Στη Γη της ελιάς ο Φίλιππος ζει τη μεγάλη αποκάλυψη και την πιο τραγική στιγμή του

Κατερίνα Μπούσιου
Στη Γη της ελιάς ο Φίλιππος ζει τη μεγάλη αποκάλυψη και την πιο τραγική στιγμή του

Το πιο αγαπημένο ζευγάρι της σειράς, ο Φίλιππος και η Βασιλική αποφασίζουν ακόμη και διαζύγιο. 

Κακός σύμβουλος η ζήλια αποδεικνύεται στην περίπτωση της Βασιλικής στη Γη της ελιάς, αλλά και στις περιπτώσεις και άλλων τηλεοπτικών ηρώων και ηρωίδων της σειράς. Τα νέα επεισόδια ξεκινούν από αύριο Κυριακή στις 21.00 στο Mega και θα κρατήσεις την αναπνοή σου με όσα συμβούν, αν είσαi φαν της σειράς.

Δράση, αγωνία, θλίψη και θυμός είναι τα βασικά συναισθήματα με τον Φίλιππο να ζει την πιο τραγική στιγμή στη ζωή του. Ειδικά όταν εκτός από την κρίση στο γάμο του, ανακαλύψει και το παρελθόν του πατέρα του και της μέχρι πρότινος θείας του.

Η Βασιλική είναι ανένδοτη

Όλα στη Γη της ελιάς στο πιο αγαπημένο ζευγάρι, τον Φίλιππο και την Βασιλική ξεκινούν από μία φωτογραφία μίας κοπέλας και μία αφιέρωση. Μία πρώην σχέση του. Η φωτογραφία υπάρχει στο tablet του και εκείνη με το που την ανακαλύπτει γίνεται έξω φρενών.

Και όχι μόνο αυτό. Φεύγει μαζί με την κόρη τους από το σπίτι και ο Φίλιππος είναι απαρηγόρητος γιατί δεν ακούει καν τις δικαιολογίες του. Μάλλον υπερβολική η αντίδρασή της, αλλά τηλεόραση κάνουμε.

https://www.instagram.com/p/CkYr3WesmhH

Η Βασιλική που έχει κληρονομήσει το πείσμα της μαμάς Αρετής δεν δέχεται κουβέντα ούτε και από την Χάιδω, η οποία προσπαθεί να μεσολαβήσει για να τα ξαναβρούν και βάζει μπροστά το διαζύγιο με τον Λυκούργο.

Ο Φίλιππος βλέπει την ζωή του να καταστρέφεται. Και έρχεται και ένα δεύτερο χτύπημα. Εντελώς τυχαία βρίσκει το χαρτί με τα αποτελέσματα του DNA πριν προλάβει να το αρπάξει η μητέρα του από τα χέρια του. Η Χάιδω αναγκάζεται πια να του αποκαλύψει πως η Ειρήνη που μέχρι χθες ήταν ξαδέλφη της γυναίκας του, είναι πλέον η αδελφή του.

https://www.instagram.com/p/CnTqYSnjXmL

Αισθάνεται ξαφνιασμένος αλλά και οργισμένος για την απιστία του πατέρα του με την Ασπασία. Από την άλλη πλευρά η Βασιλική δίχως να το γνωρίζει, δέχεται την επίσκεψη της Ειρήνης η οποία προσπαθεί να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, μόλις μαθαίνει για τον θάνατο του αδελφού της Κίμωνα. Ο οποίος αναφέρεται από τον Δημοσθένη ως απόπειρα αυτοκτονίας επίσης, αλλά εσύ ξέρεις γιατί σου το έχουμε αναφέρει, πως είναι δολοφονία.

Στη Γη της ελιάς έχουμε το τραγικό τέλος του Κίμωνα και επιτέλους τον γάμο του Στάθη και της Ιουλίας

Αυτό το γεγονός θα φέρει ξανά κοντά τον Φίλιππο με την Βασιλική.