Η οικογένεια είναι το παν για την Τόνια Σωτηροπούλου και τα posts της το αποδεικνύουν

Η οικογένεια είναι το παν για την Τόνια Σωτηροπούλου και τα posts της το αποδεικνύουν

Η 35χρονη δημοσιεύει συχνά σπάνιες φωτογραφίες με τη μητέρα αλλά και τον σύζυγό της, Κωστή Μαραβέγια.

H Τόνια Σωτηροπούλου είναι μια από τις celebrities που έχουν καθημερινή παρουσία στα social media και δεν διστάζουν να μοιραστούν αυθόρμητες, άφιλτρες στιγμές από τη ζωή τους.

H γνωστή ηθοποιός βιώνει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του συζύγου της, Κωστή Μαραβέγια με τον οποίο μετακόμισε πρόσφατα σε νέο σπίτι στο κέντρο της Αθήνας. Το ερωτευμένο ζευγάρι απολαμβάνει στο έπακρο τον έγγαμο βίο και πραγματοποιούν συχνές αποδράσεις εκτός πρωτεύουσας μιας και οι δύο λατρεύουν τα ταξίδια.

Τόσο μόνοι τους, όσο και με φίλους, επισκέπτονται δημοφιλείς προορισμούς εντός και εκτός συνόρων, δημοσιεύοντας υπέροχες φωτογραφίες.

H αδυναμία της Tόνιας Σωτηροπούλου δεν είναι άλλη η μαμά της

H 35χρονη έχει μεγάλη αδυναμία στους γονείς της και δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει στον φακό με τη μαμά της, Βούλα. Η ηθοποιός είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της τις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν η μαμά και ο μπαμπάς της νόσησαν με καρκίνο.

«Η πιο δύσκολη περίοδος ήταν με τα προβλήματα υγείας των γονέων μου. Πέρασαν δύο χρόνια πολύ δύσκολα με καρκίνους. Τώρα, ευτυχώς, είναι καλά. Αυτή ήταν η πιο δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Κατάλαβα ότι οι άνθρωποι μεγαλώνουμε, ότι η υγεία μας είναι ένα κομμάτι πολύ ευαίσθητο. Οφείλουμε κάθε μέρα να είμαστε ευγνώμονες που είμαστε υγιείς. Φυσικά, είμαι περισσότερο παρούσα στην καθημερινότητα των γονέων μου. Πάντοτε είχα τέλεια επαφή, όμως, ποτέ δεν σκεφτόμουν ότι οι άνθρωποι που με μεγάλωσαν υπήρχε το ενδεχόμενο να γίνουν πιο ευάλωτοι από μένα. Όταν το συνειδητοποίησα έμαθα πολλά», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

maraveyas.jpg

Πριν λίγες ώρες η Τόνια Σωτηροπούλου πέρασε μια χαλαρή οικογενειακή Κυριακή με τη μαμά και τον σύζυγό της. Όπως η ίδια μοιράστηκε στο Instagram, επισκέφθηκε την παραλία Γλυφάδας με τον τραγουδιστή και αργότερα πόζαρε εμφανώς ευδιάθετη στην αγκαλιά της μαμάς της.

1673804781312-711832138-tonia4.jpg

Tην ανάρτησή της συνόδευσε ένα emoji καρδιά και το tag με το όνομα της μαμάς της, η οποία έκανε αργότερα repost την φωτογραφία. Μαμά και κόρη μοιάζουν αρκετά εμφανισιακά και έχουν μια αξιοζήλευτη σχέση. Η κυρία Βούλα είναι η no1 θαυμάστρια της ηθοποιού και το προφίλ της στο Instagram είναι γεμάτο με φωτογραφίες της.

https://www.instagram.com/p/B6X4AB4hRPY

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες μαμάς-κόρης.

Τόνια Σωτηροπούλου-Κωστής Μαραβέγιας: Το ταξίδι στο Λονδίνο & η αλλαγή στην εμφάνιση του τραγουδιστή

Πηγή κεντρικής: toniasotiropoulou