Η Gwyneth Paltrow στην πιο gold εκδοχή της ποζάρει γυμνή για να γιορτάσει τα 50 της χρόνια

Η Gwyneth Paltrow στην πιο gold εκδοχή της ποζάρει γυμνή για να γιορτάσει τα 50 της χρόνια

(Photo by Jordan Strauss/Invision/AP)

Invision

«Δεν νιώθω την ανάγκη να είμαι πια τέλεια». Η πέμπτη και χρυσή δεκαετία τς ζωής της έπρεπε να γιορταστεί αναλόγως από την Gwyneth ξορκίζοντας τον χρόνο που περνά. 

Όταν στα 30 της χρόνια την ρώτησε ένας δημοσιογράφος πως νομίζει πως θα αισθάνεται όταν πια μπει στην 5η δεκαετία της ζωής της, η Gwyneth Paltrow απάντησε πως ούτε καν μπορεί να το φανταστεί. Σε λίγες μέρες όμως που κλείνει τα 50, δηλώνει πως αισθάνεται καλύτερα από κάθε άλλη φορά και ποζάρει με την γυμνή της αλήθεια και ολόχρυση για τα μοναδικά της γενέθλια.

«Σταμάτησα πια να είμαι αυτό που θέλουν οι άλλοι»

Η χολλυγουντιανή σταρ, ιδιοκτήτρια του Goop και παραγωγός πια τηλεοπτικών show, είναι πια έτοιμη να δώσει την απάντηση που λίγα χρόνια πριν δεν γνώριζε. Πως αισθάνεται λοιπόν που πια γίνεται 50; Το είπε σαφέστατα σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Στα 50 σταματάς πια να είσαι αυτό που θέλουν και προσδοκούν οι άλλοι από εσένα. Μου πήρε καιρό αλλά τελικά τα κατάφερα. Το να μεγαλώνεις είναι πολύ όμορφο». Και ξεκινώντας τους εορτασμούς για την 5η χρυσή δεκαετία της ζωής της, ποζάρει γυμνή και ολόχρυση: «Νιώθω τόσο όμορφα που γίνομαι 50. Φωτογραφήθηκα γυμνή και χρυσή για να εκφράσω την ενέργεια και την αισιοδοξία που βιώνω», δηλώνει η Paltrow, δημοσιεύοντας στο Goop τα στιγμιότυπα της φωτογράφησης του Andrew Yee.

Όλες θα θέλαμε να δουλεύουμε για τη Gwyneth Paltrow και αυτός είναι ο λόγος

https://www.instagram.com/p/CjAp3ihoM9X

Η διαδικασία του μακιγιάζ κράτησε για ώρες όπως και η φωτογράφηση και έγινε αποκλειστικά με προιόντα της εταιρείας της. Η Paltrow φαίνεται πως έχει φιλοσοφήσει το θέμα της ηλικίας της και του χρόνου που περνά αγαπώντας τις ρυτίδες της και τα σημάδια πάνω στο σώμα της που αλλάζει: «Αποδέχομαι τα σημάδια, το χαλαρό μου δέρμα, τις ρυτίδες. Αποδέχομαι το σώμα μου και δεν έχω την ανάγκη να είμαι τέλεια. Αψηφώ την βαρύτητα, αψηφώ τη λογική. Αποδέχομαι μόνο την ανθρωπιά μου».

https://www.instagram.com/p/CUR8q67oo2e

Η Paltrow που είναι μητέρα δύο παιδιών, της 18χρονης Apple η οποία μόλις αποφοίτησε από το Κολλέγιο και του 16χρονου Moses, από τον γάμο της με τον Chris Martin με τον οποίο χώρισε το 2014. Παρά το διαζύγιό τους, το πρώην ζευγάρι διατήρησε άριστες σχέσεις και η ηθοποιός είχε παραδεχτεί πως έχουν καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να παραμείνουν οικογένεια. «Τον βλέπω κάθε μέρα και του μιλάω κάθε μέρα», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά. Σπάνιο αυτό, για τον κόσμο του Hollywood.