόσο ενθουσιασμένος για τον Άγιο Δομίνικο, είναι γιατί θα αφήσει πίσω στην Αθήνα, την πανέμορφη σύντροφό του Τίνα.

Τα μαλλιά μου κάνω μπούκλες

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Γιώργος Κορόμι μαζί με την εδώ και 4 χρόνια σύντροφό του Τίνα βρέθηκαν για εκδρομή στην Παύλιανη και για πρώτη φορά εκείνος αποφάσισε να μας δείξει στιγμιότυπα της τρυφερής τους σχέσης. Ο Κόρο δεν μιλά εύκολα για την προσωπική του ζωή και ούτε μέχρι πρόσφατα, είχε φωτογραφίες με την αγαπημένη του στο προφίλ του στο Instagram.

«Το να είσαι ευτυχισμένος είναι η μεγαλύτερη μορφή επιτυχίας» έγραψε στην λεζάντα και στις φωτογραφίες περίσσεψαν οι αγκαλιές και τα φιλιά.

https://www.instagram.com/p/Cl6RY90MhQd

Η πρώτη φορά που είχαμε μάθει για την σχέση τους, ήταν σε ένα έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor το 2021. Το πρόσωπό του έλαμψε από χαρά μόλις διάβασε το μήνυμά της: «Hey baby. I missy you so much και έχουμε ακόμη 4 μήνες μέχρι να γυρίσεις νικητής. Σε ευχαριστώ για το δώρο σου, είναι σαν να μην έφυγες πoτέ. Προχώρα δυνατά και να μην σκέφτεσαι τίποτε άλλο εκτός από την νίκη. You got this».

Με την Τίνα η οποία έχει καταγωγή από τον Καναδά, συναντήθηκαν πριν από 4 χρόνια σε μία κοινή παρέα και από τότε είναι μαζί, αχώριστοι και πολύ ερωτευμένοι. Εκείνη μάλιστα τον βοηθά και στο μαγαζί που διαθέτει στο κέντρο της Αθήνας.

Στις φωτογραφίες θα παρατήρησες και τη μεγάλη αλλαγή του Κόρο στα μαλλιά του τα οποία έχουν μακρύνει αρκετά και εκείνος το διακωμωδεί ως: «Crazy hair don't care».

https://www.instagram.com/p/CnHVpGNMelw

Αμφίβολο πάντως αν θα μπει με αυτή την εμφάνιση στο Survivor.

Ο πολύτιμος Κόρο

Η εμφάνιση του Κόρο θα αλλάξει τις ισσοροπίες των ομάδων. Βασικά, όποια ομάδα τον έχει στο δυναμικό της θα είναι ωφελημένη με δύο τρόπους. Και θα έχει έναν ισχυρό παίκτη στα αγωνίσματα, αλλά και στο φαγητό ή καλύτερα στην αναζήτηση τροφής. Ο Γιώργος κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ σε όλα τα Survivor που παίζονται διεθνώς. Είναι ο μόνος που κατάφερε εκτός από την γιγάντια σμέρνα, να ψαρέχει ένα σαλάχι 25 κιλών από το οποίο έφαγαν τότε και οι δύο ομάδες, πλην του Τριαντάφυλλου.

Μία ένταση μεταξύ των δύο παικτών είχε φέρει την γκρίνια του τραγουδιστή και ο Κόρο τον τιμώρησε.

Λίγο πριν την πρεμιέρα του φετινού Survivor All Star έδωσε τις εγκάρδιες ευχές του σε όλους τους παίκτες και τους είχε δώσει την υπόσχεση πως θα τους βλέπει.

https://www.instagram.com/p/Cm9-faBs5Yo

Τώρα θα τους δει και από κοντά: «Φτάνουν οι παίχτες σε λίγο στα μέρη τα παλιά...εκεί που ζήσαμε τόσες αναμνήσεις. Γνωριστήκαμε, κάναμε φιλίες. που κρατήσανε κ μας μείναν οι ωραίες αναμνήσεις από 7 μήνες σε αυτήν την παραλία. Θα ευχηθώ σε ΟΛΟΥΣ του παίχτες καλή αρχή, καλή δύναμη, υπομονή (θα σας χρειαστεί σίγουρα), προσοχή μεγάλη, υγεία και ότι καλύτερο σε όλους! Απολαύστε το και θα σας καμαρώνω και θα σας στέλνω τα καλύτερα vibes από εδώ. Rock it».