Η Μαρία Σολωμού μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για ένα θέμα που λίγοι τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά

Η Μαρία Σολωμού μίλησε με απόλυτη ειλικρίνεια για ένα θέμα που λίγοι τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά

«Έχω κάνει 12 χρόνια ψυχοθεραπεία και το κομμάτι της πολυγαμίας δε διορθώθηκε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου, είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους. Δεν είναι κάτι μόνιμο».

Αν υπάρχει μια γυναίκα στην ελληνική showbiz που τολμάει να μιλήσει ανοιχτά στο κομμάτι των σχέσεων αυτή σίγουρα είναι η Μαρία Σολωμού. Εξάλλου, δεν είναι τυχαία και η επιτυχία που έχουν τα podcast της τα οποία και θίγουν το εν λόγω κομμάτι.

Στο επεισόδιο 118 με τίτλο Ερωτικό Πολύγωνο, η γνωστή ηθοποιός ανέλυσε τις παράλληλες σχέσεις με αφορμή την περίπτωση μιας κοπέλας που έχει μπει σε αυτή τη διαδικασία. Χωρίς να κρίνει και να δίνει συμβουλές, η Μαρία κατέθεσε και λίγο από τη δική της πείρα, καταλήγοντας πως το κομμάτι αυτό φθείρει τον άνθρωπο αν γίνεται για πολύ καιρό.

Στο πλαίσιο της κουβέντας, η Μαρία Σολωμού έθιξε και το σκέλος της ψυχοθεραπείας τονίζοντας πως στη δική της περίπτωση δεν έχει διορθωθεί. Ωστόσο, η ίδια φροντίζει να μην τρενάρει τέτοιες καταστάσεις για καιρό διότι δεν αντέχει το υπερβολικό και συνεχές θέατρο. Όπως είπε χαρακτηριστικά:

Απόσπασμα των δηλώσεών της προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό μας»:

Τα highlights των δηλώσεών της:

«Δεν ξέρω αν θα πήγαινα για ψυχοθεραπεία. Έκανα 12 χρόνια και το κομμάτι της πολυγαμίας δεν διορθώθηκε. Σε διάφορες φάσεις της ζωής μου, είχα την ανάγκη να έχω 3-4 συντρόφους. Δεν είναι κάτι μόνιμο».

«Δεν είναι έτσι η ζωή μου και σίγουρα δεν θα περάσουν 3 χρόνια και θα έχω παράλληλες σχέσεις γιατί πρώτα από όλα θα κουραστώ εγώ. Από την υπερβολή. Από το υπερβολικό και το συνεχές θέατρο. Δεν γίνεται. Ας τα διαχωρίσουμε λίγο τα πράγματα».

«Προτιμώ να με πληγώνουν παρά να πληγώσω εγώ κάποιον εγώ. Δεν το αντέχει ο εγωισμός μου το να πιαστώ. Όχι για τον άλλον. Σκασίλα μου, αν θα χάσω τον άνθρωπο, απλά δεν μπορώ να φταίω. Πάντα έχω δίκιο. Δεν μπορεί να έρθει κάποιος να μου πει "ορίστε κυρία μου, οι αποδείξεις μας κορόιδεψες" και να μην έχω κάτι να πω. Εκεί θέλω να πεθάνω. Μια φορά, που παραλίγο να με πιάσουν, νόμιζα ότι θα πεθάνω. Ήθελα να ανοίξει η γη να με καταπιεί».

Η Μαρία Σολωμού πιστεύει πως η απιστία τονώνει τον έρωτα και δηλώνει single εκ πεποιθήσεως

Αν για κάτι μπορεί να θαυμάσεις απόλυτα την Μαρία Σολωμού, είναι ότι έχει το θάρρος να παραδέχεται τις αλήθειες της, χωρίς να φοβάται αν θα κριθεί ή θα αν θα σχολιαστεί. Πριν από λίγο καιρό, αποφάσισε να μας δώσει την δική της θεωρία για την απιστία, να δηλώσει πως η mentalité της είναι να είναι ελεύθερη και single στην ζωή της, πως δεν μας αφορά το τι κάνει στην προσωπική της ζωή και να αναφερθεί στις δύο πολύ σημαντικές σχέσεις, αλλά εδώ μην περιμένεις να ακούσεις το όνομα του Mente Fuerte.

