«Μεγάλος δικαστής ο Μπάρτζης»: Το κοινό τον αποθέωσε για την κόντρα με τους Κατσούλη και Ρουμελιώτη

«Μεγάλος δικαστής ο Μπάρτζης»: Το κοινό τον αποθέωσε για την κόντρα με τους Κατσούλη και Ρουμελιώτη

«Ποιον θες να κοροιδέψεις από τα 26 άτομα; Θες να κοροιδέψεις εμάς ή τους ανθρώπους που κάθονται κάθε βράδυ και μας βλέπουν στην τηλεόραση. Θες να μιλήσω; Είσαι για Όσκαρ, στο δίνω γιατί έχω και συνέχεια»», είπε ο δικαστής Μπάρτζης.

Γνωρίζεις πολύ καλά μέχρι αυτή τη στιγμή, το πώς ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα έπρεπε να λογοδοτήσουν στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής για τις συναντήσεις τους στη ζούγκλα κόντρα στους κανόνες.

Οι αντιδράσεις για τους κανόνες που καταπατήθηκαν στο Survivor συνεχίστηκαν και σήμερα με τον Νίκο Μπάρτζη να «καρφώνει» όχι μόνο τον Μάριο Πρίαμο αλλά και τον Σάκη Κατσούλη.

Survivor:Τα ΣαγαBO στον Μπο, η Ασημίνα & το like του Ντάνου σε post που τον αποθεώνει που δεν μπήκε

Δίκασε Σάκη- Μαριαλένα ο Μπάρτζης

«Κάθε βράδυ βλέπω τον Μάριο και τον Σάκη να περπατάνε στην παραλία και να χάνονται για πολλή ώρα, γιατί φεύγουν με το που πέφτει ο ήλιος; Μήπως συναντάνε άτομα της άλλης ομάδας; Η μεγαλύτερη κοροιδία είναι που λέει ο Σάκης στον Μάριο πως του λείπει η Μαριαλένα», είπε στην προσωπική του συνέντευξη ο Μπάρτζης κι έπειτα δίκασε το ζευγάρι και μπροστά σε όλους τους παίκτες προτού ξεκινήσει το αγώνισμα ασυλίας τονίζοντας:

«Αυτό το θέατρο που είδαμε χτες, με τη Μαριαλένα να πιάσει τον Σάκη να του πει χρόνια πολλά, ότι συγκινήθηκε και δεν μπορεί να μιλήσει. Ξέρεις κάτι βρισκόσαστε κάθε βράδυ, δηλαδή ποιον κοροιδεύει εμάς ή τον κόσμο που βλεπει τηλεόραση».

«Η αλήθεια ειναι πως όντως η στάση του Σάκη απέναντι μου έχει αλλάξει. Με γλύφει, δε ξέρω τι κάνει. Θυμάμαι στο προηγούμενο παιχνίδι που ήμασταν παρέα, ξεκινούσαμε φεύγαμε από το συμβούλιο και με φώναζε ξεφτίλα. Μου έλεγε ότι θα μου πετάνε ντομάτες στο χωριό μου, γινόντουσαν πολλά τέτοια πράγματα. Προς Θεού δεν έχω κάτι με τον Σάκη, εμμονικός δεν είμαι.

Δεν υπάρχει τίποτα ανυπόστατο, εγώ σε κοιτάω στα μάτια και στο λέω ότι εσύ με έλεγες ξεφτίλα και υπάρχουν εδώ κι άλλα πολλά άτομα που το ξέρουν. Το έχουμε ξανασυζητήσει. Σε κοιτάω στα μάτια και στο λέω και δεν ντρέπομαι» είπε ο Νίκος Μπάρτζης και ολοκλήρωσε τονίζοντας:

«Θες να μιλήσω; Είσαι για Όσκαρ, στο δίνω γιατί έχω και συνέχεια».

Twitter στηρίζει δικαστή... Μπάρτζη

Παρότι ο Μπάρτζης δεν αποτελεί αγαπημένο παίκτη του Twitter, το ξεμπρόστιασμα σε Σάκη και Μαριαλένα έκανε το κοινό να τον αποθεώσει!

Στο συμβούλιο του νησιού, η Μαριαλένα πήρε πάνω της τον καυγά

Ο καυγάς ανάμεσα στους δικαστές Μπάρτζη και Μαρτίκα με το ζεύγος Μαριαλένα- Σάκη, απέδειξε πως στη σχέση του Κατσούλη με τη Ρουμελιώτη, είναι η Μαριαλένα εκείνη που κάνει κουμάντο.

Τουλάχιστον δέκα φορές η Μαριαλένα, κάλεσε τον Σάκη να μην απαντήσει στις εις βάρος του κατηγορίες και του φώναζε «Σάκη μην απαντάς, θα απαντήσω εγώ, Σάκη μην μιλάς».

Η Μαριαλένα απασφάλισε πάντως και αποκάλυψε την μυστική συνάντηση που είχε και ο Μαρτίκας με τη Βρισηίδα κάνοντας μας να απορούμε για το αν το μόνο ζευγάρι που δεν συναντήθηκε ποτέ ήταν ο Βασάλος με τη Βαλαβάνη.

«Δεν έχω εμμονή με κανέναν, δεν με νοιάζει τι κάνει ο άλλος, δεν θέλω να κοροϊδεύουν τον κόσμο, πάνε να μαγειρέψουν όπως το 2021», τόνισε ο Μπάρτζης, με το κοινό να αναφωνεί πως εκεί φτάσαμε, στο σημείο να υποστηρίζουμε τον Νίκο.

Όσον αφορά την παραβίαση των κανονισμών, Σάκης και Μαριαλένα δεν αρνήθηκαν πως συναντιούνται αλλά έριξαν τις κρυφές τους συναντήσεις στη μεγάλη τους αγάπη!

Σάκης- Μαριαλένα προσπάθησαν να βάλουν πλάτη σε Μάριο και Καρολίνα

Tα πλάνα με τα τρυφερά τετ-α-τετ της Καρολίνας Καλύβα και του Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη που είχαμε δει και στο τρέιλερ ήταν το πρώτο θέμα συζήτησης στο συμβούλιο της Κυριακής με τον Γιώργο Λιανό να αποκαλύπτει τις κρυφές συναντήσεις τους που παραβιάζουν τους κανόνες του παιχνιδιού. Ο παρουσιαστής, έδωσε αυστηρή σύσταση τονίζοντας πως την επόμενη φορά θα υπάρξουν αυστηρές ποινές.

Αν και ο Σάκης Κατσούλης με τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη θέλησαν να πάρουν πάνω τους το ατόπημα λέγοντας πως τα παιδιά τους συνόδευσαν προκειμένου να συναντηθούν οι ίδιοι, το κοινό δεν πείστηκε καθώς όπως είπε και η Καρολίνα, «με τον Μάριο έχουν μια ιδιαίτερη συμπάθεια», και αυτό ναι, βγαίνει προς τα έξω.