John Legend & Chrissy Teigen δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους

John Legend & Chrissy Teigen δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο δημοσίευσαν το πρώτο στιγμιότυπο με την μονάκριβη κόρη τους.

Γονείς για τρίτη φορά έγιναν ο John Legend και η Chrissy Teigen, με το γνωστό μοντέλο και συγγραφέα να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου.

Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός στο People δηλώνοντας: «Τι ευλογημένη μέρα». Παράλληλα τόνισε ότι μπορεί να είναι άυπνος αλλά νιώθει άπειρη ενέργεια μετά τον χρόνο που πέρασε με τη γυναίκα του και την κόρη του στο μαιευτήριο.

Legend-Teigen: Η πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης τους

Πριν λίγες ώρες το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης κόρης της στο Instagram. Στην εικόνα που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους βλέπουμε τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της να κρατάνε τη μικρή αγκαλιά και να την κοιτούν με λατρεία.

https://www.instagram.com/p/Cnm4W4mPPVy

«Είναι εδώ! Esti Maxine Stephens - Το σπίτι έχει φασαρία και η οικογένειά μας δεν θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένη. Ο μπαμπάκας έχει δάκρυα χαράς βλέποντας τους Luna και Miles με τόση αγάπη. Σας ευχαριστούμε για όλη την αγάπη και τις θερμές ευχές- τις νοιώθουμε», έγραψε η Teigen στη λεζάντα της ανάρτησής της.

«Τι ευλογημένη μέρα» - Η Chrissy Teigen και ο John Legend έγιναν γονείς για τρίτη φορά

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Chrissy Teigen

Τον περασμένο Αύγουστο η 37χρονη ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους πάντες. Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε δυο φωτογραφίες όπου φαίνεται ξεκάθαρα η φουσκωμένη κοιλίτσα του και ανέφερε χαρακτηριστικά πως χρειάστηκε χρόνο για να το ανακοινώσει, μετά την αποτυχημένη εγκυμοσύνη που είχε.

https://www.instagram.com/p/Cgz_10nv_Dn

«Τα τελευταία χρόνια ήταν μια θύελλα συναισθημάτων, αλλά η χαρά γέμισε το σπίτι και τις καρδιές μας ξανά. Ένα δισεκατομμύριο ενέσεις μετά, στο πόδι μου πια, έχουμε άλλο ένα μωρό που έρχεται. Σε κάθε ραντεβού λέω στον εαυτό μου πως αν το μωρό είναι υγιές θα το ανακοινώσω, μετά ανακουφίζομαι που ακούω τον χτύπο της καρδιάς του και νιώθω πως έχω ακόμα μεγάλο άγχος. Δεν νομίζω πως θα βγω από ραντεβού με τον γιατρό με περισσότερο ενθουσιασμό αντί για άγχος αλλά μέχρι στιγμής όλα είναι υπέροχα και όμορφα και ελπίζω πως όλα θα είναι φανταστικά», τόνισε η Teigen, η οποία σόκαρε τον κόσμο δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη γέννηση και την απώλεια του γιου της, Jack, τον Οκτώβριο του 2020.

Το εντυπωσιακό penthouse του ζευγαριού

Η Teigen και ο Legend αγόρασαν ένα μαγικό διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη όπου μένουν με τα παιδιά τους κάθε φορά που ταξιδεύουν στην πόλη. Το ζευγάρι είχε αρχικά επενδύσει σε 2 διαμερίσματα στη γειτονιά Nolita του Manhattan, τα οποία ανακαίνισε και δημιούργησε το πιο cozy, πολυτελές penthouse, το οποίο πουλάει στην τιμή των 18 εκατομμυρίων δολαρίων.

https://www.instagram.com/p/CePZCqUPYQV

Το luxury διαμέρισμα διαθέτει 6 υπνοδωμάτια και 7 μπάνια. Ναι, κι όμως. Βρίσκεται σε μια γειτονιά του Manhattan και απέχει τρία οικοδομικά τετράγωνικα από την China Town. Η συγκεκριμένη περιοχή θεωρείται μια από τις πιο in σύμφωνα πάντα με τους μεσίτες.

Διακοσμημένο με βαριά, ξύλινα έπιπλα και ιδιαίτερα διακοσμητικά, το σπίτι τους προσφέρει μια μοναδική αίσθηση χαλάρωσης και πολυτέλειας. Τα 3 τζάκια και η ζεστή urban αισθητική που επικρατεί στον χώρο κάνουν το σπίτι ένα από τα πιο αξιοζήλευτα spots στην Νέα Υόρκη. Το καλύτερο σημείο είναι αναμφίβολα το bar όπου οι καλεσμένοι έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τα αγαπημένα τους ποτά και να συζητήσουν με το ζευγάρι.

Οι παροχές όμως δεν σταματούν εδώ αφού το πολυτελές penthouse διαθέτει μια ονειρική ταράτσα με μαγευτική θέα. Τα μεγάλα, γυάλινα παράθυρα βοηθούν να είναι ακόμη πιο φωτεινός ο χώρος ενώ η ταράτσα δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα κορυφαία rooftop bars της πόλης.

Πηγή κεντρικής: chrissyteigen