«Τι ευλογημένη μέρα» - Η Chrissy Teigen και ο John Legend έγιναν γονείς για τρίτη φορά

«Τι ευλογημένη μέρα» - Η Chrissy Teigen και ο John Legend έγιναν γονείς για τρίτη φορά

Την Παρασκευή (13/1) η Chrissy Teigen έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί.

Γονείς για τρίτη φορά έγιναν η Chrissy Teigen και ο John Legend. Το μοντέλο γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι την Παρασκευή (13/1) και ο ευτυχισμένος μπαμπάς επιβεβαίωσε τα νέα το βράδυ της ίδιας μέρας, σύμφωνα με το PEOPLE, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Τι ευλογημένη μέρα».

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι παρόλο που είναι άυπνος νιώθει ότι έχει άπειρη ενέργεια μετά τον χρόνο που πέρασε στο μαιευτήριο και δίπλα στη γυναίκα του και το μωρό του.

Η αποκάλυψη του John Legend για την απώλεια του γιου του και τις φωτογραφίες στα social media

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Chrissy Teigen

Η Chrissy Teigen ανακοίνωσε την τέταρτη εγκυμοσύνη της τον Αύγουστο του 2022 – είχε χάσει το τρίτο της μωρό το 2020- και πόζαρε δείχνοντας στους followers της τη φουσκωμένη κοιλίτσα της. Ειδικότερα, το πάλαι ποτέ μοντέλο και συγγραφέας βιβλίων μαγειρικής πια φωτογραφήθηκε φορώντας ένα πανάκριβο εσώρουχο, ενώ δεν έκρυψε τα συναισθήματα που την κατέκλυζαν εκείνη τη στιγμή.

https://www.instagram.com/p/Cgz_10nv_Dn

«Τα τελευταία χρόνια ήταν μια θύελλα συναισθημάτων, αλλά η χαρά γέμισε το σπίτι και τις καρδιές μας ξανά. Ένα δισεκατομμύριο ενέσεις μετά, στο πόδι μου πια, έχουμε άλλο ένα μωρό που έρχεται. Σε κάθε ραντεβού λέω στον εαυτό μου πως αν το μωρό είναι υγιές θα το ανακοινώσω, μετά ανακουφίζομαι που ακούω τον χτύπο της καρδιάς του και νιώθω πως έχω ακόμα μεγάλο άγχος. Δεν νομίζω πως θα βγω από ραντεβού με τον γιατρό με περισσότερο ενθουσιασμό αντί για άγχος αλλά μέχρι στιγμής όλα είναι υπέροχα και όμορφα και ελπίζω πως όλα θα είναι φανταστικά», τόνισε η Teigen, η οποία σόκαρε τον κόσμο δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη γέννηση και την απώλεια του γιου της, Jack, τον Οκτώβριο του 2020.

Ακόμα και ο σύζυγός της, John Legend, είχε αποκαλύψει στην Guardian πως ανησυχούσε πολύ για τις εικόνες αυτές.

https://www.instagram.com/p/CFyWQLWpJ3u

«Δεν το σκεφτήκαμε πολύ να μοιραστούμε την εμπειρία της. Ανησυχούσα, αλλά το ένστικτό μας έλεγε να το κάνει, γιατί ο κόσμος ήξερε ότι περιμένουμε μωρό και η Chrissy ένιωσε ότι χρειαζόταν να πει ολοκληρωμένα την ιστορία για όσα συνέβησαν. Ήταν δυναμικό και γενναίο που η Chrissy μοιράστηκε την εμπειρία της, γιατί έτσι έκανε πολλούς ανθρώπους που την παρακολουθούν να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι».

Μιλώντας για όσα ακολούθησαν ο John Legend είπε: «Δοκιμαστήκαμε. Ήταν μια τραγωδία. Αλλά νομίζω ότι αυτό που έγινε ενίσχυσε την αποφασιστικότητά μας και την ανθεκτικότητά μας, γιατί ήμασταν εκεί ο ένας για τον άλλον. Ήμασταν ακόμα πιο σίγουροι για το ποιοι ήμασταν σαν ζευγάρι και σαν οικογένεια».

Τι είχε αποκαλύψει η Teigen τον Σεπτέμβριο του 2022 για την εγκυμοσύνη της και τα παιδιά της

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, η 37χρονη Chrissy Teigen αποκάλυψε στο PEOPLE ότι η 6χρονη Luna και ο 4χρονος Miles ήταν «πολύ ενθουσιασμένοι» για τη νέα προσθήκη στην οικογένειά τους και έμαθαν πολύ νωρίς για την εγκυμοσύνη της μαμάς τους. «Από τη στιγμή που κάναμε εξωσωματική, ξέραμε ότι πιθανόν 9 μέρες μετά την εμβρυομεταφορά είχε δουλέψει και ότι ήμουν έγκυος», είπε η Chrissy Teigen. Και πρόσθεσε: «Τους το είπα πολύ, πολύ νωρίς».

«Ήξεραν ότι θα πήγαινα για τη μεταφορά, ότι θα πηγαίναμε και θα βάζαμε αυτό το αυγό στην κοιλίτσα της μαμάς. Οπότε, το ήξεραν από την πολύ, πολύ αρχή, και γνώριζαν ότι υπήρχε η πιθανότητα να μην υπάρξει επιτυχία, επειδή κάτι τέτοιο συνέβη και στο παρελθόν», αποκάλυψε το 37χρονο μοντέλο.

Και ολοκλήρωσε: «Ήταν ενθουσιασμένοι για πολύ καιρό. Αισθάνομαι ότι αυτή θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια εγκυμοσύνη για αυτούς, γιατί το ξέρουν από την πρώτη μέρα. Αλλά είναι πραγματικά ενθουσιασμένοι».