https://www.instagram.com/p/CktIvrPtN-H

Ειδικότερα, η Μαρία Σολωμού μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και ένιωσε την ανάγκη να επεξηγήσει την παλαιότερη δήλωσή της, πως και την έχουν απατήσει πρώην σύντροφοί της, αλλά και εκείνη με τη σειρά της έχει απιστήσει. Μόνο που έχει μία περίεργη άποψη για το πως η απιστία, μπορεί τελικά να μην είναι και τόσο δύσκολη συνθήκη, γιατί μπορεί να σου κάνει και καλό.

Και όπως είπε: «Δεν είναι μυστικό αυτό που έχω πει ότι με έχουν απατήσει όλες μου οι σχέσεις και τους έχω απατήσει και εγώ. Την συγχωρούσα όμως την απιστία γιατί δεν σήμαινε τίποτε. Κάποιες απιστίες τις αποδέχεσαι, κάποιες προδοσίες είναι σοβαρές, αλλά κάποιες άλλες ξεπερνιούνται. Έχει δείξει πολλές φορές, πως η απιστία μπορεί να βοηθήσει ένα ζευγάρι, στο να ξεκαθαρίσουν, να αναζωπυρωθεί η σχέση, να δημιουργηθούν πάθη, μπορεί να ξυπνήσει κάτι και να πεις «γιατί θεωρούσα τον άλλον δεδομένο»;

Ξεκαθάρισε μάλιστα πως θέλει να ζήσει ελεύθερη. Πώς ήταν όταν έπαιζε στους Singles; Έτσι ακριβώς: «Δεν είμαι σχεσάκιας, η μενταλιτέ μου είναι single. Και μέσα σε μία μου σχέση θέλω την ελευθερία μου. Τα τελευταία 4-5 χρόνια δεν ήθελα να απασχολώ με τα προσωπικά μου. Αλλά από εκεί και πέρα δεν θα κλειδωθώ και μέσα στο σπίτι. Δεν είμαι τρελή. Και αν κάποιος με δει έξω με κάποιον δεν θα πω «Δεν είναι αυτό που νομίζετε». Και επίσης να σου πω και κάτι; Δεν αφορά κανέναν τι κάνω».

Απενοχοποίηση τώρα: Η Μαρία Σολωμού έπαιξε «θάρρος ή αλήθεια» και τα είπε όλα

Η τελευταία πρόταση σίγουρα αφορούσε και την φημολογία για τον Mente Fuerte, για τον οποίο εξάλλου είχε δηλώσει πριν από λίγες ημέρες: «Ο Mente Fuerte έχει γράψει πολλά τραγούδια που μου αρέσουν και έχει αυτό το σέξι και το ερωτικό».

https://www.instagram.com/p/Cgj7a5HsV47

Ωστόσο, όταν κλήθηκε να απαντήσει για τις σχέσεις της με επώνυμους που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αναφέρθηκε φυσικά στον Μάριο Αθανασίου με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί ένα παιδί, τον 17χρονο σήμερα Αλέξανδρο, αλλά και σε έναν ακόμη, αλλά αυτός δεν είναι ο Mente Fuerte: «Oι μόνες σχέσεις με επώνυμους που έχω κάνει και τις ξέρετε είναι μία με τον Μάριο Αθανασίου με τον οποίο έχουμε και παιδί αλλά δεν παντρευτήκαμε ποτέ, αλλά και τον Πάνο Μουζουράκη».

mouzourakis_solomou.jpg

Αλλά την μεγάλη αγάπη η Μαρία Σολωμού δεν την παίρνει απαραίτητα από τις σχέσεις της, αλλά από τους συνομήλικους του γιου της, οι οποίοι ακούν και τα podcast της: «Τα πιτσιρίκια 15 και 16 χρονών, με βλέπουν ως μαμά. Με τρελαίνει αυτό. Δεν πίστευα ότι θα πάρω τόση αγάπη».